Ігри » Ігри про дельфінів » Виступає дельфін 4

    Хочеш побувати на самому відомому водному шоу Лос-Анджелеса? Шикарна барвиста гра Виступає Дельфін 4 подарує тобі цю унікальну можливість.

    Всі квитки давно розпродані - на глядацьких трибунах немає жодного вільного місця. І дорослі, і діти завмерли в передчутті захоплюючого видовища. Тепер тільки від тебе залежить, чи прийдуть вони в дикий захват або розчаруються. Готова провести півгодини свого життя в шкурі унікального дресированого дельфіна на одному з найпопулярніших шоу планети? Обіцяємо, буде нереально круто - маса захоплюючих емоцій і неконтрольовані стрибки адреналіну в крові тобі гарантовані.

    Основні правила

    4-я версія популярної онлайн ігри про дельфінів складається з 18 рівнів. На кожному з них вам належить в ролі самого розумного водоплавного планети демонструвати ревучою від захвату публіці всілякі трюки: збивати носом м'ячики, стрибати через вертикально і горизонтально розташовані кільця, робити кульбіти в повітрі і масу інших не менш складних трюків. До речі, за кожен з них ти будеш отримувати призові бали. Точна їх кількість (від 4 до нескінченності) можна побачити в лівому верхньому кутку екрану гри прямо під час виступу твого героя дельфіна. Ясна річ, що чим їх більше, тим краще. Але не тільки окуляри характеризують рівень успішності виступу. Не менш красномовно про нього говорить кількість глядачів на трибунах. Якщо твій дельфін робить помилку або просто відмовляється виступати - ряди публіки миттєво рідшають, а варто йому спритно і граціозно пролетіти через кільце, як глядачів тут же додається. До речі, за кожен успішно пройдений рівень і прекрасний виступ нашого артистові покладається заохочення. Перед початком наступного шоу він отримує можливість трохи проапгрейдити свій зовнішній вигляд: змінити колір спинки на більш яскравий, прикрасити гладкий пліч малюнком та ін. Деякі декоративні штучки стають доступні безкоштовно, а за деякі доведеться заплатити частиною зароблених бонусів. Втім, твоєму героєві нічого скупитися. Адже попереду у нього ще багато виступів у прекрасною іграшці Дельфіни 4, а значить маса призових очок і овацій захопленої публіки.

    .

    Похожі ігри:

  • Виступає дельфін 2
    Виступає дельфін 2
    Заворожуюче барвиста гра Виступає дельфін 2 дасть тобі можливість побувати на самому захоплюючому
  • Виступає дельфін 1
    Виступає дельфін 1
    Гра Виступає дельфін 1 - це яскраве і веселе шоу, де ти будеш керувати стрибками симпатичного
  • Виступає дельфін 6
    Виступає дельфін 6
    Під час гри Виступає дельфін 6 ти зможеш відчути себе в ролі досвідченого фотографа.
  • Виступає дельфін
    Виступає дельфін
    Для ігри для дівчаток Виступає дельфін тобі необхідно перетворитися в досвідченого дресирувальника
  • Виступає дельфін 5
    Виступає дельфін 5
    Гра Виступає дельфін 5 запрошує тебе в басейн, де можна побачити чудове шоу.
  • Виступає дельфін 3
    Виступає дельфін 3
    Під час чудової гри Виступає дельфін 3 тобі належить управляти милим дельфіном, який знає толк в
  • Дівчинка і дельфін 2
    Дівчинка і дельфін 2
    Під час гри Дівчинка і дельфін ти потрапляєш в океан, де грає, розважається і показує
  • Виступає дельфін
    Виступає дельфін
    Під час гри Виступає дельфін ти потрапиш в цей дельфінарій, де будеш керувати неймовірно розумним
  • Коментарі: