Ігри » Ігри Кульки » Кульки лінії 98

    Всім, хто любить логічні загадки, хитромудрі головоломки і будь-які інші способи зламати собі мозок, сподобається ця гра. І якщо ти теж така - приєднуйся!

    Твоїй увазі пропонується захоплююча розвага, за яким навіть години летять швидко і непомітно. Гра Кульки лінії 98 - ідеальний спосіб з задоволенням і користю «вбити» вільний час. Готова показати на що здатна? Кульки лінії 98 - іграшка, яка не раз дасть тобі можливість блиснути кмітливістю і інтелектом. І нехай її простенький (на перший погляд!) сюжет і мінімалістичні графіка нікого не вводять в оману.

    Нудьгувати точно не доведеться. Навпаки, буде неймовірно цікаво, хоча, можливо, і трохи важко. Але якщо складнощів ти не боїшся - ласкаво просимо в нашу нову прикольну гру.

    Що потрібно робити

    Відразу після завантаження ти побачиш перед собою поле, поділене на квадрати. І хоча з назви гри може здатися, що їх рівно 98 так само, як і різнокольорових кульок - це невірно. Прямокутне ігрове поле розділено на 81 маленький квадратик, деякі з яких вже зайняті кулями. Відразу після старту їх набагато менше, ніж квадратів на полі, але хай тебе це не бентежить - з кожним новим ходом їх число буде неухильно зростати. Твоя мета - усіма можливими способами перешкодити цьому, знищуючи кулі з усіх сил. Адже як тільки на полі не залишиться жодної вільної клітинки, ти програєш.

    Основні правила

    Знищувати з'являються з кожним новим твоїм ходом елементи можна одним єдиним способом: вибудовуючи лінії з п'яти і більше одноколірних куль. Як тільки така з'явиться на полі, вона тут же зникне, звільнивши тобі клітинки для подальших маневрів. Загальна кількість куль, задіяних у грі, відображається на інформаційній панелі над ігровим полем. З неї ти також дізнаєшся, з якою швидкістю дієш, скільки очок заробив на даний момент і якого кольору кульки з'являться на екрані після свого наступного ходу. Зрозуміло, що чим довше ти протримаєшся і чим пізніше полі заповниться кулями, тим більший ти молодець. Постарайся заробити 300 або 500 очок. Але врахуй, це буде непросто. Іграшка вимагає зосередженості та уваги, розраховувати на успіх в ній може тільки той, хто вміє планувати свої дії і думати на кілька ходів вперед. Спонтанність і швидко прийняті, непродумані рішення в даному випадку послужать тобі погану службу. Тому намагайся тримати себе в руках і не намагатися розправитися з кулями швидше. Як тільки поле заповниться навіть на половину, позбавлятися від куль стане на порядок складніше.

    Як ти вже, мабуть, зрозумів, гра Кульки линес 98 досить складна для освоєння, «зробити» її «однією лівою» навряд чи вийде. Тому розробники придумали для геймерів маленьке послаблення - кнопочку UNDO (дивись на нижню частину екрана). Завдяки їй ти зможеш, якщо помилишся або передумаєш, скасувати тільки що зроблений хід, але, на жаль, тільки один.

    Управління

    Щоб почати грати в гру-головоломку Кульки лінії 98 тобі знадобиться один лише курсор. Ну і кмітливість з уважністю, звичайно. Просто перетягувати потрібний шар на виділену клітинку, намагаючись за мінімум ходів звільнити якомога більше частин поля.

    Прикольні «фішки»

    Ти звернула увагу на те, що не всі кулі, які з'являються на ігровому полі, однакові? Деякі з них звичайного розміру, а деякі маленькі, як точки. З кожним наступним ходом ці крихти будуть приймати свій звичайний розмір, але поки вони - твої найкращі друзі і підказки. Так-так, не дивуйся. По-перше, завдяки їм ти зможеш ефективніше планувати свої дії, так як зможеш бачити, чим виявиться зайнята та чи інша клітинка через секунду. А, по-друге, через клітини, на яких вони розташовані, можна протягати будь-які інші (великі) кулі, істотно впливаючи на розстановку сил у грі lines 98. Більш того, на зайняті «малюками» ділянки можна встановлювати звичайні кульки, запобігаючи поява на полі непотрібних тобі елементів. Як бачиш, варіантів маса, головне - не поспішати і діяти обдумано.

    .

    Похожі ігри:

  • Кульки Лінії
    Кульки Лінії
    Любиш на дозвіллі поламати собі мозок? Наша нова гра Кульки Лінії блискуче впорається з цим
  • Кульки Lines
    Кульки Lines
    З тих пір як гра Кульки Lines з'явилася на наших комп'ютерах, вона ніколи не втрачала своєї
  • Кульки lines
    Кульки lines
    Гра Кульки lines запрошує тобі зануритися в яблучне царство. Тут ти побачиш багато-багато
  • Кульки 5 в лінію
    Кульки 5 в лінію
    Гра Кульки 5 в лінію - унікальне логічне розвага, здатна надовго прикувати тебе до екрану монітора.
  • Кольорові кульки
    Кольорові кульки
    Гра Кольорові кульки - захоплююча головоломка, в якій потрібно зробити так, щоб кульки одного
  • Кульки 98
    Кульки 98
    Безсмертна класика в твоєму браузері!! Грай безкоштовно онлайн у всесвітньо відому гру Кульки 98!!
  • Пухнасті кульки
    Пухнасті кульки
    Грай з веселими пухнастими кульками в новій яскравій грі Пухнасті кульки!!
  • Різнокольорові кульки
    Різнокольорові кульки
    Гра Різнокольорові кульки - ще один вдалий приклад розваг жанру «выбивалок». Впевнені, ти оціниш
  • Коментарі: