Ігри » Ігри Холодне серце » Бродилки Холодне серце

    Ігри Холодне серце бродилки створені для дівчат, які не сидять на одному місці і постійно відкривають нові горизонти, розгадують таємниці і заводять прекрасних друзів.

    Як бути, якщо ти від природи дуже допитлива і любиш подорожувати? Якщо тобі не сидиться на одному місці і частенько роздирає бажання кинути все і відправитися назустріч новим знайомствам і пригод? Бродилки Холодне серце абсолютно безкоштовно подарують тобі можливість поринути в чарівний світ захоплюючих історій з добре знайомими героями улюбленого мультфільму.

    Сюжет і правила гри онлайн

    На цей раз в подвійну халепу потрапила принцеса Анна і Крістофф. Їх мета - дістатися до Ельзи і повернути літо в Эренделл. Однак, майбутній шлях не так простий, і твоє завдання - допомогти їм пройти всі рівні гри. Бродилки складаються з шести етапів, одне цікавіше іншого. Спочатку можна виступати тільки за мужнього Кристоффа, але як тільки ти пройдеш перший рівень, то зможеш грати і за чарівну принцесу Анну. Проходження кожного етапу починається з отримання завдання. Наприклад, тобі знадобиться дістатися до певної точки на карті або роздобути двадцять мотків мотузки, щоб забратися з їх допомогою на неприступну скелю. І поспіши! Адже часу на виконання завдань дається не так багато. Тому уважно стеж за секундоміром у верхній частині екрана, який буде відраховувати кожну витрачену тобою секунду. А за успішне виконання завдань ти будеш винагороджена додатковими балами. Постарайся зібрати їх якомога більше. У грі є казкова лавка, в якій ти зможеш придбати масу корисних речей. Також у тебе буде чудова можливість обміняти бали на життєві сили, які тобі неодмінно знадобляться. Допоможи головним героям назавжди позбавити Эренделл від виснажливого холоду, повернувши в королівство тепло, сонячне світло і радість.

    Управління

    Воно дуже просте і зручне: стрілки на клавіатурі плюс «пробіл» - щоб Крістофф зміг підніматися на важкодоступні уступи. Управління Ганною здійснюється таким же способом, тільки з допомогою «пробілу» вона може ховатися за Олафом. Крістофф повинен зібрати на кожному з рівнів всі розкидані мотки з мотузками, а Ганна - квіти.

    .

    Похожі ігри:

  • Холодне Серце Бродилки
    Холодне Серце Бродилки
    Найвдаліший мульт компанії Дісней за 2013 рік тепер на екрані твого ПК. Насолоджуйтесь крутим
  • Холодне серце бродилки Ельзи
    Холодне серце бродилки Ельзи
    Ігри Холодне серце бродилки Ельзи - це прекрасна можливість продемонструвати свою кмітливість і
  • Холодне серце поні
    Холодне серце поні
    Ігри Холодне Серце Поні - ідеальне розвага для любителів головоломок.
  • Холодне серце весілля ельзи
    Холодне серце весілля ельзи
    З допомогою гри Холодне серце весілля Ельзи ти потрапиш в казкову країну Эренделл і отримаєш
  • Ельза бродилки
    Ельза бродилки
    Ігри бродилки Ельза - це чергові пригоди героїв мультфільму «Холодне серце».
  • Нові холодне серце
    Нові холодне серце
    Нові Ігри Холодне Серце тобі піднімуть настрій і порадують відмінною графікою.
  • Крістоф цілує Анну
    Крістоф цілує Анну
    Ганна і Крістоф зовсім різні, хоча і є героями одного й того ж мультфільму "Холодне серце".
  • Нові операції
    Нові операції
    Ганна Фроузен героїня мультфільму «Холодне серце» застудилася і їй необхідна твоя допомога.
  • Коментарі: