Ігри » Ігри Равлик Боб » Равлик Боб 10

    Гри Улитка Боб 10 - серія захоплюючих і добрих бродилок, що оповідає про пригоди забавного молюска, який постійно влипає в різні неприємності.

    Магніт для неприємностей

    Якщо чесно, то равлик Боб не дуже любить авантюри. Він воліє жити в своєму будиночку, пити чай з красивою чашечки і насолоджуватися видом, який відкривається з вікна. Але що ж робити, якщо на бідолаху постійно звалюються неприємності? То екскаватор на неї наїде, то, подорожуючи по чарівному лісі, доріжка приведе не туди, куди треба, то загадкова машина перенесе його в Денний Єгипет. Ось і доводиться равлику виплутуватися з неприємних ситуацій і подорожувати по незнайомій місцевості, щоб відшукати дорогу додому.

    Суть гри та основні правила

    Равлик Боб до останнього не хотів виїжджати зі свого улюбленого житла, хоч і здогадувався, що його ось-ось знесуть. І ось сталася ця жахлива неприємність: будиночок знесли і жити дитині ніде! Хлопець опинився один на один з величезним світом, яким управляють лякаючі механізми! Тобі треба негайно допомогти нашому коханому герою знайти собі нове місце проживання замість зруйнованого. Адже на його шляху буде зустрічатися неймовірну кількість перепон і небезпек і поодинці Боб явно не впорається. Пастки розставлені в зовсім несподіваних місцях. Тому тобі потрібно діяти дуже швидко, але обачно, а також проявити неабияку увагу і акуратність. Одне невірне дію може привести хлопця до загибелі! Важелі, рухомі платформи, пружини і рухаються стіни - усього цього в надлишку в грі про равлика Боба10, так що тобі доведеться гарненько подумати, які дії і в якій послідовності варто робити!

    Управління

    Керування в 10 частини гри про Боба здійснюється за допомогою мишки. Тобі не доведеться приводити равлика рух: Боб дійсно дуже хоче якнайшвидше знайти новий будиночок, тому біжить до нього абсолютно самостійно! Втім, якщо тобі потрібно буде взяти маленький тайм-аут і змусити його пригальмувати, ти завжди можеш зробити це, натиснувши на молюску-торопигі мишкою. Задіяти механізми ти можеш також за допомогою мишки. По більшості з них досить клацнути, однак, деякі важелі доведеться потягнути або прокрутити (біля них обов'язково буде підказка). Втім, підказки є в цій іграшці є практично до всього, так що заплутатися ти точно не зможеш! 10 частина гри про равлика Боба відрізняється яскравою, насиченою графікою, приємною музикою і чудовим геймплеєм. Використовуй наявні механізми та свою кмітливість, щоб провести Боба через всі рівні і знайти хлопцеві новий затишний будиночок!

    .

    Похожі ігри:

  • Равлик Боб 8
    Равлик Боб 8
    Гра Равлик Боб 8 - неймовірно захоплююча іграшка, яка розповідає про пригоди маленького
  • Равлик Боб 1
    Равлик Боб 1
    Запускай гри Улитка Боб 1 та допоможи цьому відважному хлопцю знайти дорогу до свого нового
  • Равлик боб в Школі
    Равлик боб в Школі
    Гри Улитка Боб в школі - барвиста і цікава іграшка з дуже простим геймплеєм, яка обов'язково
  • Пригоди равлика Боба
    Пригоди равлика Боба
    Сюжет гри Пригоди равлика Боба припускає, що тобі доведеться шукати новий будиночок для цього
  • Міккі Маус 2
    Міккі Маус 2
    Ігри Міккі Маус 2 - це захоплююча броділка на чолі з безстрашним шукачем скарбів.
  • Равлик Боб 4
    Равлик Боб 4
    Ти з дитинства мріяв побувати в космосі? Тоді негайно завантажуй гри Улитка Боб 4, одягай свій
  • Нові равлик Боб
    Нові равлик Боб
    З Бобом трапилася жахлива неприємність - він втратив свою раковину! Що може бути гірше ніж
  • Равлик Боб 6
    Равлик Боб 6
    Ти давно мріяв взяти участь в неймовірних і захоплюючих пригод? Тоді негайно запускай гри Улитка
  • Коментарі: