Ігри » Ігри Вінкс » Винкс енчантікс

    Захоплюючий сюжет гри Винкс енчантікс надає тобі чудову можливість зібрати пазли із зображенням героїнь улюбленого мультсеріалу.

    Якщо тобі подобається італійський мультиплікаційний фільм для дівчаток про фей Вінкс, які є чарівними дівчатами, що захищають світ від злих сил, наше миле розвага точно припаде тобі до душі. І не дивно, адже гра Винкс енчантікс - відмінний спосіб розслабитися, провівши час із задоволенням і користю. Обіцяємо, буде дуже цікаво. Масу приємних емоцій і барвистих зображень улюблених героїнь подарують тобі наші нові ігри Винкс енчантікс. Завдяки їй ти дізнаєшся багато нового про улюбленому серіалі і його чарівних головних героїнь.

    А ще більше вона тобі сподобається, коли ти зрозумієш, що тут можна збирати пазли на улюблену тематику. Іграшка складається з великої кількості рівнів, і на кожному з них перед тобою буде знаходитися купа розрізнених елементів. Тобі ж необхідно змінювати ці шматочки місцями таким чином, щоб в результаті вийшла правильна картинка.

    Винкс енчантікс: правила і структура

    У цій грі тобі належить просто збирати пазли. В якості зображень використовуються тематичні картинки, на яких ти побачиш різних феечек. Тобі необхідно переміщати елементи, намагаючись розташувати їх правильним чином. Як тільки шматочок встане на своє належне місце, ти вже не зможеш його пересунути. Це дозволить тобі краще орієнтуватися в подальших діях. Якщо ж ти вагаєшся і поки не впевнена, куди класти той чи інший фрагмент, то завжди можна скористатися підказкою. Для цього наведи курсор на відповідне поле, розташоване у верхній частині екрана. Після цього на екрані з'явиться вже готове зображення, яке тобі і потрібно в підсумку одержати. Іграшка складається з декількох рівнів і з кожним новим етапом кількість складових елементів пазлів буде збільшуватися, роблячи процес їх збирання ще більш захоплюючим. Також у верхній частині екрана розташований таймер, що відлічує секунди і хвилини, які ти витратив на гру. Постарайся зібрати пазл як можна швидше! Є там і поле, в якому відображаються призові окуляри. За кожну правильно зібрану картинку ти будеш отримувати певну кількість очок. Будь-яке зображення в грі - це портрет одного з чарівних фей Вінкс. І якщо ти є фанатом однойменного мультфільму, цей факт неодмінно тебе порадує. Адже погодься, завжди приємно зайвий раз помилуватися героїнями улюбленого серіалу.

    Дуже корисно і неймовірно цікаво

    Як відомо, пазли - не тільки захоплююче, але й дуже корисне заняття, що розвивають кмітливість, логіку і уважність. Тому і гра Винкс Енчантікс є дуже веселою, потрібної і практичною. Вона ідеально поєднує корисне з приємним, так як присвячена чарівним феечкам, яких так люблять дівчатка, і при цьому являє собою відмінний тренажер для розвитку уваги та вміння мислити логічно. Чим більше рівнів ти пройдеш, тим більше зображень з героїнями мультсеріалу зможеш побачити. А ще гра хороша тим, що в ній постійно звучить приємна музика з мультсеріалу, і це робить процес складання пазлів ще приємніше. Нудьгувати тобі тут точно не доведеться! Постарайся створювати цілісні зображення як можна швидше, щоб переходити з рівня на рівень і милуватися новими картинками з феями Винкс. Гра надовго заволодіє твоїм увагою і вільним часом і принесе масу позитивних емоцій. Швидше запускай її і починай переміщати елементи пазлу!

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс розмови з феями
    Винкс розмови з феями
    Всім любителям пазлів точно припаде до душі ця дивна гра. Під час гри Винкс розмови з феями тобі
  • Винкс Пазли
    Винкс Пазли
    Завдяки чудовим можливостям ігри Винкс Пазли ти зможеш зайнятися корисним заняттям: складанням
  • Для дівчаток Винкс пазли
    Для дівчаток Винкс пазли
    Під час ігри для дівчаток Винкс Пазли тобі буде запропоновано зібрати картинку з розрізнених
  • Ельза холодне серце
    Ельза холодне серце
    Перипетії захоплюючої гри Ельза холодне серце подарують відмінну можливість потренувати логіку і
  • Винкс 4
    Винкс 4
    Ігри Винкс 4 - це захоплюючі розваги для тих дівчаток, які обожнюють збирати пазли і в захваті від
  • Пазл зі смурфиками
    Пазл зі смурфиками
    У цій грі тобі належить збирати пазли, присвячені смурфикам. Необхідно змінювати елементи місцями
  • Монстр Хай пазли
    Монстр Хай пазли
    У процесі гри Монстр Хай пазли тобі належить збирати з розрізнених елементів картинки.
  • Майнкрафт Спанч Боб
    Майнкрафт Спанч Боб
    Любиш збирати пазли? Тоді процес гри Майнкрафт Спанч Боб точно захопить тебе надовго.
  • Коментарі: