Ігри » Ігри Майнкрафт » Голодні ігри майнкрафт

    Увага всім шанувальникам гри Майнкрафт! Гра Голодні ігри Майнкрафт - це справжній мастплей! Хто не грав - той Філіп Кіркоров.

    насправді, зрозуміло, Майнкрафт - це гра на любителя. Але не любителя не настільки рідкісного, як можна було б очікувати, враховуючи, наскільки складно в ній розібратися. Це вам не стрілялка-бегался, в якій схопив автомат - і помчав з криками і улюлюканням на ворога. Це будівництво серйозне! Це будівництво цілого світу.

    Твого світу, такого, яким його хочеш бачити саме ти! Зрозуміло, при будівництві треба дотримуватися деяких законів - ну так адже і в будь-якому творчості завжди є закони жанру, які хоч і не всюди, а головне - не всіма суворо дотримуються, але все ж саме від них відштовхуються, їх беруть за основу канону... Так і тут: орієнтуючись на правила, ти все-таки можеш розсунути межі реальності і створити свій світ максимально оригінальним і незвичайним. Таким, яким ти бачиш ідеальне місце для життя!

    Що змушує людей так захоплюватися Майнкрафтом? Може, він біжать в цю гру, рятуючись від недосконалості реальності, від відчуття, що вони безсилі що-небудь змінити в поточному світоустрій? Якщо так, то Майнкрафт - ідеальне місце для втілення їх бажань і прагнень, реалізації таланту до творення. Тому що кожній людині важливо, щоб у його житті було місце для виходу його творчого «я», місце, де він міг би реалізовувати діяльну і креативну частину своєї натури. Місце, де від нього залежить якщо не все, то хоча б більша частина того, що відбувається.

    І головне - грати в гру Голодні ігри майнкрафт можна абсолютно безкоштовно і без установки на комп'ютер на нашому сайті!!

    Геймплей

    Майнкрафт - не сама барвиста іграшка з точки зору графіки. У грі Голодні ігри Майнкрафт ти не знайдеш реалістичних тривимірних зображень, живою і багатою анімації. Ти не опинишся «немов би в цьому світі» - ні, ніякого популярного нині триде або ретельно продуманої реальної фізики ти не зустрінеш. Більше того, навіть ті властивості матеріалів, які логічно випливають з їхніх назв, тут дотримуються не завжди.

    По інтернету ходить чимало байок на цей рахунок, але любителів Майнкрафта навіть це не зупиняє. Вони все одно любили і люблять цю гру, де ти з нуля створюєш все.

    На початку гри Голодні ігри Майнкрафт ти знайомишся з головною дійовою особою. Власне, саме цей мужичок з іспанської борідкою і буде займатися тим, щоб збирати матеріали, крафтить, будувати з них.

    Не лякайся його зовнішнього вигляду: при всій своїй відразливою, трохи ніби бандитської, зовнішності, це добрий малий - він охоче виконує твої прохання - от тільки, шкода, не дуже високо стрибає.

    Управління в грі Голодні ігри Майнкрафт

    Керуй мужиком за допомогою клавіш зі стрілками. Стрибає він при натисканні кнопки зі стрілкою вгору, а також при натисканні клавіші пробілу. Щоб задіяти той чи інший матеріал, потрібно вибрати і захопити цей товар мишкою. Дальність здібності мужичка діяти визначається довжиною смужки, що закінчується плюсом, яка незмінно тягнеться від мужичка за твоєю мишкою, куди б ти не повів руку.

    Для переходу на наступний рівень гри Голодні ігри Майнкрафт тобі треба буде виконати список завдань. Ознайомитися з ним ти можеш, натиснувши клавішу T. На жаль, весь список (як і всі підказки у грі) складений англійською мовою, з-за чого не завжди буває просто зрозуміти, що ж саме мається на увазі в якості завдання рівня. Втім, перекладач або словник тобі в допомогу - заодно підтягнеш і рівень англійської.

    Зверни увагу, що в списку справ є ті, що позначені зеленим кольором (навпроти них написано COMPLITED!) і ті, що написані бордовим (навпроти них написано INCOMPLITED). Зрозуміло, такий розподіл ти побачиш, тільки якщо вже встиг щось зробити, перебуваючи на рівні, адже зеленим кольором позначені як раз таки виконані завдання. Спеціально ти їх виконав або зробила щось випадково, поки оглядався - програму не хвилює. На відміну від більшості ігор, тобі не потрібно попередньо отримувати квест - просто виконуй, і все. Всі квести автоматично вважаються отриманими з самого початку гри.

    Щоб потрапити в режим перегляду і редагування інвентарю і матеріалів, натисни на клавішу E. В це ж вікно можна потрапити, якщо натиснути маленьку стрілочку біля нижньої смуги меню. Ти можеш удвинуть на склад або зробити зовсім недоступним будь-яку кількість матеріалів - не перший час тобі, мабуть, найзручніше буде зберігати свої нечисленні матеріали прямо в нижньому меню, звідки вони зручно доступні для будівництва в будь-який момент.

    У розділі інвентарю перенось в меню крафтінга матеріали, з яких може бути зроблена продукція. Наприклад, дерево можна переробити у дошки, а з дощок виготовити стіл - роби те, що прописано в твоїх завданнях, і можеш бути впевнений в успіху!!

    .

    Похожі ігри:

  • Майнкрафт 2д: Будівництво садиби
    Майнкрафт 2д: Будівництво садиби
    Тільки для справжніх будівельників - Майнкрафт 2д: Будівництво садиби! Тут не потрібно ховатися
  • Майнкрафт на двох
    Майнкрафт на двох
    Запасайся матеріалом і дай відсіч ворогам в грі Майнкрафт на двох!!
  • Майнкрафт 3: Бродилка
    Майнкрафт 3: Бродилка
    Поєднання пригод в жанрі аркади і творчого елемента Майнкрафт у новій грі Майнкрафт 3: Бродилка!!
  • Майнкрафт 4: За тридев'ять земель
    Майнкрафт 4: За тридев'ять земель
    У новій грі Майнкрафт 4: За тридев'ять земель тебе чекає захоплююча подорож у світі Майнкрафт!!
  • Майнкрафт стрілялка зомбі: Квадратні голови
    Майнкрафт стрілялка зомбі: Квадратні голови
    Всім шанувальникам Майнкрафт і любителям зомбі-стрілялок присвячується: гра Майнкрафт стрілялка
  • Майнкрафт 3д: У трьох вимірах
    Майнкрафт 3д: У трьох вимірах
    Створюй свій тривимірний світ в новій захоплюючій грі Майнкрафт 3д: У трьох вимірах!!
  • Майнкрафт школа
    Майнкрафт школа
    Геймерів, бажаючих освоїти абсолютно новий ігровий світ обов'язково порадують спеціальні навчальні
  • Майнкрафт 2: Лінія оборони
    Майнкрафт 2: Лінія оборони
    Добути матеріали і побудувати житло - це ще півсправи. Його потрібно ще й захистити від посягань
  • Коментарі: