Ігри » Ігри кульки » Кульки Лінії

    Любиш на дозвіллі поламати собі мозок? Наша нова гра Кульки Лінії блискуче впорається з цим завданням.

    Обіцяємо, ти не тільки не зможеш від неї відірватися, але наші кульки разом з їх нескінченними комбінаціями будуть переслідувати тебе навіть тоді, коли ти переключишся на інші справи, і не будеш знаходитися поряд з комп'ютером. Думаєш, занадто самовпевнена заяву? Зовсім ні. Адже наша нова Кульки гра Лінії - краща головоломка з усіх, представлених розробниками з початку цього року. Тому не втрачай часу даремно, скоріше завантажуй її і насолоджуйся вишуканим інтелектуальним задоволенням.

    Основне завдання

    Іграшка являє собою поділене на квадрати полі. Спочатку воно напівпорожнє: на ньому всього три кульки. Поступово (з кожним твоїм ходом) вільні клітинки починають зникати, на них з'являються різнокольорові кругляш. Головне твоє завдання: не дати ігровому полю повністю заповниться кулями. Адже як тільки на ньому не залишиться жодної вільної клітинки, у тебе не буде можливості зробити хід, а це значить - ти програв. Також зверни увагу на ще один момент: чим більше вільних клітинок, тим більше у тебе простору для маневру і варіантів для комбінацій.

    Правила гри Кульки Лінії

    Звільнити ігрове поле від кульок можна тільки одним способом: збудувати чотири і більше кульок одного кольору в пряму лінію. Як вона буде проходити: по вертикалі, горизонталі або діагоналі - значення не має. Як тільки в результаті проведених тобою ходів така лінія вибудовується, вона тут же, рррразз, і зникає, а в тебе на полі з'являються вільні клітинки. Ти вже зрозумів: чим їх більше, тим далі від тебе програш.

    Щоб вибудувати в кулі в лінію їх потрібно переміщати по ігровому полю. Як це зробити? Спочатку клікнути по кульці, який ти вирішив пересунути (він спалахне), потім по вільній клітинці, на яку хочеш його поставити. Зверни увагу: переміщуються кулі тільки на ті клітини, куди вони можуть потрапити по прямих лініях. Перескакувати з клітинки на клітинку по діагоналі не можна. Перед тим, як зробити хід, уявно намалюй траєкторію руху кулі і, якщо на ній немає діагональних переходів, сміливо клікай та переміщуй його. Відстань, на яке переміщається кулю, значення не має. Ти можеш пересувати його хоч на сусіднє поле, хоч з одного кінця екрана на інший. Втім, навіть якщо тобі захочеться зробити заборонений хід, нічого з цього не вийде. Система розроблена таким чином, що на полі, до якого можна добратися по прямій, кулька просто не буде переноситися.

    Чим ще хороша головоломка Кульки гра Лінії? Тим, що в ній три рівня складності плавно перетікають один в інший. Тобто починаєш грати ти з найпростішого: комбінації ліній складаються легко, потім непомітно для себе і не перериваючи гри переходиш до другої вісі складності - рівнем Експерт, і тільки коли освоїшся на ньому, потрапляєш на третій - Майстер. До речі, за власними успіхами стежити теж можна, не відриваючись від гри. З правого боку від екрана є лічильник балів, цифри на якому постійно змінюються.

    .

    Похожі ігри:

  • Кульки лінії 98
    Кульки лінії 98
    Всім, хто любить логічні загадки, хитромудрі головоломки і будь-які інші способи зламати собі
  • Кульки лінії 98
    Кульки лінії 98
    Все як в 98-му!! Поринь у ностальгію з нехитрою, але такою цікавою грою Кульки лінії 98!!
  • Кульки Lines
    Кульки Lines
    З тих пір як гра Кульки Lines з'явилася на наших комп'ютерах, вона ніколи не втрачала своєї
  • Кольорові кульки
    Кольорові кульки
    Гра Кольорові кульки - захоплююча головоломка, в якій потрібно зробити так, щоб кульки одного
  • Кульки 5 в лінію
    Кульки 5 в лінію
    Гра Кульки 5 в лінію - унікальне логічне розвага, здатна надовго прикувати тебе до екрану монітора.
  • Пухнасті кульки
    Пухнасті кульки
    Грай з веселими пухнастими кульками в новій яскравій грі Пухнасті кульки!!
  • Кульки 98
    Кульки 98
    Безсмертна класика в твоєму браузері!! Грай безкоштовно онлайн у всесвітньо відому гру Кульки 98!!
  • Кульки на двох
    Кульки на двох
    У грі Кульки на двох є тільки одна мета - тобі треба очистити від кульок всі ігрове поле!!
  • Коментарі: