Ігри » Ігри Маріо » Маріо на двох: грай з друзями

    ігри Маріо на двох - відмінний спосіб провести час з друзями. Динамічні сюжети і відмінна графіка не дадуть вам нудьгувати.

    Радимо звернути увагу на одну з кращих флеш-ігор з безжурним італійцем «Супермаріо 63».

    Коротка передісторія

    63-е пригоди ігри Маріо на двох занурюють нас у світ казкового Згинального королівства. Могутній злий чаклун викрав його принцесу, попутно прихопивши з собою магічні сонечка, охороняли вежі королівського замку від нападу ворогів. Тепер принцеса в полоні, а замок і її вірні піддані абсолютно беззахисні. Що робити? Кого рятувати першим? Складність в тому що, не відновивши магічну захист замку, не можна врятувати принцесу. Хвала всім казковим богам, відомий рецепт повернення магічних сонечок. Але потрібен доброволець, якого вистачить кмітливості, хоробрості і ентузіазму відправитися у непросту подорож, виконати тридцять три найскладніших завдання для того, щоб повернути сонечка і відновити пошкоджену захист. Хто ним буде, ти, напевно, вже здогадався. Це Маріо - веселий італійський водопровідник і любитель пригод, який постійно вплутується в захоплюючі віртуальні авантюри.

    Для того щоб стати переможцем гри Маріо на двох йому доведеться зібрати необхідну кількість зірок і сонечок (а вони стараннями злого чарівника розкидані по всій казковій країні), і аж потім вирушити на допомогу принцесі. Викрадачеві допомагає вогнедишний дракон, у підпорядкуванні якого є ціла армія злих черепах і грибів-вонючек. Природно, кожен з них буде намагатися всіма силами перешкодити хороброму італійцеві.

    Маріо змушений буде навіть сконструювати літальний водомет для того, щоб перелітати через деяких з них, і навчитися плавати під водою в скафандрі. До речі, водомет - штука непогана, але з ним у Маріо з'явиться ще одна проблема. Доведеться постійно стежити за рівнем води в баку, щоб не звалитися на землю в самий невідповідний момент.

    Маріо: характеристика

    Кумедний італійський водопровідник Маріо - найвідоміший персонаж концерну Nintendo. У найкоротші терміни він став «талісманом», легко впізнаваною візитною карткою Nintendo і головним діючим персонажем цілої серії комп'ютерних ігор. З моменту свого створення з Маріо створено та випущено більш ніж 200 відеоігор.

    За весь час свого існування темпераментному італійцеві довелося змінити більше десятка різних професій. Крім свого основного виду діяльності - ремонту водопровідних кранів, він встиг випробувати свої сили у ще тисячі справ і побувати в ролі лікаря, теслі, будівельника, гонщика Формули 1, офіціанта, тренера, спортсмена, художника, рефері, льотчика, військового.

    Характер Маріо виражений його творцями не дуже рельєфно. Це дає можливість кожному гравцеві «підлаштувати персонаж під себе». Тим не менш, виділити деякі основні риси, притаманні нашому водопровідникові, цілком можна. Це незаперечна сміливість, допитливість, відкритість, дружелюбність і приголомшливий оптимізм. Маріо звик не сумувати навіть у найскладніших ситуаціях. Завдяки своєму неприборканого південним темпераментом Маріо часто веде себе необачно і безрозсудно. А ще він, як явний лідер, не виносить програшів.

    не менш впізнаним рис крихти-водопровідника можна віднести і те, що він пристрасно любить італійську кухню: за спагеті і піцу готовий практично на все. Ось такий він - Маріо. Готовий скласти йому компанію в пригоди?

    Правила гри Маріо на двох «Супермаріо 63»

    Керувати головним героєм ти зможеш за допомогою кнопок зі стрілками, клавішами Z, і Х. Перша дасть тобі можливість читати оголошення, друга - літати на водомете, третя - крутитися дзигою на місці.

    Щоб потрапити в початок гри використовуй клавішу «Start» на екрані, потім в опції «Story» вибирай файл з тією частиною казкової історії, в яку хочеш в даний момент зануритися. Визначитись буде непросто, всі вони однаково цікаві. Як у всіх традиційних бродилки Маріо тобі (крім усього перерахованого вище) доведеться збирати монетки, алмази, стрибаючи по головах своїх ворогів і ухилятися від бомб. Обіцяємо, буде весело і цікаво.

    .

    Похожі ігри:

  • Маріо бійки на двох
    Маріо бійки на двох
    Ох вже цей Маріо! Італійський водопровідник більше не шукає принцесу - він тепер б'ється, як
  • Стрілялка з Маріо
    Стрілялка з Маріо
    Познайомся з Маріо в абсолютно новому для тебе як з супер-грі Стрілялка з Маріо!!!
  • Бродилка: Новий Маріо
    Бродилка: Новий Маріо
    Допоможи Маріо вибратися з жахливого провалу з лавою в грі Бродилка: Новий Маріо!!
  • Маріо на Двох Бродилки
    Маріо на Двох Бродилки
    Два брата сантехніка і принцеса - головні герої гри Маріо на двох бродилки. Бери з собою друга і
  • Маріо трощить злісних черепах
    Маріо трощить злісних черепах
    Допоможи Маріо розправитися з жахливими злісними черепахами у цікавій грі Маріо трощить злісних
  • Маріо Пригоди
    Маріо Пригоди
    Ігри Пригоди Маріо пропонують тобі відправитися в захоплюючу подорож в компанії веселого італійця
  • Маріо бродилка 3: Маріо в пустелі
    Маріо бродилка 3: Маріо в пустелі
    Прийми участь в самих захоплюючих пригодах італійського водопровідника в грі Маріо бродилка 3:
  • Маріо керує трактором 3: Збираємо монетки
    Маріо керує трактором 3: Збираємо монетки
    Допоможи Маріо і його друзям зібрати всі монетки в грі Маріо керує трактором 3: Збираємо монетки!!
  • Коментарі: