Ігри » Ігри Бродилки » Холодне Серце Бродилки

    найвдаліший мульт компанії Дісней за 2013 рік тепер на екрані твого ПК. Насолоджуйтесь крутим сюжетом гри бродилки Холодне Серце.

    А чи знаєш ти, що це самий касовий анімаційний фільм не тільки за історію студії Діснея, але й усього світового кінематографа? Збори від прокату по країнах і континентах планети склали більше мільярда доларів. Раніше такий фокус вдавався лише одному мультиплікаційного фільму (до речі, теж вийшов на студії Діснея) - «Історії іграшок 3». Але у «Холодного серця» вийшло зайти ще далі. Мульт став володарем відразу двох статуеток «Оскар». Одна - за найкращий фільм в історії анімації, друга - за чудову пісеньку «Let It Go».

    Добре, що сьогодні почути її можна не лише під час перегляду мультфільму. Так само, як і зустрітися з улюбленими героями. Сюжет нової гри Холодне Серце бродилки майже в точності повторює всі перипетії екранного оригіналу. З тією лише різницею, що тепер, замість пасивного сидіння в залі з відерцем попкорну, ти можеш брати в них безпосередню участь. Так-так, робити все, що завгодно. Кружляє в вальсі по бальній залі, продиратися крізь заметіль і завірюха в зачарований замок принцеси Ельзи, мчати на всіх вітрилах в казковий порт та багато-багато іншого. А головні герої мультфільму, Крістоф і чарівна Анна, стануть твоїми вірними супутниками. Допоможи їм впоратися з усіма хитросплетіннями гри Холодне Серце бродилки, знайти любов, розчаклувати Ельзу і повернути в казкове королівство весну.

    Як грати?

    Основна мета гри Холодне Серце бродилки - знайти принцесу Ельзу. На її пошуки вирушає віддана молодша сестра, до якої після приєднується молодий відлюдник і заготовник снігу Крістофф. Щоб дістатися до замку, де ховається Ельза, доведеться не тільки намотати кілометри шляху по засніжених лісах і горах, але виконати купу різноманітних завдань. З деякими з них ти впораєшся жартуючи над іншими доведеться попітніти. Єдине, що можна стверджувати напевно - попереду тебе чекають захоплюючі пригоди, відірватися від яких буде дуже і дуже складно. Управління персонажами стандартне: клавіші-стрілки. «Вправо», «вліво» - визначають напрямок руху, «вгору», «вниз» - стрибок або присідання. З допомогою «пробілу» наші герої зможуть виконувати й інші, більш складні дії. Наприклад, дертися, підтягуючись на мотузці, по стрімких стінах і скель.

    Гра починається з виконання простеньких завдань (як варіант, тобі потрібно зібрати всі розкидані по окрузі мотки мотузки), які поступово змінюються більш складними. Можна сказати, що початковий рівень - етап твого навчання і підготовки до важких місій. Також варто відзначити, що почати гру можна тільки від імені Кристоффа. Діяти від імені принцеси Анни ти зможеш після першого рівня, коли трохи освоїшся.

    У процесі гри в тебе будуть помічники: сині «крижані» стрілочки, підказують напрям, в якому слід пересувати головного героя, і таблички-підказки із зазначенням необхідних кроків або вимагають натискання кнопок.

    Головні персонажі: коротка характеристика

    Перш ніж зануритися в захоплюючий світ гри Холодне Серце бродилки, пропонуємо тобі познайомитися з її головними персонажами. Даний розділ буде особливо корисний тим, хто з якоїсь причини не бачив цей чудовий мульт (до речі, випаде нагода - обов'язково подивіться).

    Отже, головна героїня мультфільму і нашої гри - Ганна, молодша дочка правителя землі Эренделл. Сама енергійна, життєрадісна, активна і цікава дівчина в усьому королівстві. Правда, іноді говорить і діє вона швидше, ніж думає. Але це дрібниці. Ганна обожнює свою старшу сестру - біляву Ельзу, і дуже страждає від того, що та тримається з нею холодно й відчужено.

    Коли королівство Эренделл занурюється у вічну зиму, а Ельза замикається в далекому крижаному замку, Ганна, ні секунди не зволікаючи, відправляється в найнебезпечніше подорож. Її мета: відшукати сестру і повернути в Эренделл літо. Під час гри Холодне Серце бродилки і однойменного мультфільму юна принцеса демонструє прекрасні людські якості: мужність, сміливість, оптимізм і непохитну волю. Непоганий приклад для наслідування, правда?

    Крістофф Бьоргман - ще один дуже симпатичний персонаж гри Холодне Серце бродилки. Хлопець він простий, відкритий, що думає, те й говорить, не заморочуючись политесом. Трудяга і любитель природи. Живе Крістофф високо в горах, досить самотньо. На життя заробляє тим, що заготовляє лід і продає його столичним жителям. І нехай одяг його проста, мова грубувата, а манери далекі від вишуканих, доброту, чесність, відданість і щедрість натури приховати неможливо. Сумасбродке Ганні пощастило зустріти його в зледенілому лісі. Без допомоги Кристоффа відшукати Ельзу і врятувати Эренделл у неї навряд чи б вийшло. Ну, і як в найкрасивіших і романтичних казках, в кінці своїх пригод Крістофф і Ганна зрозуміли, що полюбили один одного. Глибоко і щиро. Ось такі справи. Хочеш дізнатися несамовиті подробиці? Швидше завантажуй перший рівень гри Холодне Серце бродилки!

    .

    Похожі ігри:

  • Бродилки Холодне серце
    Бродилки Холодне серце
    Ігри Холодне серце бродилки створені для дівчат, які не сидять на одному місці і постійно
  • Ельза бродилки
    Ельза бродилки
    Ігри бродилки Ельза - це чергові пригоди героїв мультфільму «Холодне серце».
  • Крістоф цілує Анну
    Крістоф цілує Анну
    Ганна і Крістоф зовсім різні, хоча і є героями одного й того ж мультфільму "Холодне серце".
  • На двох Ганна і Ельза
    На двох Ганна і Ельза
    Сестри-героїні відомого мультфільму «Холодне серце» люблять всілякі пригоди.
  • Холодне серце поні
    Холодне серце поні
    Ігри Холодне Серце Поні - ідеальне розвага для любителів головоломок.
  • Холодне серце бродилки Ельзи
    Холодне серце бродилки Ельзи
    Ігри Холодне серце бродилки Ельзи - це прекрасна можливість продемонструвати свою кмітливість і
  • Холодне серце зачіска Ельзи
    Холодне серце зачіска Ельзи
    Принцеса Ельза, героїня мультфільму Холодне серце, запрошує тебе допомогти їй у підготовці до
  • Холодне серце поцілунки
    Холодне серце поцілунки
    Ігри Холодне серце поцілунки познайомлять тебе з Анною і Кристоффом, які дуже люблять один одного.
  • Коментарі: