Ігри » Ігри про тварин » Догляд за тваринами

    Милих тварин не можна залишати в біді, їм неодмінно потрібно допомагати. Ставлення до братів наших менших, особливо до тих, хто потрапив у біду, і визначається міра людського милосердя.

    У нашому новому онлайн-розвагу у тебе буде можливість проявити його у повній мірі. Адже в процесі гри Догляд за тваринами як раз і потрібно лікувати котиків, собачок і інших звірів. Буде непросто, але дуже захоплююче. З нюансів гри про догляд за приболевшими тваринами почерпнеш ти багато знань про те, як допомагати хворим тваринками. Цілком можливо, що дещо з цієї інформації стане в нагоді тобі і в реальному житті.

    Після запуску іграшки ти потрапиш в лісову ветеринарну клініку, де і проходить весь процес лікування. Ти ж тут виступаєш в ролі досвідченого ветеринара, який знає толк у подоланні різноманітних напастей. У твоєму розпорядженні маса всіляких препаратів та інструментів, які ти можеш використовувати для діагностики і лікування.

    Правила та структура гри

    Наша нова гра, в якій тобі пропонується доглядати за тваринами, складається з великої кількості рівнів. На кожному з них вам потрібно вилікувати певну кількість тварин, причому воно постійно збільшується. У твоєму розпорядженні чотири кушетки, на яких час від часу з'являються приболевшие тварини. Твоє завдання полягає в тому, щоб вибрати з наявних у тебе коштів, що пацієнту необхідно в даний момент. У тварин можуть виникати різні проблеми: деяким потрібно таблетка від температури, деяким - пластир на рану і т.д. Після того, як вилікуєш звірка, він сильно зрадіє і втече. А на твій рахунок будуть зараховані призові окуляри. Рівень буде вважатися пройденим в тому випадку, якщо ти встигнеш за відведений час вилікувати потрібну кількість тварин. З кожним новим етапом «асортимент» хвороб збільшується, а тварини відвідують твою клініку все частіше і частіше. І всім, без винятку потрібно допомогти!

    Відмінна розвага для любителів звіряток

    Гра, присвячена догляду за тваринами, хороша тим, що в ній ти зможеш не тільки помилуватися милими звірятками, але і допомогти їм впоратися з хворобами. Хворіти не любить ніхто, і до тварин це теж відноситься. Досить поглянути на їх сумні мордочки, щоб зрозуміти: тваринкам дуже погано. Зате коли ти їх вилікуєш, то побачиш щасливі посмішки (якщо можна, звичайно, назвати так вираження цих задоволених мордочок). Тільки заради цього варто грати, адже так приємно подивитися на радісних звірків, у яких вже нічого не болить. Намагайся діяти якомога швидше, щоб встигнути за відведений час вилікувати всіх персонажів. В іншому випадку рівень закінчиться твоїм програшем, а тварини, які не отримали в грі належного догляду, дуже засмутяться і продовжать мучитися від хвороби. Зате за кожного вилікуваного пацієнта ветеринарної клініки ти зможеш отримати призові окуляри. Тобі варто постаратися набрати максимальну кількість очок, а для цього необхідно і діяти максимально швидко, щоб встигнути надати всім допомогу.

    .

    Похожі ігри:

  • Догляд за кошенятами
    Догляд за кошенятами
    Різноманітність можливостей нашої нової забавної гри Догляд за кошенятами надає тобі можливість
  • Лікувати зуби тварин
    Лікувати зуби тварин
    Домашні тварини також страждають від зубного болю. Допомогти вилікувати зубки милому кошеняті ти
  • Притулок для тварин
    Притулок для тварин
    Ігри Притулок для тварин - це навчальна інформація по догляду за тваринами. Тут тобі розкажуть, як
  • Смішні котики
    Смішні котики
    Після запуску цієї гри тобі належить поспостерігати за тваринами. На екрані ти побачиш чотири
  • Перукарня для тварин
    Перукарня для тварин
    Під час гри Перукарня для тварин тобі належить зайнятися доглядом за різноманітними тваринами.
  • Зубний лікар
    Зубний лікар
    Ця історія сподобається всім любителям медицини. Під час гри Зубний лікар тобі пропонується
  • Догляд за поні
    Догляд за поні
    Ігри Догляд за поні розкажуть тобі, як потрібно правильно доглядати за цими милими тваринами.
  • Тренування дитячої пам'яті
    Тренування дитячої пам'яті
    Ця гра хороша тим, що дозволяє тренувати пам'ять. Відразу після завантаження ти побачиш кілька
  • Коментарі: