Ігри » Ігри Майнкрафт » Майнкрафт 2д: Будівництво садиби

    Пограй в одну з ігор плодовитого сімейства Майнкрафт: гру Майнкрафт 2д: Будівництво садиби!!

    Популярність ігор Майнкрафт зараз настільки велика, що виробники намагаються випускати якомога більше варіацій всіма улюбленого «будівництва нового світу». В тому числі, є й ігри, в яких практично немає звичного крафтінга: матеріали не потрібно збирати і переробляти, достатньо почекати, поки тим чи іншим чином заробити гроші, а потім просто прикупити потрібну штуковину в магазині гри.

    По суті, це поєднання традиційного Майнкрафта з економічним симулятором - ідея сама по собі досить популярна, але від того не менш цікава! Адже тобі вже треба думати не тільки над тим, яким чином виконати черговий квест, але і як зробити так, щоб гроші текли швидше, капітал збільшувався швидше, а відповідно, і нові матеріали можна було купувати раніше.

    Геймплей

    Саме до таких ігор належить гра Майнкрафт 2д: Будівництво садиби, грати в яку на нашому сайти ви зможете абсолютно безкоштовно і без установки. На початку вам видається просто ділянка - порожній, зелені... обнесений парканом від сусідів. Словом, нічого примітного. І зробити з цього справжню садиби, райських куточок - завдання гравця!

    Ось де розвернутися то на всю широчінь душі! Ось де можна творити від краю і до краю - створюй садибу такою, якою хочеться її бачити саме тобі - ну хіба не диво?

    Спочатку, в режимі навчання, тобі доведеться виконувати, звичайно, команди гри. Ні, принципово тебе ніхто не змушує виконувати квести - ось тільки саме такий початок є в грі найбільш раціональним, і тому, роблячи все по-своєму, ти ризикуєш залишитися без грошей, зайти в глухий кут... І закінчити тим, що все одно перезапустишь гру і на сей раз вже почнеш її проходити з квестів.

    До того ж, ці квести - відмінне навчання! Вони покажуть тобі всі основні можливості програми, і ти зрозумієш, що саме ти можеш зробити зі своєю садибою, і який ти можеш її відбудувати.

    Один із важливий моментів - у грі існує можливість продати те покращення, яке ти вже побудував. Звичайно, продавати ти його будеш сильно заниженою вартістю - куди як менше, ніж та сума, яку ти виклав за його будівництво. Але іноді, коли гроші дуже потрібні, подібна продаж може бути виправдана.

    Або інший випадок: от ти випадково зробив будівництво і влаштував поліпшення не там, де хотів. Можна сидіти і плакати, шкодуючи марно витрачену клітку, а можна, недовго думаючи, невдале поліпшення продати. Вийде, що ти трохи втратив у грошах (але менше, ніж якщо б замість продажу була функція просто знищення елемента ландшафту), і при цьому зберегти в незмінному вигляді всі територіальні можливості. І генплан не порушиш (якщо він, звичайно, є).

    А ймовірність помилитися дуже висока, особливо перших порах! Адже при виведенні довідки за збудованого об'єкту так і підмиває клацнути мишкою на спливла вікно, дізнатися подробиці. А на ділі - подробиць немає, а курсор виявляється встановлений в незаплановане місце ігрового поля. І наступна споруда автоматично буде вже там.

    Управління в грі Майнкрафт 2д: Будівництво садиби

    Управління в грі Майнкрафт 2д: Будівництво садиби здійснюється за допомогою миші.

    Клікаючи на потрібну клітину лівою кнопкою миші, ти виділяєш її - робиш це місце активним. Після в нижньому меню тобі потрібно вибрати те покращення, яке ти хочеш. Зрозуміло, це можна зробити тільки якщо у тебе достатньо грошей на будівництво. Наступні аналогічні поліпшення (нові ділянки дороги, наприклад) ти вже можеш будувати, просто клацаючи в необхідні клітини ігрового поля.

    .

    Похожі ігри:

  • Майнкрафт 3: Бродилка
    Майнкрафт 3: Бродилка
    Поєднання пригод в жанрі аркади і творчого елемента Майнкрафт у новій грі Майнкрафт 3: Бродилка!!
  • Голодні ігри майнкрафт
    Голодні ігри майнкрафт
    Увага всім шанувальникам гри Minecraft! Гра Голодні ігри - це справжній мастплей! Виживи в
  • Майнкрафт 2: Лінія оборони
    Майнкрафт 2: Лінія оборони
    Добути матеріали і побудувати житло - це ще півсправи. Його потрібно ще й захистити від посягань
  • Майнкрафт на двох
    Майнкрафт на двох
    Запасайся матеріалом і дай відсіч ворогам в грі Майнкрафт на двох!!
  • Майнкрафт 3д: У трьох вимірах
    Майнкрафт 3д: У трьох вимірах
    Створюй свій тривимірний світ в новій захоплюючій грі Майнкрафт 3д: У трьох вимірах!!
  • Будуємо місто з нуля
    Будуємо місто з нуля
    У професійних будівельників є такий вислів «будувати з нуля». Це означає, що будівництво стартує
  • Майнкрафт Зомбі
    Майнкрафт Зомбі
    Спеціально для фанатів фільмів жахів та віртуального світу квадратиків майнкрафт. Сюжет гри
  • Майнкрафт 4: За тридев'ять земель
    Майнкрафт 4: За тридев'ять земель
    У новій грі Майнкрафт 4: За тридев'ять земель тебе чекає захоплююча подорож у світі Майнкрафт!!
  • Коментарі: