Ігри » Ігри Поні » Поні 2

    Добро і щира дружба завжди були і будуть в числі улюблених тем для мультиплікації. Мультсеріал про маленьких чарівних поні не став винятком і незабаром здобув шалену популярність. Після перегляду кожна дівчинка почала мріяти про крихітній конячці, яка дружила і грала б з нею, і на якій можна було б кататися верхи або гуляти по окрузі на заздрість подруг. Так, ці милі чарівні істоти всього лише іграшки, але все одно з ними можна дружити, секретничати і грати. Ось і сюжет нашої чудової гри Поні 2 створений за мотивами мультсеріалу «Дружба це чудо». І якщо тобі шалено хочеться з головою зануритися в світ чарівництва і неймовірних пригод, перипетії нової гри Малитал Поні 2 підходять для цього якнайкраще.

    Ласкаво просимо в Эквестрию

    У світі фентезі є чарівна країна Эквестрия, де живуть милі і веселі поні, а також безліч інших казкових персонажів: грифони, дракони і мантікора, загалом, всіх навіть не перерахувати. Чарівні маленькі конячки вміють не тільки говорити, співати, танцювати, але і дружити. Ти познайомишся з Твайлайт, Рарити, Пінкі Пай, Эпплджек, Веселкою Деш, Флаттершай, Дерпи, з принцесами Місяцем і Селестией, а також з іншими казковими жителями Эквестрии. І, можливо, всі ці чарівні персонажі незабаром стануть твоїми кращими друзями.

    Поні - кращі друзі

    Як же хочеться мати друга, який би не тільки ідеально підходив тобі, але й був би завжди поруч! Малитал поні 2 - саме та гра, яка допоможе здійснитися твоєї потаємної мрії. Тепер ти зможеш створити власну конячку і вона стане твоїм самим вірним і відданим другом.

    Суть іграшки

    Ігри Дружба це чудо 2 - це прекрасна можливість пофантазувати і створити свою власну унікальну конячку. Навіть якщо ти не дуже вмієш малювати - не біда. Адже художники-мультиплікатори вже давно все для тебе придумали і намалювали. Твоє завдання - фантазувати і, створюючи своїх неповторних поні. Постарайся, щоб твоя конячка стала найбільш оригінальною і красивою на заздрість всім подружкам. Для цього тобі потрібно дуже відповідально підійти до створення унікального образу поні, яка стане твоїм найкращим другом. Тому сідав зручніше, вмикай уяву і вибирай з десятка готових носов, вух, хвостів і грів ті, які тобі подобаються більше за інших. А коли милий поні буде готова, підбери їй аксесуари. У твоєму розпорядженні квіти для грів, браслети для ніг, туфельки для копит і безліч інших симпатичних дрібниць. Використовуй їх, щоб зробити дитину ще чарівнішою. Створи свою маленьку поні і зроби її героїнею нових веселих ігор і пригод!

    .

    Похожі ігри:

  • Створи свою поні 3
    Створи свою поні 3
    Гра Створи поні 3 - це прекрасна можливість пофантазувати і створити свою власну унікальну конячку.
  • Поні весілля в Кантерлоте
    Поні весілля в Кантерлоте
    Ігри Поні весілля в Кантерлоте створені спеціально для любителів пограти з маленькими чарівними
  • Малювати поні
    Малювати поні
    Ігри Малювати поні допоможуть тобі в повній мірі проявити талант художника-початківця.
  • Милий поні
    Милий поні
    Ігри Мила поні - захоплююча розвага і прекрасна можливість проявити себе в ролі турботливого
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Дитячі поні
    Дитячі поні
    Дитячі ігри Поні створені за мотивами популярного мультсеріалу «Дружба-це диво». Спочатку
  • Молитва поні
    Молитва поні
    Ігри Молитва поні - це можливість перетворити свою улюблену конячку і підібрати їй новий образ.
  • Ляльки поні
    Ляльки поні
    Ігри Ляльки поні дозволять тобі нарядити маленьку конячку в модну і стильну одяг.
  • Коментарі: