Ігри » Ігри манікюр » Фарбувати нігті

    Кожна дівчинка знає - для того, щоб день у день залишатися стильною і красивою, потрібно чимало зусиль. Правда, велика частина їх досить приємні, і прекрасна стать із задоволенням витрачає на них час. Особливо багато уваги приділяється нігтям. І це зрозуміло. Яскравий манікюр завжди привертає увагу і викликає захоплення. Але якщо ручки не доглянуті, а лак завдано недбало, ефект може бути прямо протилежний. Впевнені, що з тобою такого конфузу не трапиться. Адже з допомогою нашої нової гри Фарбувати нігті ти легко освоїш премудрості сучасного нейл-дизайну і грамотного догляду за руками. Хочеш, щоб кожен рух твоїх кистей заворожувало оточуючих і притягувало їх увагу, як магнітом? Немає нічого простіше! Швидше завантажуй навчальну іграшку для дівчаток про те, як правильно фарбувати нігті і починай тренуватися.

    З чого почнемо навчання

    Звичайно, з вибору лаку для нігтів. Але перед тим як хапати перший-ліпший тюбик, подумай про те, що ти плануєш одягати в найближчі кілька днів і в яких місцях бувати. Не розумієш, при чому тут лак? Дуже навіть при чому! Мало того, що він повинен гармоніювати з твоїм одягом, так ще й бути доречним в місцях, які збираєшся відвідати. Наприклад, на дискотеці з тілесним або безбарвним манікюром ти ризикуєш виглядати нудно, хоча в школі такі відтінки були б дуже доречні. Зате з'явившись на уроки з нігтиками у блискучих блискітках, напевно отримаєш зауваження від вчителя. Звичайно, з допомогою нашої гри для дівчаток фарбувати нігті можна в будь-які кольори (благо, функціонал дозволяє), але ось який відтінок і коли виявиться відповідним, вирішувати тобі.

    Важлива кожна дрібниця

    За те, наскільки красиво і доглянуто будуть виглядати твої руки, відповідає не тільки відтінок лаку. Значення має кожна дрібниця: від кількості наклеєних на нігтики стразів до числа браслетів на зап'ясті і якості крему, яким ти користуєшся щодня (ну, або повинна користуватися!). Дуже здорово, що з допомогою нашої гри ти зможеш декорувати не тільки нігті. Витончені татуювання на зап'ястя, кільця різних стилів і форм, всілякі браслети, наклейки і намистинки для нейл-арту - все це ти знайдеш у асортименті нашого віртуального салону краси. Просто клікай по вибраному елементу декору і дивися, як він виглядає на руці.

    Як бачиш, сюжет гри Нігті невигадливий і простий, але від цього не менш захоплюючий. Використовуй всі її широкі можливості для того, щоб навчитися правильно доглядати за руками і робити вишуканий манікюр.

    .

    Похожі ігри:

  • Манікюр та педикюр
    Манікюр та педикюр
    Немає настрою? На душі шкребуть кішки і відчуваєш, що ось-ось заплачешь? Не повіриш, але
  • Винкс манікюр
    Винкс манікюр
    Захоплюючі перипетії гри Винкс манікюр запрошує тебе попрацювати в салоні, куди дівчата постійно
  • Монстр Хай нові
    Монстр Хай нові
    Нові ігри Монстер хай дарують тобі можливість відчути себе справжнім майстром манікюру.
  • Робити нігті
    Робити нігті
    Після запуску гри Робити нігті ти зможеш відчути себе справжнім майстром манікюру.
  • Винкс манікюр
    Винкс манікюр
    Сюжет чудової гри Манікюр Вінкс наочно продемонструє тобі, як повинні виглядати ідеально доглянуті
  • Нарощування нігтів
    Нарощування нігтів
    Під час гри Нарощування нігтів ти зможеш зробити відмінний манікюр, який викличе у героїні
  • Пляжний педикюр
    Пляжний педикюр
    Після запуску цієї гри ти зможеш зробити ефектний педикюр, який викличе захоплення у всіх
  • Педикюр
    Педикюр
    Під час гри Педикюр ти зможеш відчути себе в ролі майстра, який здатний швидко зробити нігті
  • Коментарі: