Ігри » Ігри школа монстрів » Монстр Хай нові

    Нові ігри Монстер Хай дарують тобі можливість відчути себе справжнім майстром манікюру.

    У цій незвичайній школі життя, як завжди, кипить і вирує: чого тільки не придумають монстроподібні підлітки, щоб добряче розважитися. Нові ігри Монстр Хай пропонують їм зайнятися нейл-дизайном. Місцевим дівчатам ідея явно припала до душі. Тобі ж пропонується допомогти чарівним представницям Монстр Хай отримати нові нігтики. Впевнені і тобі, і твоїм нейл-моделям ігровий процес принесе масу задоволення.

    Першою ти побачиш у грі одну з головних героїнь мультсеріалу про школу монстрів - Френкі Штейн. Вона є дочкою Франкенштейна. І, як і всі інші дівчата, Френкі обожнює виглядати добре. Для цього вона використовує всі представляються можливості. Зараз їй прийшла в голову чудова ідея, яка полягає в тому, щоб зробити модний манікюр. І в новій грі Монстер Хай присутні всі можливості для досягнення цієї мети. Тобі належить ретельно попрацювати над нігтями дівчини, щоб отримати гарний результат.

    Нехай нігті красивими!

    Отже, після запуску іграшки ти побачиш всі необхідні засоби для того, щоб зробити шикарний манікюр. Тобі надається два ряди різнокольорових лаків, і ти можеш використовувати будь-який з них, а то й кілька. Покрий лаком нігті Френкі, вибравши для цього найбільш відповідні їй відтінки. Варто відзначити, що нова гра Монстр Хай пропонує не тільки одноколірні лаки. В асортименті є і такі варіанти, за допомогою яких можна легко одержати нігтики з цікавим малюнком. Але в будь-якому випадку одним тільки нанесенням лаку процес не обмежується. Ти ще можеш використовувати невеликі наклейки, якими можна прикрашати нігті. Вони робить манікюр ще більш ефектним! Також ти можеш прикрасити наклеечкой тільки один ніготь або ж створити на ньому цілий колаж, використовуючи різні елементи. Не забудь подбати і про форму нігтів, вибери ту, яка тобі більше до душі. Якщо в процесі манікюру щось піде не так, то ти завжди можеш скористатися рідиною для зняття лаку і очистити непонравившийся ніготь.

    не обійтися Без аксесуарів

    Після того, як ти закінчиш роботу над нігтями Френкі їх Монстр Хай, настане новий етап гри, і він буде полягати в підборі аксесуарів. Мова йде про браслетах і колечках, їх тут представлений досить великий асортимент. Просто вибери саме ті прикраси, які зроблять руки дівчини ще більш привабливими. Природно, потрібно подбати про те, щоб манікюр та аксесуари гармонійно поєднувалися між собою. Майже всі кільця і браслети відповідають особливостям Френкі. Наприклад, тут є кільце у вигляді болта (подібні можна помітити у дівчини в шиї). Досить цікавими є браслети у формі павука або коси. Одним словом, тут точно є з чого вибрати, щоб отримати те, що хочеться! Результат точно вразить і тебе, і саму Френкі, і всіх оточуючих! А ти потім зможеш зробити їй новий манікюр, вибравши вже інші засоби для цього.

    .

    Похожі ігри:

  • Манікюр Монстер Хай
    Манікюр Монстер Хай
    У процесі гри Манікюр Монстер Хай тобі потрібно буде попрацювати над нігтями однієї з учениць
  • Райдужні нігтики
    Райдужні нігтики
    У цій грі тобі потрібно буде зробити манікюр дівчині, яка бажає отримати доглянуті ручки.
  • Монстр хай Френкі Штейн
    Монстр хай Френкі Штейн
    Ученицям школи монстрів теж хочеться виглядати «на всі сто». З допомогою гри Монстр Хай Френкі
  • Незвичайний манікюр
    Незвичайний манікюр
    У цій грі вам пропонується зробити манікюр для дівчини, яка бажає отримати відмінний результат і
  • Доглядати за малятком Френкі
    Доглядати за малятком Френкі
    У цій грі тобі доведеться подбати про милою дівчинці Френкі - героїню мультсеріалу «Монстр Хай».
  • Винкс манікюр
    Винкс манікюр
    Захоплюючі перипетії гри Винкс манікюр запрошує тебе попрацювати в салоні, куди дівчата постійно
  • Крутий манікюр
    Крутий манікюр
    Після запуску гри ви побачите симпатичну дівчину, яка бажає отримати красивий манікюр.
  • Нарощувати нігті
    Нарощувати нігті
    У цій грі на тебе чекає робота над нігтями дівчини, яка прийшла в салон, щоб отримати шикарний
  • Коментарі: