Ігри » Ігри Війна » Про війну 1941-1945

    В грі Про війну 1941-1945 ти можеш вибрати будь-яку зі сторін конфлікту і впевнено привести її до перемоги!

    Ми всі знаємо тільки одну сторону Великої перемоги. Нам відомий великий подвиг радянського народу, сломившего здавалася всьому світу непереможною гітлерівську армію, який відстояв свою свободу і незалежність, довів всьому світу: з думкою Росії потрібно рахуватися завжди, навіть якщо здається, що можна все вирішити і без її участі.

    Проте в цьому конфлікті було три сторони. Перша - наша Батьківщина-СРСР. Друга - наші противники, фашистська Німеччина. І третя - союзна армія, в яку входили країни Європи і США. Можна нескінченно сперечатися про те, чий внесок у перемогу був більше, а чий менше; хто із сторін-учасників конфлікту був правий, хто винен... І хто прав більше, а винен менше.

    не можна Сумніватися лише в одному: це було три абсолютно різних війни - те, що переживали радянські громадяни, воїни Третього рейху і солдати армії США. Це було три різних війни з одними і тими ж дійовими особами. Три різних війни з ідеологічної, політичної і соціальної точки зору. То що для Радянського Союзу було визвольною війною, чистою і важкою, було для Німеччини завойовницької і принизливій операцією. Для Західного світу це була просто війна - війна трагічна, як і будь-які збройні конфлікти, але все ж не трагедія цілого народу.

    Геймплей

    Звідси і в грі Про війну 1941-1945 є три сторони, які ти можеш підтримати. Ну, підтримати, зрозуміло, умовно - швидше, заглянути в окопи, подивитися на конфлікт з цієї точки зору.

    Вибирай армію США, Радянського Союзу і фашистської Німеччини для того щоб прийняти участь в грі Про війну 1941-1945! Незалежно від обраної сторони, тебе чекають запеклі бойові дії, здобути перемогу в який можна тільки якщо задіяти всі сили свого розуму.

    Управління в грі Про війну 1941-1945!!

    Управляйте грою за допомогою мишки. На початку тобі пропонується докладний туторіал, який краще пройти, якщо ти хочеш розібратися у всіх тонкощах. Однак він складений англійською, тому деякі моменти краще пояснити тут.

    Твоє завдання - тримати лінію оборони. Для цього ти розміщуєш на лінії свої оборонні споруди. Вибирай їх мишкою з випадаючого списку в лівій нижній чисть екрану! Вибране знаряддя клади за лінією своєї території - якщо знаряддя підсвічене зеленим, значить, можна відпустити мишку і помістити його туди. Після цього ти ставиш кут повороту знаряддя - будь уважним, щоб не направити його гарматами в бік своїх позицій!

    Натискаючи пробіл, якщо хочеш керувати роботою знаряддя вручну або залиш його працювати автоматично. Під час бою ти можеш подзвонити в штаб і запросити допомогу: танки або авіацію.

    .

    Похожі ігри:

  • Про війну з німцями
    Про війну з німцями
    Адже все могло скластися інакше. Що якщо б фашистська Німеччина перебувала... в Америці? Відповідь
  • Війна 1944
    Війна 1944
    У грі Війна 1944 ти можеш взяти участь у відкритті другого фронту - самому важливому подію, що
  • Про другу світову війну
    Про другу світову війну
    Доведи, що ти кращий полководець усіх часів! Вийди переможцем у найбільшій війні людства в грі Про
  • Сталевий танк
    Сталевий танк
    У красивому світі гри Сталевий танк таким неймовірним здається насильство і війна!!
  • Круті танки 2: Захоплення території
    Круті танки 2: Захоплення території
    На війні як на війні! Нікуди без захоплення територій. Включайся в гру Круті танки 2: Захоплення
  • Бродилки пригоди: Військова хитрість
    Бродилки пригоди: Військова хитрість
    Іноді на війну можна вдарити і з тилу - і це буде гра Бродилки пригоди: Військова хитрість!!!
  • Стародавні війни
    Стародавні війни
    Візьми в свої руки владу над плем'ям і веди його до прогресу в новій грі Стародавні війни!!
  • Танки Т-34
    Танки Т-34
    Хочеш керувати потужною бойовою машиною? Ігри Танки Т-34 дадуть тобі таку можливість.
  • Коментарі: