Ігри » Ігри кульки » Кульки 98

    Безсмертна класика в твоєму браузері!! Грай безкоштовно онлайн у всесвітньо відому гру Кульки 98!!

    Мабуть, складно уявити собі гру, більш популярну, ніж класичні Lines, або, як її ще називають користувачі - гра Кульки 98 року випуску. Так, це були лихі дев'яності - ми розважалися як могли!! І улюбленою розвагою користувачів, тільки ще отримали в руки персональні комп'ютери, незмінно стали комп'ютерні ігри.

    Звичайно, ігри того часу не можна навіть порівнювати з тим, що випускають зараз світові гіганти! Примітивна графіка, простенькі сюжети - ну хіба можна було замахнутися на щось серйозне на тих обчислювальних і графічних потужностях, якими володіли персональні комп'ютери тих давніх, практично диких за нинішніми мірками часів??

    І справжній фурор справили тоді раптом з'явилися ігри з кульками - легкі, здатні йти на машинах будь-якої потужності - і при цьому яскраві, гарні, радують око користувача. Одними з основних споживачів цих іграшок були офісні працівники і працівники IT - сфери - ті люди, які в той час мали доступ до комп'ютерів. Вдома комп'ютер тоді був не у кожного - така розкіш! - але ось на роботі в обідню перерву поганяти по екрану кулі, складаючи з них яскраві кольорові лінії любили всі.

    Геймплей

    Гра Кульки 98 - не найкрасивіша версія улюбленої багатьма гри, але зате одна з найбільш, якщо можна так висловитися, класичних. Її примітивна графіка до межі: на кульках не промальовані навіть відблиски, немає ілюзії обсягу. Це зроблено з метою економії ресурсів комп'ютера, обрабатывавшего примітивну восьмибитную графіком значно швидше, ніж складний і важкий повноколір.

    У часи, коли навіть малюнків на робочих столах не було - нікому не могло і в голову прийти так безглуздо та безцільно витрачати системні ресурси, а тому операційні системи навіть не підтримували зміну фону робочого столу - це було дуже важливо! На сучасних машинах це, може, вже і не принципово, але щоб повніше відчути атмосферу тих далеких часів, треба грати саме в таку оригінальну версію вінтажній гри.

    Суть гри проста до банальності. У грі є кулі різних кольорів. Завдання гравця - вибудовувати з них лінії, по п'ять кульок одного кольору і більше в ряд. Як тільки такий ряд збудований - кульки, його складові, зникають.

    Після кожного ходу на полі з'являється три нових кульки. Кульки не з'являються тільки в ті ходи, які завершилися успішним побудовою одноколірної лінії. Саме тому грати доводиться максимально уважно - один невірний хід, і помилки, можливо, виправити вже не вдасться! Виникнуть інші кульки, які перегородять всі шляхи дороги. Кожен хід повинен бути виправданий! Кожен! Краще, якщо кожним кроком виконується відразу кілька актуальних завдань: наприклад, звільняється шлях для побудови червоної лінії і одночасно закладається основа для синьої.

    Гра закінчується завжди програшем. Виграти гру Кульки 98 неможливо в принципі! Можна лише встановити рекорд набраних очок, але це все - побічний ефект. По суті,до аждая гра закінчується рано чи пізно тим, що на полі закінчуються вільні клітинки - Game Over, єхидно сміється комп'ютер. Мовляв, ось ти і знову програв. Не варто засмучуватися! Перемога над собою, а не над комп'ютером - ось сенс гри Кульки 98.

    Управління в грі Кульки 98

    Щоб складати лінії, кульки необхідно пересувати по полю. Для того потрібно послідовно клацнути мишкою спочатку по кульці, а потім по клітці, куди його треба перемістити. При цьому шлях від кульки до цільової клітки повинен бути вільний - немов він не переноситься туди, а ковзає по ігровому полю від клітини до клітини.

    .

    Похожі ігри:

  • Кульки Lines
    Кульки Lines
    З тих пір як гра Кульки Lines з'явилася на наших комп'ютерах, вона ніколи не втрачала своєї
  • Офісні Кульки
    Офісні Кульки
    Чудова гра, яка змушує думати. Ігри Офісні кульки одні з перших, які з'явилися на комп'ютері.
  • Кульки лінії 98
    Кульки лінії 98
    Все як в 98-му!! Поринь у ностальгію з нехитрою, але такою цікавою грою Кульки лінії 98!!
  • Лопати кульки
    Лопати кульки
    Жери кульки, щоб отримувати подарунки, в яскравій грі Лопати кульки!!
  • Кульки Лінії
    Кульки Лінії
    Любиш на дозвіллі поламати собі мозок? Наша нова гра Кульки Лінії блискуче впорається з цим
  • Кульки стрілялки
    Кульки стрілялки
    Класична гра Кульки стрілялки - відмінна розвага і непогана розминка для мозку!!
  • Пухнасті кульки
    Пухнасті кульки
    Грай з веселими пухнастими кульками в новій яскравій грі Пухнасті кульки!!
  • Кольорові кульки
    Кольорові кульки
    Гра Кольорові кульки - захоплююча головоломка, в якій потрібно зробити так, щоб кульки одного
  • Коментарі: