Ігри » Ігри Равлик Боб » Равлик боб 7

    Забавна равлик по імені Боб постійно потрапляє в якісь незвичайні ситуації, досить часто загрожують їй неприємностями.

    Але відмінною рисою цього смішного молюска є те, що з будь-яких колотнеч він примудряється вибиратися цілим і неушкодженим. Гра Равлик Боб 7 пропонує тобі скласти йому компанію в чергову авантюру. Обіцяємо, буде неймовірно весело. Адже там, де виявляється незграбна равлик Боб 7 відбуваються справжні чудеса і пригоди, неможливі ні в одній іншій грі. Барвиста мультяшна графіка додає іграшці шарму.

    На цей раз Боб виступає в ролі відважного лицаря, який здатний перемогти будь-яких ворогів, навіть драконів. Якось увечері він готувався до сну, читаючи цікаву книгу і уявляючи себе на місці хороброго героя. Боб навіть не здогадувався, що якась фантастична сила виконає всі його бажання. Равлик виявляється в неймовірному світі, а тобі належить допомогти чарівного персонажа пройти всі його рівні і знайти вихід.

    Правила та структура гри

    Як стає зрозуміло з вищесказаного, гра, присвячена пригодам равлика Боба 7, складається з великої кількості рівнів. Тобі необхідно постаратися пройти їх усі, щоб з тріумфом закінчити подорож. На кожному етапі потрібно довести Боба до виходу, який виглядає як двері з відповідним написом. Звичайно, дістатися до нього не так вже й легко, адже на шляху равлики постійно виникають різноманітні перешкоди. І тобі потрібно застосувати всі свої розумові здібності, щоб подолати ці перешкоди. Використовуй кнопки, важелі і будь-які інші механізми і пристрої, які можуть допомогти в проходженні рівнів. Для управління використовується тільки ліва кнопка миші, для того, щоб задіяти будь-який предмет, необхідно натиснути на нього. Також в грі про смішну равлика Боба 7 ти можеш клікнути по головному героєві, і він тут же сховається в раковину. Це допоможе тобі уникнути зіткнення з різними дивними персонажами, час від часу виникають у грі. Наприклад, з бджолами. Якщо ж Боб не встигне сховатися, ворог атакує його і переможе, а значить, рівень доведеться починати заново. У верхній частині екрану знаходяться дві кнопки, які допоможуть тобі без втрат пройти гру до кінця. Одна з них розгортає Боба на 180 градусів, що дозволяє равлику, в разі небезпеки, поповзти в протилежну сторону. Друга ж прискорює персонажа, і це теж може стати в нагоді у випадках, коли хочеться швидше пройти рівень, а шлях уже вільний. Як тільки один рівень буде пройдено, ти зможеш перейти на наступний, подивившись перед цим на свої результати. Якщо ж щось пішло не так, і тобі не вдалося дістатися до виходу, то ти завжди можеш повторити спробу.

    Заховані зірочки

    Якщо ти тільки починаєш грати в гру про равлика Боба 7, тобі необхідно дізнатися про її особливості. Справа в тому, що на кожному рівні заховані три зірочки, які дуже бажано отыскатьь. Звичайно, робити це не обов'язково, рівень буде вважатися завершеним навіть без знайдених зірочок. Але адже так приємно знайти щось заховане! Зірки можуть бути розташовані в найнесподіваніших місцях: за картинами, в траві, під шоломом і т.д. Поки Боб подорожує по поточним рівнем, тобі варто уважно оглянути локацію і клікнути мишкою по тих місцях, де можуть ховатися зірочки.

    Гідності «улиточной» ігри

    Гра про фантастичну подорож равлика Боба 7 хороша буквально всім. Один тільки її кумедний головний герой здатний викликати посмішку і подарувати багато позитивних емоцій. А спостереження за його подорожами і зовсім допоможе тобі надовго зберегти гарний настрій. Крім того, під час гри ти зможеш добре потренувати свій розум і логіку, адже для того, щоб правильно застосувати предмети на рівні, потрібно ретельно проаналізувати ситуацію. А пошук захованих зірочок дозволить потренувати уважність, що також дуже важливо, чи не так? Одним словом, іграшка дозволяє не тільки весело провести час, але і розвинути важливі навички, тобто поєднати приємне з корисним. Це робить її дуже цінною.

    .

    Похожі ігри:

  • Пригоди равлика Боба 7
    Пригоди равлика Боба 7
    Гра Пригоди равлика Боба 7 запрошує тебе відправитися в захоплюючу подорож.
  • Равлик Боб: історія кохання
    Равлик Боб: історія кохання
    У цій грі тобі належить допомогти равлику по імені Боб, який відправився на побачення.
  • Равлик Боб 10
    Равлик Боб 10
    Гри Улитка Боб 10 - серія захоплюючих і добрих бродилок, що оповідає про пригоди забавного
  • Равлик Боб 4
    Равлик Боб 4
    Ти з дитинства мріяв побувати в космосі? Тоді негайно завантажуй гри Улитка Боб 4, одягай свій
  • Равлик Боб
    Равлик Боб
    Розвиваюча гра Равлик Боб - сама захоплююча аркада, яка дійсно змусить вашу дитину думати!
  • Равлик Боб 5
    Равлик Боб 5
    Гри Улитка боб 5 - неймовірно крута бродила з шикарною графікою і захоплюючим сюжетом.
  • Для дівчат 18 років
    Для дівчат 18 років
    Під час гри для дівчат 18 років ти зможеш познайомитися з равликом на ім'я Боб.
  • Пригоди равлика Боба
    Пригоди равлика Боба
    Сюжет гри Пригоди равлика Боба припускає, що тобі доведеться шукати новий будиночок для цього
  • Коментарі: