Химерні повороти сюжету гри Час пригод запрошує тебе зробити нове захоплюючу подорож в компанії Фінна і Джейка.

    Це чудове онлайн-розвага буде цікавим не тільки шанувальникам однойменного мультфільму, але і всім тим, хто любить захоплюючі квести з незвичайними та цікавими завданнями. Гра Час пригод - ідеальний спосіб «вбити» вільний час з максимальним задоволенням. В ній тебе чекає фантастичний світ, повний таємниць і сюрпризів. Насолоджуйтесь захоплюючими перипетіями, які безкоштовно пропонує тобі гра Час пригод. Обіцяємо, нова історія з життя Фінна і його вірного друга міцно і надовго заволодіє твоїм уявою, не даючи нудьгувати навіть на хвилину.

    В комплекті з відмінним ігровим сюжетом йдуть прекрасна графіка, вдалий музичний супровід і зручний геймплей. Сюжет гри Час пригод - прекрасний зразок того, який класної і захоплюючою може бути звичайна флеш-іграшка.

    Як грати?

    »Час пригод» - це чудовий мультсеріал, який заслужив величезну популярність по всій планеті. Він розповідає про хлопчика на ім'я Фінн і про його друга - собаці-мутант на ім'я Джейк. Фінн і Джейк живуть в постапокаліптичному світі, де панують зовсім інші закони порівняно з нашим звичайним життям. Там можна побачити величезну кількість незвичайних створінь і спостерігати дивні для нас явища, адже в світі Фінна і Джейка діє магія. А гра Час пригод здатна перенести тебе в цей незвичайний світ і познайомити з відважним хлопцем і його вірним другом. Тут ти будеш керувати Фіном, який відправляється в небезпечну подорож. Але він володіє достатніми навичками для того, щоб подолати всі перешкоди і дістатися до кінцевої мети. А ти йому в цьому неодмінно допоможеш, чи не так?

    Гра Час пригод: правила і структура

    Отже, ти керуєш смішним хлопчиком Фіном, який вважає себе героєм і бачить сенс життя в допомоги оточуючим. Гра складається з декількох рівнів, і на кожному з них ти потрапляєш на окрему локацію. До прикладу, починається гра з пригод в крижаному королівстві. Тобі необхідно переміщатися за рівнем і атакувати раптово з'являються монстрів. Ти можеш використовувати для цього як звичайні способи атаки, так і комбо-удари. Гра Час пригод постійно (і абсолютно безкоштовно!) надає тобі підказки, завдяки яким ти зможеш розібратися, які ж клавіші потрібно використовувати і в якому порядку. У верхній частині екрану знаходиться зображення Фінна і шкала його здоров'я: стеж за його рівнем, щоб несподіваний програш не став для тебе шокуючою подією. По дорозі тобі будуть потрапляти коробки, які потрібно розбивати: там ховаються різні корисні предмети, наприклад, сердечко дозволить поповнити запас здоров'я. Крім ворогів на шляху Фінна чекають і інші небезпеки. Приміром, ти побачиш гармати, що стріляють крижаними снарядами. Ні в якому разі не стій у них на шляху! Гра буде тривати до тих пір, поки у Фіна не закінчаться окуляри здоров'я. Але якщо це станеться, то доведеться почати проходження спочатку.

    Фантастично захоплююче розвага

    Час пригод - це прекрасний вибір для всіх тих, хто обожнює різного роду фантастику. І навіть якщо тобі не знайомий відповідний мультфільм, ця забавна гра тобі все одно сподобається! Світ Фінна і Джейка хороший своєю незвичністю, тут ти зможеш побачити все те, чого до цього неможливо було побачити ніде. Тут присутні не тільки хлопчик-герой і пес, у якого тіло розтягується на всі боки, але і принцеса, чиє тіло складається з солодкою біомаси, і гібрид єдинорога і веселки, і злісний сніговий король... Одним словом, все чудні створення з «Часу пригод» неймовірно оригінальні і викликають у глядачів масу захоплення. Поринь і ти в цей незвичайний світ, який живе за магічним законам. Допоможи Фінну впоратися з усіма ворогами, які із завидною регулярністю намагаються знищити хлопчини і перешкоджають його героїчної місії. Але так як хлопчик володіє неймовірною силою, він точно зможе впоратися з усіма монстрами і дістатися до наміченої мети. Настає час пригод!

    .

    Похожі ігри:

  • Час пригод епік квест
    Час пригод епік квест
    Ось і настав момент у гру Час пригод епік квест коли Фінн і Джейк знову вступлять у бій зі злими
  • На двох час пригод
    На двох час пригод
    Любиш проводити час з найкращою подругою? Тоді гра На двох час пригод якраз те, що потрібно, для
  • Бродилка Разом з Дітто
    Бродилка Разом з Дітто
    Порівняно динамічна і насичена всілякими ефектами гра з серії бродилок. Приєднуйся до пригод.
  • Пригоди Фіна і Джейка
    Пригоди Фіна і Джейка
    Прийми участь в неймовірному сніговому битві в новій грі Пригоди Фіна і Джейка!!
  • Для дівчаток Майнкрафт 2
    Для дівчаток Майнкрафт 2
    Під час гри для дівчаток Майнкрафт 2 ти потрапляєш у дивовижний світ пригод і подорожей.
  • Бродилки Шрек з Друзями
    Бродилки Шрек з Друзями
    Тебе чекають нові класні ігри бродилки Шрек з друзями. Що може бути краще свіжої порції пригод?
  • Монстр хай бродилки 2
    Монстр хай бродилки 2
    Ігри Монстр Хай бродилки 2 - це неймовірно цікаві розваги для любителів пригод і гострих відчуттів.
  • Час пригод
    Час пригод
    Яке зараз час? Час пригод!!!! Якщо ти теж вважаєш, що нема чого сидіти вдома на дивані і витрачати
  • Коментарі: