Ігри » Ігри Поні » Малитал поні

    Дуже скоро в Кантерлоте відбудеться найочікуваніша всій Эквестрией подія - щорічний королівський бал. Переважно у ньому беруть участь вершки суспільства. А щоб потрапити на це світський захід, потрібно отримати запрошення - золотий квиток. Грандіозний бал та гала-концерт - це основа сюжету гри Малитал поні.

    Королівський бал

    Потрапити на королівський - мрія будь поні в Эквестрии. Тому сьогодні тобі випала велика честь - самостійно сформувати списки запрошених на гала-концерт і вписати туди всіх своїх друзів. Адже Веселка так давно мріє потрапити на Королівський бал і познайомитися зі своїми кумирами - Чудомолниями, щоб, нарешті, стати членом їхньої команди. Стусани уявляє собі гала-концерт великою веселою вечіркою, яку вона просто не може пропустити. Рарити марить про зустріч з принцом Блакитна Кров, чиє серце мріє підкорити. Флаттершай прагнути відвідати королівський сад і насолодитися його знаменитими видами. Іскорка ж хоче провести більше часу з принцесою Селестией і розповісти їй про свої захоплюючі пригоди Понивилле. Тому, запрошення на бал стануть для чарівних поні - величезною радістю і неймовірним сюрпризом.

    Основні правила

    Про запрошення ти вже подбала, маленькі конячки досі не можуть повірити своєму щастю і збилися з ніг у пошуках святкових нарядів. Тепер твоє завдання ускладнюється - тобі належить стати організатором самого заходу і зайнятися всіма організаційними моментами. Тут ти зможеш реалізувати всі свої ідеї і задіяти фантазію. Ігри Малито поні нададуть тобі справжній простір для безмежної творчості. Тому не варто зволікати, адже бал не за горами, потрібно поквапитися, щоб підготувати красиве і яскраве захід. І так, спочатку визнач місце, де буде проходити захід, для цього вибери вподобаний тобі локацію. Після того, як впораєшся з цією важливою завданням, приступай до оформлення майданчика: займися розстановкою меблів, предметів інтер'єру і декоруванням. У гри Малитл поні шикарний геймплей: присутні опції, які дозволяють змінювати колір, розмір та інші параметри вибраних об'єктів. Все має бути яскраво, весело і святково. Природно, не варто забувати про статус заходу, адже це не звичайна вечірка, а Королівський бал. Тому підійди до підготовки світського рауту з усією відповідальністю. Не підведи принцесу Селестию, адже вона покладає на тебе великі надії. Як тільки всі організаційні моменти будуть вирішені, Бал можна вважати відкритим! Бажаємо добре провести час у компанії головних героїв гри про пригоди Малитал поні!

    .

    Похожі ігри:

  • Маленькі поні Вінкс
    Маленькі поні Вінкс
    Маленькій феї і її вихованцеві прийшло запрошення на грандіозний бал. Допоможи дівчинці
  • Мій маленький поні
    Мій маленький поні
    Маленька поні збирається на королівський бал і просить тебе допомогти їй у підготовці до цієї
  • Малитал поні дівчата Эквестрии
    Малитал поні дівчата Эквестрии
    Ігри Малитал поні дівчата Эквестрии радують своїх відданих фанатів новими пригодами.
  • Створи свою поні 3
    Створи свою поні 3
    Гра Створи поні 3 - це прекрасна можливість пофантазувати і створити свою власну унікальну конячку.
  • Сутінки яскравою Іскорки
    Сутінки яскравою Іскорки
    Сутінкова Іскорка - одна з героїнь фільму «Мій маленький поні», була запрошена на королівський бал
  • Поні Вілі
    Поні Вілі
    Сьогодні у тебе є чудова можливість не тільки здійснити захоплюючу подорож у казковий світ поні,
  • Поні мультик
    Поні мультик
    Всім, кому енергія не дає всидіти на місці і постійно змушує вигадувати щось нове, обов'язково
  • Го літл поні
    Го літл поні
    Ігри Му літл поні розкажуть тобі про підготовку чарівної конячки до випускного вечора, який
  • Коментарі: