Ігри » Ігри Людина Павук » Новий Людина Павук на мотоциклі

    Хочеш покататися на мотоциклі Спайдер Мена?? Тоді швидше запускай гру Новий Людина Павук на мотоциклі!!!

    Тов, мотоцикл Людини Павука!.. Мрія, просто втілена мрія. Адже не секрет ні для одного з шанувальників Спайдер Мена, що Пітер Паркер - ще той винахідник і механік!! Саме його інженерного генія належить безліч винаходів, від спеціальних браслетів, що випускають павутину, до Спайдер-мобіля! Так, геніальності цього хлопчаки завжди можна було тільки позаздрити. Не дарма навіть Тоні Старк, індустріальний магнат, здатний на коліні з підручних матеріалів зібрати ядерний реактор, визнавав у ньому безсумнівні таланти в області конструювання та винаходи.

    І ось - мотоцикл Спайдер мена! Невже можна пропустити можливість прокотитися на ньому в грі Новий Людина Павук на мотоциклі, так ще й абсолютно безкоштовно?? Адже гру навіть не потрібно завантажувати, можна кататися на мотоциклі прямо в браузері!! Ні, такими шансами просто так не розкидається.

    Геймплей

    Спайдер Мен котить на своєму байку за старою і дуже нерівній трасі. То і справа, піднявшись на чергову вибоїну, він буквально підстрибує в повітря, практично намагаючись перекинутися. Так, по такій трасі небезпечно їхати навіть на Спайдер-байку, не то що вже на звичайному мотоциклі! Добре, що Пітер Паркер сконструював свій транспорт сам, а не купив готовий в магазині. Адже тепер він слухається руки господаря беззаперечно!

    І коли Людина Павук злітає у повітря разом зі своїм байком, йому нічого не варто вирівняти своє становище. Достатньо надати мотоциклу обертання в сторону, протилежну тій, що він вибрав природним чином. Заносить тому - викручуємо його за годинниковою стрілкою, вперед - проти годинникової. Трохи потренуватися, і у тебе теж буде виходити, не гірше ніж у самого Пітера! Головне - не допускати приземлення на голову - інакше доведеться починати рівень спочатку.

    По дорозі ще потрібно збирати бонуси із зображенням павучка. Якщо вдається доскочить до нього прямо на мотоциклі - можна так зробити, але якщо значок розташований занадто високо, доведеться в нього вистрілити. Якщо постріл виявиться досить влучним - бонус у тебе в руках! А от якщо ні - другого шансу вже може не представитися, значок залишиться безнадійно позаду. Тому, якщо ти хочеш зайнятися збором бонусів, не пропускаючи ні одного, тобі доведеться стріляти без зупинки! Щоб потрапляти під все без необхідності прицілюватися і обчислювати відстань.

    Правда, тут є і зворотна сторона медалі: захопившись стріляниною, ти ризикуєш не встежити за положенням мотоцикла Пітера в повітрі, а значить - невдало приземлитися після чергового ухаба. Так що вирішуй сам, що тобі важливіше - зібрати бонуси або до фінішу доїхати.

    Так і за часом треба стежити! Все ж таки гра Новий Людина Павук на мотоциклі - це гонка, нехай і змагатися не з ким. Змагайся сам собою! Тим більше, що зробити це нескладно, адже гра ретельно фіксує твій час. До речі, зверни увагу, що відлік часу починається не з тобою моменту, коли ти пішов, а з самого початку, як Спайдер Мен з'являється на трасі. Так що, якщо ти любитель «довго запрягати», можеш втратити кілька секунд!

    Управління в грі Новий Людина Павук на мотоциклі

    Керуй мотоциклом Людини Павука з допомогою клавіатури. Щоб збільшувати швидкість руху вперед, зажимай клавішу зі стрілкою вгору. Вона буде виконувати роль педалі газу. В якості педалі гальма (а при довгому натисненні - та руху у зворотний бік) для тебе буде клавіша зі стрілкою вниз. А ось стрілки вправо і вліво якраз відповідають за обертання мотоцикла, які захищають від переворотів: стрілка вправо закручує Спайде Мена за годинниковою стрілкою, а стрілка вліво - проти. Для стрільби користуйся пропуском. Але затискати його надовго марно - це не автомат. Одне натискання клавіші - один постріл!

    .

    Похожі ігри:

  • Людина-Павук 2
    Людина-Павук 2
    Вважаєш себе шанувальником Спайдер мена? Тоді тобі точно сподобається гра Людина-Павук 2!
  • Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Давно хочеш позмагатися зі своїм кращим другом?? Тоді вам сподобається гра Людина-Павук на двох:
  • Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    У грі Людина-Павук 5: Залізна Людина Павук тебе чекають неймовірні пригоди Спайдер мена: такого ти
  • Людина павук на мотоциклі
    Людина павук на мотоциклі
    Гра Людина-павук на мотоциклі розповідає про нелегкі будні супергероїв, які обрали своєю метою
  • Ніндзя на мотоциклі
    Ніндзя на мотоциклі
    Прокотися на крутому байку по горах Японії разом з ніндзя в грі Ніндзя на мотоциклі!!
  • Людина Павук 1: Одевалка
    Людина Павук 1: Одевалка
    У грі Людина-Павук 1: Одевалка створи свій власний образ для улюбленого супергероя!
  • Спанч Боб пригода на мотоциклі
    Спанч Боб пригода на мотоциклі
    Що може бути приємніше їзди на мотоциклі? Тільки їзда на мотоциклі зі Спанч Бобом в грі Губка Боб
  • Людина Павук вибирає костюм
    Людина Павук вибирає костюм
    Допоможи Спайдер Мену зібрати якомога більше деталей гардеробу з хмарочосів Нью Йорка в грі Людина
  • Коментарі: