Ігри » Ігри Танки » Танки 3: остання битва

    Останній бій - він важкий самий! Прийми його з гордістю в грі Танки 3: остання битва!!

    В гру Танки 3: остання битва ти можеш грати на нашому сайті абсолютно безкоштовно, тобі навіть не потрібно встановлювати її на свій комп'ютер!! А адже вона вчить найважливішого, що повинні знати і вміти майбутні захисники Батьківщини - вона вчить тебе бути справжнім героєм. Героєм з великої літери!!

    насправді, це ідеал військового героїзму - поодинці виступити проти переважаючих сил противника. Був би поруч хоч вірний товариш - було б простіше. Так, навіть удвох ви були б приречені, але можна було б хоча б поплескали один одного по плечу, підтримувати, співати разом патріотичні пісні. Знову ж таки, здатися в полон перед одним - соромно. А одному - начебто й немає; а тому потрібно набагато більший героїзм, щоб продовжувати воювати навіть коли вже всі, хто був поруч з тобою - мертві.

    Адже героями хочеться бути на очах у захопленої юрби. «На світу і смерть красна», а поодинці боротися проти юрби озброєних до зубів ворогів - ну який сенс, здавалося б?? Але ось за такі дії і присуджували у всі часи звання героїв, нагороджували зірками і обсипають почестями до кінця життя, а якщо кінець життя наступав все ж у цьому ж бою оточували турботою вдів та осиротілих дітей. Адже це як треба любити Батьківщину і бути відданим своїй справі, щоб продовжувати воювати, коли вже немає ніяких шансів на виживання, і єдиний сенс боротьби - забрати з собою в могилу якомога більше ворожих солдатів і танки!!

    Геймплей

    Саме такий бій, бій-обречение тобі і належить прийняти у героїчній у всіх відносинах грі Танки 3: остання битва. Ти зможеш відчути себе останнім спартанцем або справжнім героєм другої світової війни - це вже як тобі більше сподобається! Головне - бийся. І, може, всупереч усім законам війни і здорового глузду, перемога все ж залишиться на твоїй стороні??

    Не складай зброї ні в якому разі! Знай, що ворог все одно не пощадить тебе, а що може бути гірше безславної загибелі? Разъезжай на своєму танку по ігровому полю і отстреливай всіх, хто ризикне до тебе наблизитися! Неважливо, буде супротивник кидати на тебе протитанкову піхоту або викотить кілька одиниць бронетехніки - не зупиняй стрільби, поки у тебе є ще, чим стріляти.

    Втім, ні до чого кидатися відкритими грудьми на амбразури. Чим довше ти залишишся живий, тим більше шкоди зможеш завдати противнику. Стріляй і ховайся в укриття, ухилятися від вогню у відповідь і крутись дзиґою - нехай ворог витрачає патрони, але не може дістати тебе.

    На жаль, танк - це тобі не кулемет. Кожен постріл танка - це серйозна робота, яка вимагає дістати важкий снаряд, вкласти його в жерло гармати, потім тільки смикнути за важіль і відправити важкий розжарений шматок свинцю в політ... Саме тому перезарядки після кожного пострілу займає досить багато часу! Після чергового пострілу ти на пару секунд залишаєшся беззахисний - саме в цей час непогано б тобі сховатися за якийсь камінець і пересидіти.

    Управління в грі Танки 3: остання битва

    Керуй переміщеннями танка в грі Танки 3: остання битва за допомогою клавіш зі стрілками або кнопок WASD. При цьому май на увазі, що управління тут зовсім як в автомобілі: є педаль газу (стрілка вгору або W), задніх хід (стрілка вниз або S) і повороти керма - A і D. Так що, якщо танк розташований боком до тебе, то за натискань стрілки вгору він поїде вправо - адже у нього перед зараз знаходиться саме з цього боку! Щоб цілитися і стріляти використовуй мишу, для зміни знаряддя - клавіші Q і E.

    .

    Похожі ігри:

  • Танки 3д
    Танки 3д
    Прийняти нерівний бій - це справжній героїзм! Але героїзм стає подвигом в грі Танки 3д, коли ти
  • Танки: битва міньйонів
    Танки: битва міньйонів
    Обожнюєш міньйонів?? Тоді тобі точно сподобається воювати на їхньому боці в грі Танки: битва
  • Класичні танки на двох
    Класичні танки на двох
    Пам'ятаєш славні часи, коли рубався з одним в танки на телевізійній приставці? Згадай минуле з
  • Танкова битва на двох
    Танкова битва на двох
    Вперед, туди, де танки і гуркіт гармат! Давай, доведи, що ти крутіше всіх, у грі Танкова битва на
  • Танки атакують
    Танки атакують
    Розстріляй ворожу базу з танка в грі Танки атакують!!!
  • Танки онлайн
    Танки онлайн
    Робота в тилу ворога - що може бути ефективніше! Виведи з ладу всі ворожі танки в грі Танки
  • Мікро-танки на двох
    Мікро-танки на двох
    Вступай в танковий бій проти одного або комп'ютера в новій грі Мікро-танки на двох!
  • Танки для дітей
    Танки для дітей
    У захоплюючій грі Танки для дітей тебе чекають недитячі баталії і самі серйозні протистояння!!!
  • Коментарі: