Ігри » Ігри школа монстрів » Монстр Хай бродилка

    Дівчатка всього світу обожнюють мультики і гри: від бродилок до одевалок, пов'язані з пригодами мешканців відомої школи Монстер Хай.

    На цей раз тебе чекає ще одна зустріч з улюбленими персонажами, а також кілька захоплюючих історій з життя кожного з них. Захоплюючі ігри бродилки Монстр Хай надовго заволодіють твоїм увагою. Обіцяємо, буде дуже цікаво! Ти поразишься, дізнавшись на що здатні монстроподібні учні школи Монстр Хай заради того, щоб досягти мети (а заодно і перемоги у грі бродилки). Любовні колізії, хованки в катакомбах, програші в змаганнях і перетворення в духів - це тільки мала частина очікують тебе пригод, але погодься, навіть від неї голова йде обертом.

    Видалася вільна хвилинка? Проведи її в компанії юних монстрів і прийми участь у всіх затеваемых ними витівки. Обіцяємо, буде дуже-дуже весело і трохи страшно.

    Що потрібно робити?

    Тобі на вибір пропонується чотири історії, головними учасниками яких є різні учні школи монстрів: Дракулаура, Френкі Штейн, Клауд Вульф та інші. Важко сказати, яка з історій цікавіше, кожна цікава по своєму. Плюс нашої гри бродилки про пригоди непосид з Монстер Хай у тому, що ти можеш вибрати будь-яку, пройти її до кінця, дізнатися, чим все закінчиться, а після братися за наступну. Ніяких закритих рівнів та інших обмежень - вибирай улюблену монстряшку і відривайся разом з нею по повній!

    Основні правила

    Кожна історія-епізод являє собою повноцінну бродилку, в якій тобі потрібно виконати одну головну задачу і безліч другорядних. Наприклад, у першому епізоді Клауд Вульф, збираючись привітати Дракулауру з її 1600 днем народження, відправляється на пошуки достатньої кількості черепів для намиста, а попутно намагається приховати свої плани від Торелей і інших монстрів. У другому дівчата-учениці намагаються відточити свою майстерність катання на роликах і знайти упиря, який допоможе їм в одному важливому змаганні. В третьому.... Втім, не буде відкривати всі карти відразу і позбавляти тебе задоволення з'ясувати, що в них, самостійно.

    Яку б історію про пригоди в школі монстрів з нашої ігри-бродилки ти не вибрала першої, до кожної з яких застосовується кілька загальних правил. У всіх випадках, у головного героя (або героїні) усього 5 життів. Втратити їх можна, впавши в утикається списами прірву або зіткнувшись з одним з привидів, шныряющими по катакомбах. Скільки ще життів-шансів у тебе залишилося завжди можна зрозуміти за кількістю сердечок, миготливих з верхньої частини екрана. Там ти знайдеш інформацію про кількість зароблених твоїм героєм очок і зображення предметів, які потрібно відшукати в грі. До слова сказати, лише п'ять життів - вирок не остаточний, в закутках катакомб цілком можна знайти додаткове серце. Головне - завжди бути напоготові і не забувати уважно поглядати по сторонах.

    Прикольні «фішки»

    Перше, що звертає на себе увагу ця симпатична бродилка - неймовірно барвиста графіка. Всі персонажі в ній промальовані до найдрібніших деталей, а навколишні декорації вражають химерністю колірних рішень. Розробники постаралися, щоб під час гри у геймера виникало майже повне відчуття того, що він разом з монстрами пробирається по напівтемним катакомбах або коридорах покинутого замку, здригаючись від кожного звуку і уважно вдивляючись в гру тіней на стінах.

    Управління

    Вона дуже проста і досить поширена серед квестів такого роду. Ти, напевно, вже не раз використовувала пропонований в ньому набір кнопок. Щоб керувати головним героєм гри бродилки про пригоди учнів Монстер Хай тобі буде потрібно всього п'ять клавіш: чотири з них зі стрілками з правій частині клавіатури, їх ти будеш використовувати для переміщення монстра по екрану, а п'ята - «пробіл», знадобиться для застосування їм магічної сили. З її допомогою можна зруйнувати не дуже товсту стіну або відлякати докучливого духу.

    Як бачиш, в управлінні цієї симпатичної грою немає нічого складного. Так що завантажуй її швидше і насолоджуйся.

    .

    Похожі ігри:

  • Монстр хай Френкі Штейн
    Монстр хай Френкі Штейн
    Ученицям школи монстрів теж хочеться виглядати «на всі сто». З допомогою гри Монстр Хай Френкі
  • Про Монстер Хай
    Про Монстер Хай
    У нашої нової чудової гри про Монстер Хай маса достоїнств. По-перше, вона дуже яскрава і гарна, а
  • Розмальовка Монстр хай Дракулаура
    Розмальовка Монстр хай Дракулаура
    Розмальовки Монстр Хай Дракулаура створені для творчих особистостей, які мають власне уявлення про
  • Монстр хай в катакомбах
    Монстр хай в катакомбах
    Пригоди з гри Монстер Хай в катакомбах стануть чудовим розвагою для любителів небезпечних місій і
  • Про Монстр Хай
    Про Монстр Хай
    Нові захоплюючі ігри про Монстр Хай дозволять тобі заглянути у найвіддаленіші куточки школи
  • Манікюр Монстер Хай
    Манікюр Монстер Хай
    У процесі гри Манікюр Монстер Хай тобі потрібно буде попрацювати над нігтями однієї з учениць
  • Монстр Хай на двох
    Монстр Хай на двох
    Якщо ти готова приміряти на себе роль учня школи для справжніх монстрів, ласкаво просимо в нашу
  • Монстр хай пригоди
    Монстр хай пригоди
    Ігри Монстр Хай пригоди дозволять взяти участь у захоплюючих авантюрах твоїх улюблених героїнь і
  • Коментарі: