Ігри » Ігри Поні » Поні Веселка

    Милі поні незмінно викликають симпатію і захоплення. Під час гри Поні веселка тобі належить відправитися в захоплюючу подорож разом з однією з героїнь відомого мультсеріалу про чарівних конячок. Мова йде про райдужної поні Рэйнбоу Деш. Ця поні-пегас займається погодою Понивилле. А її головною пристрастю є польоти. У грі про чарівних райдужних поні тобі також доведеться спостерігати, як Рэунбой Деш відважно розсікає повітря, долаючи перешкоди. Але тобі належить їй в цьому допомогти!

    Правила та структура гри

    Відразу після запуску гри ти можеш відправитися в політ разом з поні. У грі про маленьких поні і велику силу веселки мається на увазі, що конячка повинна летіти вперед, ні в якому разі не падаючи в прірву, інакше це призведе до програшу. Також не можна наштовхуватися на перешкоди, їх необхідно перестрибувати. На шляху тобі будуть потрапляти бонусні предмети, і їх необхідно збирати, щоб отримувати додаткові призові очки. Якщо на шляху виникла величезна зірка, то саме час скористатися особливою здатністю Рэйнбоу Деш. Вона може значно прискоритися і знищити зірку. Але якщо ти не встигнеш вчасно зорієнтуватися і налетишь на зірку, то це відніме у тебе одну ігрову життя. Всього в грі про веселку, присвяченій мультфільму «Дружба - це диво», дається три життя. Якщо всі вони будуть витрачені, то гра закінчиться. Після цього призові очки, набрані за три спроби, будуть підсумовані, і ти зможеш побачити свій підсумковий результат.

    Відмінна гра про поні

    Гра про відважну поні Веселку Деш є дуже цікавою. Разом з райдужної конячкою ти зможеш пережити масу захоплюючих пригод, літаючи по небу. Твоє основне завдання полягає в тому, щоб пролетіти якнайдалі і, відповідно, набрати якомога більше очок. В кінці гри про сміливу поні Веселку, тобто тоді, коли всі ігрові життя закінчаться, ти зможеш побачити набрану суму призових очок. У грі з поні Веселкою передбачена таблиця рекордів, і тобі варто постаратися потрапити в неї!

    .

    Похожі ігри:

  • Поні віль
    Поні віль
    Відважна поні Рэйнбоу Деш готова в черговий раз відправитися в захоплюючу подорож! Під час гри для
  • На двох поні
    На двох поні
    Всіх шанувальників мультсеріалу про маленьких поні чекає чудовий сюрприз! У процесі гри на двох
  • Стрибки поні
    Стрибки поні
    У цій грі тебе чекають захоплюючі гонки з участю поні. Вибери одну з кумедних конячок, якою ти
  • Поні Веселка
    Поні Веселка
    Веселка, одна з героїнь серіалу «Мій милий поні", пропонує тобі відправитися з ним в захоплюючу
  • Поні гонки на двох
    Поні гонки на двох
    Під час цієї захоплюючої гри ти вирушаєш на прогулянку разом з Рэйнбоу Деш і Флаттершай.
  • Поні весілля в Кантерлоте
    Поні весілля в Кантерлоте
    Ігри Поні весілля в Кантерлоте створені спеціально для любителів пограти з маленькими чарівними
  • Весела поні
    Весела поні
    У цій грі ти зможеш весело провести час разом з маленькими поні. Вона зовсім недавно навчилася
  • Поні мультик
    Поні мультик
    Всім, кому енергія не дає всидіти на місці і постійно змушує вигадувати щось нове, обов'язково
  • Коментарі: