Ігри » Ігри лікування зубів » Зубний лікар

    Ця історія сподобається всім любителям медицини. Під час гри Зубний лікар тобі пропонується зайнятися лікуванням зіпсованих зубів. Тебе чекає величезна кількість пацієнтів, у яких виникли великі проблеми з зубками, і їх треба виправити як можна швидше, поки справа не прийняло ще більш серйозний оборот. Для того, щоб вилікувати хворих, необхідно використовувати запропоновані стоматологічні інструменти. Кожен з них виконує певну функцію, і якщо ти будеш затрудняться в питанні його застосування, то тебе виручать підказки. Поради по застосуванню відображаються відразу після того, як ти вибереш інструмент.

    Правила та структура гри

    Гра про зубного лікаря, яка призначена для дівчаток, складається з великої кількості рівнів. На кожному з них ти побачиш пацієнта, зуби якого потрібно обробити. Варто відзначити, що ці пацієнти не зовсім звичайні. Тут тобі пропонується провести лікування зубів Дракулауры, Зомбі та інших специфічних персонажів. Процес подарує тобі багато позитиву. Оціни клінічну картину і правильно застосуй необхідні інструменти, які допоможуть впоратися з проблемами. За кожну вірно проведену процедуру будеш отримувати монети. Твоє завдання полягає в тому, щоб на кожному рівні набрати певну кількість монет. Це дозволить перейти на наступний етап і почати лікування чергового персонажа. Кількість набраних монеток і інші важливі параметри відображаються в верхній частині екрану. Особливу увагу варто звернути на таймер, який демонструє час, що залишився до кінця проходження рівня. Тобі доведеться встигнути закінчити лікування в термін і набрати потрібну кількість монеток, інакше доведеться проходити рівень заново. А на зароблені гроші можна купувати поліпшення для своєї стоматологічної клініки.

    Відмінна іграшка для всіх бажаючих

    Тобі точно сподобається гра про зубного лікаря, в якій ти зможеш відчути себе справжнім стоматологом, знають толк в лікуванні зубів. В ній ти познайомишся з незвичайними персонажами, що мріють повернути посмішці колишню білизну і здоров'я. Необхідність вилікувати зуби за обмежений час надає процесу азарт і робить розвага ще більш захоплюючим. Готуйся до того, що якщо будеш грати в гру про зубного лікаря, вона захопить тебе надовго. Складається іграшка з великої кількості рівнів, і на кожному потрібно дуже постаратися, щоб знову зробити посмішку головного героя привабливою, а зуби здоровими і міцними.

    .

    Похожі ігри:

  • Лікуємо зуби
    Лікуємо зуби
    За правилами гри тобі доведеться перекваліфікуватися у лікаря-стоматолога, який знає толк в
  • Стоматолог
    Стоматолог
    Захоплюєшся медициною? Тоді процес гри Стоматолог точно тобі сподобається.
  • Дантист
    Дантист
    Під час гри Дантист тобі пропонується перевтілитися в стоматолога. Твій кабінет відвідає пацієнтка
  • Доктор Плюшева у зубного
    Доктор Плюшева у зубного
    Настав момент Дотті здатися зубного лікаря. Відкладати більше не можна. Занадто багато
  • Лікувати зуби Монстр Хай
    Лікувати зуби Монстр Хай
    Під час гри Монстр Хай лікувати зуби ти перетворишся в досвідченого стоматолога. Твій кабінет
  • Зубний лікар
    Зубний лікар
    У процесі гри Зубний лікар тобі потрібно буде перевтілитися у стоматолога, який відмінно вміє
  • Дитячий дантист
    Дитячий дантист
    У цій грі ти можеш відчути себе справжнім стоматологом. Правда, доведеться лікувати маленьких
  • Спанч Боб у лікаря
    Спанч Боб у лікаря
    До тебе на прийом прийшов Спанч Боб, у якої несподівано розболілися зуби. Зможеш їх вилікувати?
  • Коментарі: