Ігри » Ігри Малювалки » Малювати піском

    Оригінальний художній прийом, що послужив приводом для виникнення ігри Малювати піском пропонує тобі проявити всі свої творчі здібності та вміння.

    Це розвага гарантовано сподобається всім фантазерам, обожнює креслити різні закарлючки де і коли завгодно всім, що тільки потрапить під руку. Гра Малювати піском відкриває для подібних оригіналів абсолютно нові можливості. Виявляється, творити шедеври можна ще більш дивними засобами, ніж ти собі уявляв. Ігри Малювалки піском обов'язково тебе цьому навчать. Разом із ними ти здійсниш безліч неймовірних відкриттів, з допомогою яких можна буде зробити навколишній світ ще яскравіше і прекрасніше.

    У цій грі тобі належить створювати красиві картинки в дуже цікавій техніці. Мова йде про малювання піском. Тут тобі надаються великі можливості для того, щоб в результаті отримати яскраві і привабливі зображення. Постарайся проявити всю свою фантазію і створити власні шедеври, які потім можна навіть зберегти. Після запуску гри тобі пропонується вибрати шаблон, по якому ти і будеш малювати картинку. Деякі шаблони на початку гри закриті, але у міру проходження ти зможеш їх розблокувати. Чим більше будеш малювати, тим більше можливостей буде відкриватися.

    Як правильно малювати піском в онлайн-режимі?

    Після вибору зображення настає момент окреслення контуру. Просто веди за вказаними лініями, щоб в результаті отримати задуману картинку. Втім, якщо тобі не хочеться цим займатися, то ти можеш і пропустити цей крок, відразу приступивши до малювання безпосередньо піском. Для цього використовуються різноманітні інструменти, які ти знайдеш в нижній частині екрана. Для початку гра Малювалки піском пропонує нанести клей на обрану ділянку, причому ти можеш вибрати автоматичний режим нанесення або ж ручний. Коли ти закінчиш з обробкою ділянки клеєм, можна буде вибрати потрібний колір піску і приступити до його висипання на малюнок. На початку тобі пропонується не надто багато відтінків піску - тільки самі основні, але чим довше ти будеш грати, тим більше нових кольорів зможеш придбати. Купувати нові шаблони для малювання або новий пісок можна, використовуючи призові очки, отримані за готові зображення. Після того, як твоя картинка буде готова, ти можеш підібрати для неї красиву рамку, завдяки якій зображення буде виглядати ще краще.

    Можна створювати і свої малюнки!

    Крім того, що в грі для дівчаток Малювати піском можна використовувати готові шаблони, ти можеш ще й створювати свої власні картинки з чистого аркуша. Для цього тобі необхідно вибрати вільний режим малювання, натиснувши на відповідну кнопку. Після цього іграшка продемонструє тобі білий аркуш для малювання і все ті ж інструменти. Тут ти можеш створювати абсолютно будь зображення, використовуючи свою фантазію. Принцип малювання залишається тим же: спочатку змащуй клеєм поверхню, а потім засинай її піском. Ця чудова гра точно подарує тобі безліч приємних хвилин і дозволить відмінно відпочити, відволіктися від повсякденності, навчитися малювати в новій техніці.

    .

    Похожі ігри:

  • Малювати піском на оцінку
    Малювати піском на оцінку
    Гра Малювати піском на оцінку пропонує тобі створювати картини в досить незвичайній техніці.
  • Для дівчаток розмальовки піском
    Для дівчаток розмальовки піском
    Ігри Для дівчаток розмальовки піском - досить кумедне і, найголовніше, нова розвага для любителів
  • Розмальовки Винкс
    Розмальовки Винкс
    Правила й сюжет гри Розмальовки Винкс припадуть тобі по душі за умови, що ти любиш малювати.
  • Малювати мультики
    Малювати мультики
    Гра Малювати мультики дозволяє створити свою власну невелику анімацію.
  • Лунтик вчиться малювати
    Лунтик вчиться малювати
    Гра Лунтік вчиться малювати пропонує тобі розфарбувати картинку з улюбленим мультиплікаційним
  • Малювати на обличчі фарбами
    Малювати на обличчі фарбами
    Завдяки правилам забавної гри Малювати на обличчі фарбами ти зможеш побувати в ролі справжнього
  • Лунтик вчиться малювати
    Лунтик вчиться малювати
    Гра Лунтік вчиться малювати надає тобі чудову можливість проявити свої творчі здібності.
  • Маша і ведмідь
    Маша і ведмідь
    Ігри Маша і ведмідь доставлять багато радісних хвилин любителям малювати і проявляти свої творчі
  • Коментарі: