Ігри » Ігри бійки » Наруто бійки

    Хочеш нових пригод в компанії своїх найулюбленіших героїв?? Зустрінься з ними в грі Наруто бійки!!!

    Можна тільки поспівчувати тим. Хто вважає, що ера восьмибітних ігор пройшла безповоротно. Так, можна тільки пожаліти їх, адже вони відмовляють собі в самому прекрасному із задоволень - в задоволенні насолодитися кращими іграми, створеними багато років тому! Так, у них примітивна графіка і простеньких сюжет. Але ж в ті часи комп'ютерні ігри створювалися довго, і були вони куди більш якісними, ніж зараз!

    зрештою, якщо вже це ігри дійшли до наших днів, якщо розробники нових програм витрачають час і сили на те, щоб перевести давно улюблені вінтажні іграшки на сучасні ігрові платформи - значить, вони чогось та варті! І грати в них приємно вже хоча б тому що це дозволяє відчути себе геймером двадцятирічної давності, відчути радість, яку відчували в ті далекі часи любителі комп'ютерних ігор, вставляючи в денді чергову касету з новою грою.

    Тим більше, що тепер вже не потрібно бігати по знайомих, щоб знайти потрібну касету чи довго випрошувати у батьків гроші на нову гру. У всі ці ігри, як і в гру Наруто бійки, можна абсолютно безкоштовно грати на нашому сайті! Тобі навіть нічого не доведеться скачувати: гра Наруто бійки доступна прямо з браузера в режимі онлайн.

    Геймплей

    Зрозуміло, в грі Наруто бійки тебе чекають бійки не тільки герої Наруто. Ти можеш вибрати будь-якого з персонажів стареньких восьмибітних ігор, щоб грати самому або запросити друзів! Так-так, тобі не здалося, в гру Наруто бійки можна грати з друзями! Адже режим мультиплеера цієї гри підтримує одночасно до чотирьох користувачів. Просто вибирайте персонажа для кожного з гравців і починайте бій!

    Якщо ти хочеш пограти в цю гру один, це теж легко можна здійснити. Все що тобі потрібно - встанови на своїх супротивників значок: цей персонаж повинен управлятися комп'ютером. І все! Від одного до трьох супротивників, управління якими доручено комп'ютера, вже готові битися з тобою.

    Весело і зручно! Адже ти можеш грати в улюблену гру і один, сидячи за комп'ютером довгими зимовими вечорами, і з другом, коли він вирішить завітати до тебе в гості... І навіть з кількома друзями, якщо ви чомусь зберетеся разом! І тобі не знадобиться нової гри на кожен з цих випадків: сміливо запускай гру Наруто бійки, і ти можеш бути абсолютно впевнений, що для нинішньої ситуації вона підійде.

    Не кажучи вже про те, що вона доступна з будь-якого комп'ютера, на якому є інтернет. Тобі не потрібно завжди мати з собою установочник ігри Наруто бійки: потрібен лише браузер, адже з нашого сайту гра доступна в режимі онлайн!!

    Управління в грі Наруто бійки

    Щоб вибрати персонажа для себе або для одного з своїх друзів, помісти мишкою відповідні фішечки на зображення цікавлять тебе ігрових персонажів. Якщо ти залишиш фішечку лежати на клітці з ім'ям гравця, тобто залишиш слот порожнім, цього гравця не буде в бійці.

    Але краще, звичайно, вибрати когось! У крайньому разі, якщо тобі вже зовсім все одно, чи хочеться, щоб ім'я твого суперника залишалося сюрпризом, ти завжди можеш покласти потрібну фішечку на персонажа з назвою «рандом»: в такому разі, цей гравець буде представлений випадковим персонажем - одним з тих, серед кого можна було вибирати.

    Керуй героями з клавіатури! Ти можеш вибрати будь-які клавіші для управління персонажем в меню налаштувань. При цьому для першого гравця хоча б принципово існують якісь стандартні налаштування ходити за допомогою A і D, стрибати кнопкою W, атакувати клавішами U, I і O), то ось для решти трьох героїв, якщо ти захочеш пограти з друзями, все доведеться встановлювати з нуля.

    .

    Похожі ігри:

  • Наруто: Бійки на двох
    Наруто: Бійки на двох
    Самий жорстокий поєдинок чекає тебе в нової культової грі Наруто: Бійки на двох!
  • Бійки зі зброєю
    Бійки зі зброєю
    Любиш класичні денді-драчки?? Тоді тобі обов'язково сподобається гра Бійки зі зброєю!!!
  • На 2 Гравця Бійки
    На 2 Гравця Бійки
    Онлайн ігри на 2 гравця Бійки - самий популярний жанр комп'ютерних ігор. Вибери противника і
  • Бійки на двох: Мортал комбат
    Бійки на двох: Мортал комбат
    Згадай минулі часи: поностальгируй разом з грою Бійки на двох: Мортал комбат!
  • Наруто: Супер бійки
    Наруто: Супер бійки
    Видалася вільна хвилинка? Пропонуємо провести її з ладу - з головою зануритися в нову захоплюючу
  • Бійки для Дівчаток
    Бійки для Дівчаток
    Ігри Бійки для дівчаток - це окрема категорія історій. Адже не лише хлопчикам полювання спробувати
  • Наруто: Світовий Шторм
    Наруто: Світовий Шторм
    Любителі японської саги про пригоди юного ніндзя Наруто гарантовано прийдуть в захват.
  • Бійки Гріффінів
    Бійки Гріффінів
    Допоможи Гриффинам вийти переможцями в самої епічної бійці мультмира - в грі Бійки Гріффінів!!
  • Коментарі: