Ігри » Ігри Пригоди » Час пригод

    Яке зараз час? Час пригод!!!! Якщо ти теж вважаєш, що нема чого сидіти вдома на дивані і витрачати своє молоде життя, приєднуйся до гри Час пригод!!

    Пригоди - абсолютно особлива частина життя! Це те, що дозволяє нам скрасити наше існування, розфарбувати світ навколо яскравими фарбами, дарує відчуття щастя і ЖИТТЯ навколо нас! Як можна обходитися без пригод?? Без них все навколо здається нудним і одноманітним, і так можуть жити тільки дорослі (за своєю природою нудні і жахливо обмежені люди).

    чи То справа діти! Їм тільки дай волю осідлати хмару і полетіти на ньому в далекі країни, де чекають небезпеки, труднощі й неймовірні ПРИГОДИ!!!! І як же добре, що для того щоб взяти участь в самих справжніх пригоди тобі не потрібно долати бурхливі річки і гори високі, що можна просто запустити браузер і насолоджуватися!!! Адже з грою Час пригод пригоди починаються сьогодні, а точніше - ПРЯМО ЗАРАЗ!!!!

    Геймплей

    Вірні друзі Фінн і Джейк разом відправляються в небезпечну подорож до чарівної країні. Карамельні пейзажі, річки морозива і дерева з бабл-гама - лише декорації!! Чарівна країна наповнена жахливими гуманоїдами, які порушують гармонію і хочуть знищити всю красу. Хіба наші друзі можуть таке допустити??

    Як тільки принцеса Бубльгум просить про допомогу, Фін незхамедлительно підхоплює свій рюкзачок і разом з Джейком відправляється назустріч пригодам. Адже для улюблених персонажів захоплюючого мультфільму абсолютно будь-який час - це Час пригод!

    Їм належить битися з самими жахливими монстрами, що захопили квітучі планети Тов, і повернути казкові країни під мудру і справедливу руку їх законних правителів. У ході низки захоплюючих і неймовірно барвистих рівнів Фінн і Джейк будуть подорожувати по світах, попутно перемагаючи зло і залишаючи після себе лише щастя, радість і цвітіння. І жуйки, зрозуміло. І морозиво, як же без морозива?

    І все це - щоб потім мати можливість всім разом насолодитися щастям і радістю у звільнених, а тому щасливих країнах, і разом з принцесою Бубльгум кататися на зефирных хмарах і тріскати за обидві щоки кольорові льодяники. Ех, добре жити, коли життя хороша!

    Але, перш ніж досягти цієї ідилії, нашим героям доведеться гарненько попрацювати. Не без твоєї допомоги, зрозуміло, адже ти, спостерігаючи з боку, куди краще можеш оцінити перспективу і підказати нашим героям, що їм робити далі!!

    Управління у гру Час пригод

    Тобі не доведеться управляти Фіном і Джейком окремо, адже всю гру вони будуть ходити один за одним, ніби тісно пов'язані невидимою мотузкою. І це дуже зручно, адже тобі досить просто віддати команду, не уточнюючи при цьому, кому вона адресується, і наші друзі обидва з радістю виконають її! Зрозуміло, це дозволяє Фіну і Джейку куди швидше реагувати на що з'являється небезпека, ніж якщо б вони ходили окремо. Пам'ятай, що без твого прямої вказівки персонажі гри Час пригод не можуть зробити й кроку, навіть якщо точно бачать, що їм загрожує небезпека.

    Щоб переміщати героїв по ігровому світу, використовуй клавіші зі стрілками. При цьому кнопки зі стрілками вправо і вліво переміщують персонажів уздовж однієї горизонтальній площині ігрового світу, а стрілка вгору змусить їх підстрибнути. Якщо ж ти будеш одночасно натискати стрілки вгору і в одну із сторін, то герої стрибнуть високо вперед (ну або назад). Щоб відстрілюватися від всяких жахливих гуманоїдів, які зустрічаються на шляху, використовуй клавіші «пробіл»!!

    .

    Похожі ігри:

  • Час пригод епік квест
    Час пригод епік квест
    Ось і настав момент у гру Час пригод епік квест коли Фінн і Джейк знову вступлять у бій зі злими
  • Нові пригоди на двох
    Нові пригоди на двох
    Чим зайнятися, якщо друг у гостях, а нудьгу розвіяти нічим? Наприклад, можна пограти в гру Нові
  • Планета зомбі 2: Втекти з міста
    Планета зомбі 2: Втекти з міста
    Навіть якщо це всього лише сон, бийся з зомбі так, ніби від цього залежить твоє життя - в грі
  • Квести пригоди
    Квести пригоди
    Хочеш справжніх пригод в потойбічному світі, повному жаху і небезпеки? Тоді тобі точно
  • Час пригод
    Час пригод
    Химерні повороти сюжету гри Час пригод запрошує тебе зробити нове захоплюючу подорож в компанії
  • Лев катається на машині
    Лев катається на машині
    У цій грі ти разом з бешкетним левеням будеш кататися на машині. Попереду у вас безліч пригод.
  • Наруто бійки
    Наруто бійки
    Хочеш нових пригод в компанії своїх найулюбленіших героїв?? Зустрінься з ними в грі Наруто бійки!!!
  • Фиксики бродилка
    Фиксики бродилка
    Хочеш взяти участь в неймовірні пригоди Фиксиков? Тоді запускай гру Фиксики бродилка!!
  • Коментарі: