Ігри » Ігри Людина Павук » Людина павук 3: Битва на дахах

    Воюй з Серфером на міських дахах у новій приголомшливої грі Людина-павук 3: Битва на дахах!!!

    Дах - середовище для Людини Павука абсолютно природна. Здається іноді, ніби він взагалі народився і виріс на даху, настільки впевнено він себе там відчуває! Ну просто принадність. Одне погано: це все ілюзія, і Пітер Паркер, насправді, виріс в самому звичайному будинку, що належить самій звичайній сім'ї. Ніякими Карлсонами сім'я Паркер, зрозуміло, не була! А тому на даху Людина Павук хоча і пересувається досить впевнено, все ж далеко не всі чудеса йому під силу.

    Наприклад, на відміну від того ж Карлсона (раз вже ми про нього так вдало згадали), у Спайдер Мена немає ніякого натяку на мотор. І тому перемахивать з даху на дах для нього справа нелегка. Чи потрібно розраховувати на силу власних ніг (якщо вдома знаходяться неподалік один від одного, і це дійсно РЕАЛЬНО дострибнути до сусідньої даху!), або користуватися всякими додатковими пристосуваннями.

    Проходження ігри Людина Павук 3

    Ось у грі Людина-павук 3: Битва на дахах проблем з цими пристосуваннями як раз таки немає ніяких! Крім однієї: скористатися ними не так то просто. Адже розгойдуються палиці так оманливе близькі, а насправді, дострибнути до них, щоб вхопитися і долетіти до наступного пункту призначення, можна тільки в той короткий момент, коли самий кінчик жердини майже торкається твоєї даху.

    Так, у грі Spider Man 3 тобі доведеться постійно тримати мозок включеним на всю котушку! Нехай звивини працюють. Та швидкість реакції тобі теж знадобиться непогана: адже цей момент потрібно не лише помітити, але й встигнути скористатися ним. Ну або вже розрахунок, друзі - приноравливаемся до ритму коливань цього маятника і на черговому періоді просто стрибаємо на заздалегідь предугаданный такт! Хоча, це вже щось з області високих матерій - напевно, добре повинне вийти у музикантів, яким і так весь час доводиться відраховувати в голові ритми.

    Якщо до заповітного жердини або з нього на наступну дах ти не допрыгнешь, то на тебе чекає сумна доля. Хоча Спайдер Мен і супергерой, а все ж падіння з такої висоти безкарно для нього не пройде. Однією життя він як пити дати втратить! І повернеться до найближчої точки автозбереження. А от якщо будуть витрачені всі життя, то і повернутися доведеться в самий початок!

    Та ще проходження ігри Людина Павук 3 сильно ускладнює літає по повітрю над Спайдер Менів Срібний Скейтер. Ось вже у кого ніяких проблем з подоланням повітряних перешкод!! Скочив на скейт - і полетів куди потрібно. Дах - не дах, палиці - не палиці. Яка скейтеру різниця до цих дрібниць життя? Вірно - ніякої. Літає собі так пострілює лен вниз.

    Лен - тому що навіть не обтяжує себе необхідністю цілитися. Чекає, коли ти сам вибьешься з сил і здійсниш фатальну помилку, підставивши себе під удар. Саме завдяки цьому, а також ритмічності пострілів, момент для стрибка у грі Людина-павук 3: Битва на дахах, щоб не тільки зачепити жердину, але і не зловити шалену кулю, можна розрахувати в розумі за тактів.

    Втім, якщо для тебе ритм - наука важка, просто стеж за пострілами і жердинами і стрибай так, щоб схопити все, що треба, а чого не треба - не зловити. Все просто, чи не так?

    Управління в грі Людина Павук 4: Спасіння Нью-Йорка

    Управління в грі Spider Man 3 здійснюй за допомогою клавіатури. Щоб переміщати Спайдер-мена назад і вперед, використовуй клавіші зі стрілками вправо і вліво. Щоб стрибнути - натискай пробіл. А ось задіяти павукову липкість павутини, щоб піднятися або спуститися, потрібно за допомогою клавіш зі стрілками вгору і вниз.

    .

    Похожі ігри:

  • Людина-Павук 2
    Людина-Павук 2
    Вважаєш себе шанувальником Спайдер мена? Тоді тобі точно сподобається гра Людина-Павук 2!
  • Лего Людина Павук
    Лего Людина Павук
    Допоможи Людині-Павуку подолати всі перешкоди на шляху з новою грою Лего Людина Павук!!
  • Людина Павук Гонки
    Людина Павук Гонки
    Можеш собі уявити, щоб Спайдермен носився на мотоциклі по дахах міста? Для ігри Людина Павук гонки
  • Людина Павук вибирає костюм
    Людина Павук вибирає костюм
    Допоможи Спайдер Мену зібрати якомога більше деталей гардеробу з хмарочосів Нью Йорка в грі Людина
  • Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    У грі Людина-Павук 5: Залізна Людина Павук тебе чекають неймовірні пригоди Спайдер мена: такого ти
  • Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Давно хочеш позмагатися зі своїм кращим другом?? Тоді вам сподобається гра Людина-Павук на двох:
  • Людина Павук 1: Одевалка
    Людина Павук 1: Одевалка
    У грі Людина-Павук 1: Одевалка створи свій власний образ для улюбленого супергероя!
  • Новий Людина Павук на мотоциклі
    Новий Людина Павук на мотоциклі
    Хочеш проїхатися на мотоциклі Спайдер Мена?? Тоді швидше запускай гру Новий Людина Павук на
  • Коментарі: