Ігри » Ігри операція » Операції пологи

    Вагітність - це прекрасний стан, яке прикрасить будь-яку жінку. Хочеш приміряти на себе роль майбутньої мами, яка з дня на день чекає появи малюка?

    Уяви, що разом з нашою героїнею ти поважчала кілограмів на двадцять. А значить, перше, чим доведеться зайнятися під час гри Операції пологи - повна зміна гардеробу майбутньої мами. Наша вагітна збирається на прогулянку і просто не знає, що вдягнути. Поки процес гри дійде до операції та пологів, їй потрібно в чомусь ходити.

    В якому б положенні не перебувала жінка, вона завжди прагне виглядати максимально привабливо. І тобі необхідно допомогти нашій героїні їй в цьому бажанні, підібравши відмінну одяг і аксесуари, які допоможуть створити гармонійний образ, який викликає захват і захоплення, а заодно трохи замаскують її пополневшую талію.

    Що потрібно робити

    Відразу після запуску призначеної для дівчат ігри, присвяченій операції та пологах, ти побачиш майбутню маму, готову до преображення і примірці нових нарядів. У твоєму розпорядженні великий асортимент стильних суконь, які були розроблені спеціально для майбутніх матусь. Всі вони виглядають яскраво і вишукано. Більше того, вони не тільки нітрохи не псують зовнішність вагітної жінки, а, навпаки, підкреслюють її розквітлу і округлі красу. Крім суконь в гардеробі героїні ти знайдеш також привабливу взуття, яка в той же час є максимально зручною, адже під час вагітності важливо підтримувати високий рівень комфорту. Не варто забувати і про аксесуари, які є тут у величезній кількості. У твоєму розпорядженні виявляться різноманітні сережки, підвіски та браслети, які чудово завершать образ і зроблять його ще більш яскравим і ефектним. Природно, що прикраси повинні поєднуватися з нарядом, інакше вони, навпаки, будуть виглядати зайвими і недоречними. Тому постарайся підібрати саме ті елементи, які будуть відмінно доповнювати новий образ героїні. Важливою складовою іміджу є зачіска, і в грі російською мовою про операції і пологи пропонується кілька варіантів модних зачісок. Ти можеш обрати будь-який з них і насолоджуватися перетворенням чарівної дівчини, яка зовсім скоро стане мамою.

    Відмінна розвага для всіх бажаючих

    Ця гра є неймовірно захоплюючою, адже ти можеш провести за нею досить довгий час, змінюючи вбрання та зачіски. По-різному поєднуючи елементи гардеробу, можна отримувати все нові і нові образи, які не будуть схожі на попередні, а кожен буде виглядати дійсно яскраво, свіжо і оригінально. Одним словом, якщо ти будеш грати в гру, в якій перед тим, як робити операцію, присвячену прийняття пологів, потрібно змінити зовнішній вигляд героїні, то отримаєш максимум задоволення і неймовірного позитиву. Ти можеш нескінченно змінювати зачіски, вибирати плаття і підбирати підходящі аксесуари. Дівчина точно буде задоволена отриманим результатом, а ти зможеш повною мірою насолодитися роботою щодо зміни її іміджу.

    .

    Похожі ігри:

  • Барбі Одевалки русалонька
    Барбі Одевалки русалонька
    Любиш вибирати вбрання та аксесуари? Тоді процес гри барбі Одевалки русалонька точно тобі
  • Мама народжує
    Мама народжує
    Вагітність - це прекрасний стан для будь-якої жінки, яка мріє про дитину. Під час гри Мама
  • Для дівчаток одевалкі вагітних
    Для дівчаток одевалкі вагітних
    Під час гри Одевалки вагітних ти зможеш підібрати наряд для майбутньої матусі.
  • Холодне серце 2
    Холодне серце 2
    Сюжет гри Холодне серце 2 пропонує тобі зайнятися підбором нарядів для двох чарівних дівчат.
  • Монстр хай Клодін Вульф
    Монстр хай Клодін Вульф
    Після запуску гри Монстр Хай Клодін Вульф ти зможеш подбати про зовнішність изестной героїні
  • Макіяж і одевалкі
    Макіяж і одевалкі
    Під час гри Одевалки і макіяж тобі потрібно буде подбати про зовнішність чарівної дівчини, яка
  • Дівчата Эквестрии одягалки
    Дівчата Эквестрии одягалки
    Кожна дівчина в будь-якій ситуації намагається подбати про свою зовнішність, щоб завжди виглядати
  • Барбі показ мод
    Барбі показ мод
    Ласкаво просимо в світ краси, гламуру і стилю! Наша нова гра про те, як Барбі опинилася на показі
  • Коментарі: