Ігри » Ігри школа монстрів » Монстр Хай на двох

    Якщо ти готова приміряти на себе роль учня школи для справжніх монстрів, ласкаво просимо в нашу нову розвагу. Обіцяємо, що буде дуже весело. Ну і, трохи страшнувато, звичайно.

    Цікаво, наскільки повсякденне життя монстрів-старшокласників відрізняється від твоєї? Нова гра на двох школі Монстр Хай дозволить нам це з'ясувати. Тебе чекають захоплюючі віртуальні уроки в компанії улюблених персонажів. Сюжет гри Монстр Хай на двох настільки захопливий і повна сюрпризів, що від нього просто неможливо відірватися. Обіцяємо, завдяки йому ти дуже класно проведеш час.

    У віртуальній мультяшною школі тобі належить навчатися різним дисциплінам, виконуючи цікаві завдання. На кожен день складено окремий розклад, куди входять предмети, характерні саме для школи монстрів. У звичайному навчальному закладі ти точно таких не зустрінеш! Згідно з сюжетом гри на двох Монстер Хай тобі належить відвідувати досить дивні, але дуже захоплюючі уроки. Кожен з них проходить в окремому кабінеті, в якому присутні всі необхідні атрибути. Тобі належить без запізнень відвідувати кожний кабінет і без помилок виконувати завдання, щоб отримувати високі оцінки. Тут тебе чекають неймовірні завдання, які точно подарують масу яскравих вражень. Хочеться вчитися з монстрами?

    Захоплююче розклад в школі монстрів

    Отже, тут ти граєш роль учня цієї школи монстрів. І уроки тут проходять відповідні. Приміром, тобі належить позалицятися за злісними, але чарівними рослинами, які дуже люблять поїсти. Для цього скармливай їм різноманітну їжу, яка знаходиться перед тобою. Твоє завдання полягає в тому, щоб не допустити в'янення квітів. Також в грі на двох школі Монстер Хай тобі доведеться відвідати і спортивний зал. Заняття фізкультурою у цьому навчальному закладі теж виглядають досить незвично: на них тобі доведеться за допомогою м'ячів збивати зомбі. За кожного збитого зомбака ти отримаєш призові окуляри. А ще в одному кабінеті тобі буде виданий сачок, яким потрібно ловити піраній. Чи вийде у тебе зловити потрібну кількість за відведений час? До речі, на виконання кожного завдання буде відведено зовсім не багато хвилин, але тобі необхідно виконати його в строк. В процесі виконання часом будуть попадатися бонуси, використання яких дозволить істотно полегшити навчальну діяльність.

    Важко в навчанні?

    Гра на двох про непрості будні учнів Монстер Хай складається з декількох рівнів, а точніше, навчальних днів. На кожен день складено розклад, в яке входять характерні для цієї школи предмети. Поступово завдання ускладнюються. Тобто, якщо в перший день тобі, приміром, було потрібно зловити п'ятнадцять піраній, то на другий це число збільшиться до двадцяти. Твоє основне завдання полягає в тому, щоб правильно виконувати отримані завдання і встигати це робити у відведений час. В іншому випадку ти не зможеш отримати високі позначки і програєш. А тобі ж зовсім не хочеться уславитися неуспішним учнем, адже так? Тому зберися і постарайся робити все на вищому рівні, щоб стати першим учнем свого монстро-класу.

    .

    Похожі ігри:

  • Манікюр Монстер Хай
    Манікюр Монстер Хай
    У процесі гри Манікюр Монстер Хай тобі потрібно буде попрацювати над нігтями однієї з учениць
  • Монстр хай нові 2014
    Монстр хай нові 2014
    Нові ігри Монстер Хай 2014 подарують масу позитивних емоцій всім фанатам Школи Монстрів.
  • Монстр хай starsue
    Монстр хай starsue
    Відчуй себе найкращим монстер-стилістом і допоможи красуні зі Школи Монстрів круто змінитися з
  • Монстр хай Френкі Штейн
    Монстр хай Френкі Штейн
    Ученицям школи монстрів теж хочеться виглядати «на всі сто». З допомогою гри Монстр Хай Френкі
  • Монстер хай салон краси
    Монстер хай салон краси
    Ученицям Школи Монстрів теж хочеться виглядати «на всі сто», тому всі дівчата із завидною
  • Монстр хай Клео де Ніл
    Монстр хай Клео де Ніл
    Ученицям Школи Монстрів теж хочеться виглядати «на всі сто». Гра Монстр Хай Клео де Ніл пропонує
  • Бродилки по школі
    Бродилки по школі
    Мало хто приходить у захват від уроків і навчання. Герой гри Бродилки по школі також не
  • Пісні Монстр Хай
    Пісні Монстр Хай
    Відчуй себе найкращим монстер-стилістом і допоможи красуні зі Школи Монстрів круто змінитися з
  • Коментарі: