Ігри » Ігри Людина Павук » Людина Павук 5: Залізна Людина Павук

    У грі Людина-Павук 5: Залізна Людина Павук тебе чекають неймовірні пригоди Спайдер мена: такого ти не знайдеш в оригінальному коміксі!!

    Не можеш вибрати між двома улюбленими супергероями? В рівній мірі обожнюєш Людини Павука за його спритність, сміливість і вміння викидати аз рук павутину і Залізної Людини за його чудовий високотехнологічний костюм, мати який - мрія будь-якої розсудливої хлопчики?? Ти абсолютно правий: вибрати між цими героями неймовірно важко!

    Ось і творці гри Людина-Павук 5: Залізна Людина Павук ніяк не могли вибрати, про яке вишукане супергеройство їм зробити свій черговий шедевр для геймерів. І знайшли, треба сказати, воістину геніальний вихід із становища: вони зробили гру про Людину-Павука, але як би і про Залізної Людини!! Залізної Людини Павука, якщо хочете. Який хід?? А головне, що зіграти в цю захоплюючу гру можна на нашому сайті абсолютно безкоштовно і прямо зараз, адже вона не вимагає завантаження та встановлення на комп'ютер!!

    Геймплей ігри Людина Павук 5 : Залізна Людина Павук

    Людини Павук пересувається по Нью-Йорку, повного потаємним небезпеки і злочинців. Якщо ти думаєш, що його переміщення так вже й легко, то тільки уявіть на хвилинку, скільки у Спайдер Мена ворогів, і як багато серед них людей діяльних, підкріплюють свою ненависть регулярними нападами! Тоді то ти відразу зрозумієш, що якщо Пітер Паркер взагалі може собі дозволити такий ризик як зайти за ріг будинку, то перед цим йому потрібно непогано розвідати навколишню обстановку. Інакше ніяк, сам розумієш!

    Адже ризик - справа благородна, але надмірно ризикувати своїм життям - це вже неправильно, тим більше, якщо від живого супергероя користі значно більше. На щастя, у Спайдер Мена є ти - ти бачиш все, що відбувається від третьої особи, уважно стежиш за навколишньою обстановкою і ні за що не дозволиш, щоб з Людиною Павуком щось трапилося, адже так? Твоє завдання - керувати його діями так, ніби від них залежить твоє життя!!

    Навколишні предмети полегшують твоє завдання, наскільки це можливо. Проходячи повз магнітофонів, ти будеш отримувати досить докладні інструкції, що робити далі і як керувати діями улюбленого супергероя. Не забувай також і збирати бонуси, якими щедро приправлений практично весь маршрут Людини Павука.

    Так де їжак тут про Залізної Людини Павука, запитаєш ти? Поки що Спайдер Мен не змінював свого костюма!.. Так, ти правий. Поки що не міняв. Але скоро змінить - і ти не дізнаєшся в зміненому супергероя колишнього скромнягу Пітера. У нього навіть з'являються нові дії, які були йому недоступні в стандартному вигляді Людини Павука - про них ти можеш прочитати в інструкції до гри.

    При цьому навіть у вигляді Залізної Людини Спайдер Мен зберігає всі свої павучі здібності: він може лазити по стінах, стріляти павутиною і використовувати її для допомоги в пересуванні. Такий собі мікс з переваг кожного з відомих супергероїв!!

    Управління в грі Людина-Павук 5: Iron Spider

    Для управління Людиною Павуком використовуй клавіатуру. Щоб змусити Спайдер Мена йти вперед або назад, натисніть на кнопки зі стрілками вправо або вліво, стрілка вгору відповідає за стрибок. Якщо ти знаходишся біля прямовисної стіни, кнопка зі стрілкою вгору змусить Людину Павука підніматися по цій стіні, а кнопка вниз - спускатися.

    Для атаки на супротивника використовуй X. Якщо ти далеко від ворога (або навіть його взагалі немає в зоні видимості), Спайдер Мен вистрілить згустком павутини. Якщо ворог близько, то натискання X призведе до удару в ближньому бою. Клавіша З дозволяє випустити пучок павутини, яка причепиться до найближчого місця кріплення - на жаль, не будь-якій поверхні, а тільки спеціальною. Повторне натиснення на клавішу C змусить Людину Павука випустити край павутини з рук.

    .

    Похожі ігри:

  • Людина-Павук 2
    Людина-Павук 2
    Вважаєш себе шанувальником Спайдер мена? Тоді тобі точно сподобається гра Людина-Павук 2!
  • Людина Павук 1: Одевалка
    Людина Павук 1: Одевалка
    У грі Людина-Павук 1: Одевалка створи свій власний образ для улюбленого супергероя!
  • Досконала Людина Павук
    Досконала Людина Павук
    Обожнюєш Людини Павука і мрієш бути таким же, як він?? Все можливо з новою грою Досконала Людина
  • Людина павук збирає магічні камені
    Людина павук збирає магічні камені
    Грай з друзями Людини Павука у грі Людина павук збирає магічні камені!!
  • Людина Павук вибирає костюм
    Людина Павук вибирає костюм
    Допоможи Спайдер Мену зібрати якомога більше деталей гардеробу з хмарочосів Нью Йорка в грі Людина
  • Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Давно хочеш позмагатися зі своїм кращим другом?? Тоді вам сподобається гра Людина-Павук на двох:
  • Бетмен і людина павук
    Бетмен і людина павук
    Ігри Бетмен і Людина павук розкажуть тобі про протистояння двох супергероїв.
  • Новий Людина Павук на мотоциклі
    Новий Людина Павук на мотоциклі
    Хочеш проїхатися на мотоциклі Спайдер Мена?? Тоді швидше запускай гру Новий Людина Павук на
  • Коментарі: