Захоплюєшся медициною? Тоді процес гри Стоматолог точно тобі сподобається. У ній пропонується побувати в ролі дантиста, який знає толк в лікуванні зубів. Твоє завдання полягає в тому, щоб допомогти маленькому пацієнту, у якого виникли серйозні проблеми з зубками. Після запуску іграшки тобі буде запропоновано вибрати одного з хлопчиків, якого і потрібно лікувати. Як тільки вибір буде зроблений, можна сміливо приступати до медичних процедур.

    Правила та структура гри

    У твоєму розпорядженні знаходяться всі необхідні інструменти, які знадобляться для стоматологічного лікування. Згідно з сюжетом гри Стоматолог для дівчаток зубки пацієнта знаходяться далеко не в повному порядку, тому тобі варто поквапитися, щоб якомога швидше виправити ситуацію. На екрані ти весь час будеш бачити хлопчика з відкритим ротом, в якому добре видно хворі зуби. Тобі залишається тільки вибирати потрібні інструменти і здійснювати маніпуляції, які допоможуть повернути його зубкам красу і здоров'я. У грі передбачена можливість усунення нальоту, лікування карієсу, видалення гнилого дентину... А після того, як непотрібні зуби будуть видалені, ти зможеш вставити на їх місце нові. Але і це ще не все! Після того, як усмішка буде приведена в порядок, можеш прикрасити зубки малюнками, що дозволить зробити їх ще більш привабливими. Виглядає це оригінально і ефектно. А коли остаточно закінчиш роботу, гра про стоматолога для дівчаток дозволить тобі безкоштовно зберегти або роздрукувати зображення здорового пацієнта з бездоганною посмішкою.

    Відмінна розвага для майбутніх медиків

    Ця іграшка подарує тобі море незабутніх вражень. В ній ти зможеш відчути себе справжнім лікарем-стоматологом, який точно знає, що потрібно зробити для лікування. У тебе все відмінно вийде, а навіть якщо виникнуть труднощі, докладні підказки позбавлять від них і допоможуть зорієнтуватися у подальшому процесі. Підказка відображається на екрані при виборі будь-якого стоматологічного інструменту.

    .

    Похожі ігри:

  • Зубний лікар
    Зубний лікар
    Ця історія сподобається всім любителям медицини. Під час гри Зубний лікар тобі пропонується
  • Дантист
    Дантист
    Під час гри Дантист тобі пропонується перевтілитися в стоматолога. Твій кабінет відвідає пацієнтка
  • Лікуємо зуби
    Лікуємо зуби
    За правилами гри тобі доведеться перекваліфікуватися у лікаря-стоматолога, який знає толк в
  • Зубний лікар
    Зубний лікар
    У процесі гри Зубний лікар тобі потрібно буде перевтілитися у стоматолога, який відмінно вміє
  • Барбі в кабінеті стоматолога
    Барбі в кабінеті стоматолога
    У дівчини виникли серйозні проблеми з зубами, і тепер необхідно терміново вирушити до стоматолога,
  • Робити зачіски
    Робити зачіски
    Під час гри Робити зачіски ти побачиш клієнтку з довгим волоссям, яка бажає привести їх в порядок,
  • Мавпа лікувати зуби
    Мавпа лікувати зуби
    Досить забавна іграшка, в якій вам належить випробувати себе в ролі дантиста мавпочки.
  • Доктор для Ельзи
    Доктор для Ельзи
    У цій грі тобі пропонується відчути себе справжнім лікарем. Як твого пацієнта буде виступати
  • Коментарі: