Ігри » Ігри Соник » Соник Ікс разом з Маріо проти Зомбі

    Нові захоплюючі ігри Соник ікс для тих, хто любить містику, фентезі і глобальні миротворчі операції. І не переживай, все закінчиться добре.

    та й як може бути інакше, коли два найпопулярніших ігрових персонажа у світі зібрались разом в одній грі.

    Хто головні герої гри Соник ікс?

    Два культових персонажа. Перший - візитна картка концерну Nintendo, темпераментний італієць Маріо, другий - гордість компанії Sega, мультяшний синій їжачок Соник. Обидва вони відмінно відомі геймерам усього світу, більш того, давно і ніжно ними коханими. З кожним з них компанія-власник створила цілий цикл мега популярних комп'ютерних ігор. І, до речі, заробила купу грошей.

    Соник - антропоморфний мультяшний їжак, незвичайного яскраво синього кольору. Творці наділили його унікальною здатністю бігати швидше швидкості звуку. Згідно з легендою він живе десь на островах планети Мобіус. Свій оригінальний колір Соник отримав після першої швидкісний пробіжки. Напевно, посинів від напруги. Його точна вага, вік, зріст та інші фізичні характеристики з плином часу змінювалися. Єдино незмінною і легко впізнаваною рисою їжачка залишаються оригінальні бігові кросівки.

    Темпераментний італійський водопровідник Маріо вперше з'явився на суд публіки в грі Donkey Kong. Проживає він у казковому Грибному королівстві, де змушений регулярно вступати в протистояння з лиходієм Боузером. Тільки завдяки Маріо його плани з викрадення принцеси і повного підпорядкування Грибного королівства досі не стали реальністю. Відмінні риси водопровідника і героя за сумісництвом - вуса, кепка і яскраво-червоний комбінезон. Так само його відрізняє сміливість, відкритість, дружелюбність і неабиякий оптимізм. Не чужі малюкові і лідерські якості. Маріо дуже ревно ставиться до успіху і насилу переживає моменти, коли хтось виявляється краще за нього. У всьому іншому, він - типовий італієць, вибуховий, але швидко відхідливий.

    Сюжет

    Землі казкового королівства заполонили орди зомбі і кровожерливих монстрів. Вони пройшли всі довколишні ліси і майже наблизилися до королівського замку. Добре, що його периметр обнесений високою, толстой фортечною стіною. Вона перегороджує шлях чудовиськам і дає час захисникам королівства підготуватися до їх знищення. Готовий скласти компанію стрільцям прямо на кріпосному валу? Тоді озброюйся пістолетом і вперед, в самий розпал бою.

    Управління грою

    О, вона дуже проста. З усієї великої клавіатури тобі потрібно тільки прямокутник тачпада або взагалі нічого, якщо ти звик користуватися мишкою. Наводь курсор на ціль, в яку збираєшся вистрілити, і тисни на курок, тобто на праву кнопку миші. Все, що потрібно, це не випускати її з рук, встигаючи вчасно переміщати курсор, оскільки більшість потенційних мішеней рухаються. І рухаються дуже швидко. Також не забувай, що з кожним наступним рівнем твоя задача буде ускладнюватися. Кількість нападників на замок монстриків збільшується, а сила зростає. Тому знімати їх буде набагато проблематичніше. Якщо на першому рівні на кам'яні стіни зазіхають виродки одного тільки виду, не надто активно переміщаються на своїх двох, то потім до них додадуться страшилки на летючих кулях і швидко-швидко пересуваються непорозуміння без ніг взагалі. Щоб застрелити перше достатньо всього пари пострілів, в той час як для знешкодження літаючих гадів буде потрібно від трьох до п'яти патронів, а для вбивства незрозумілих високошвидкісних страшилок доведеться вчинити від п'яти до восьми пострілів. Але є і хороша новина. За кожного вбитого монстра ти будеш отримувати призові бали. Коли їх накопичитися достатньо, зброю можна буде замінити на більш потужне.

    Перипетії сюжету гри Соник ікс змінюються дуже швидко. Тому можна з упевненістю стверджувати: тобі нудьгувати ні секунди не доведеться. Час в турботах про захист казкового замку пролетить швидко і непомітно.

    Ось такі нехитрі правила. Погодься, здорово, коли сама по собі гра захоплює, а управління нею не вимагає особливих зусиль і складних комбінацій клавіш? Наша саме така. Насолоджуйся.

    .

    Похожі ігри:

  • Соник Marionic
    Соник Marionic
    Класична Маріо-бродилка: цікава, захоплююча, динамічна. Правда, в головній ролі не Маріо, а не
  • Нові пригоди на двох: чи Маріо Соник
    Нові пригоди на двох: чи Маріо Соник
    Цікаві бродилки на двох у компанії улюблених ігрових персонажів. Соник, Маріо, Луїджі - вибирай,
  • Соник Подорожує до Маріо
    Соник Подорожує до Маріо
    Надзвичайна подія! Два найпопулярніших персонажа комп'ютерних ігор нарешті зустрінуться. Допомогти
  • Соник: бійки та пригоди
    Соник: бійки та пригоди
    У сюжеті гри Соник бійки і пригоди настільки сконцентровані, що ти просто не зможеш відірватися.
  • Пазл Соник
    Пазл Соник
    Соник - це герой мультфільму і комп'ютерних ігор, веселий їжачок, який володіє суперздатність -
  • Соник Стрибає
    Соник Стрибає
    Забавна барвиста іграшка для шанувальників безжурного синього їжачка. Сьогодні Соник тренує
  • Соник Водні Гонки на Скутері
    Соник Водні Гонки на Скутері
    Захоплюючі пригоди в компанії синього їжачка. Сьогодні Соник розсікає на високошвидкісному скутері.
  • Маріо на двох: грай з друзями
    Маріо на двох: грай з друзями
    Ігри Маріо на двох - відмінний спосіб провести час з друзями. Динамічні сюжети і відмінна графіка
  • Коментарі: