Ігри » Ігри малятко Хейзел » Малятко Хейзел нові

    Якщо тобі подобається проводити час в компанії маленьких дітей, то ця іграшка теж повинна сподобатися.

    Її головна героїня, чарівна маленька дівчинка - жахлива непосида, за яким потрібне око та око. Під час гри Маля Хейзел нові ігри тобі пропонується доглядати за дитиною, допомагаючи їй у різних справах. Обіцяємо, буде весело. Нові ігри в компанії малятка Хейзел стануть твоєю улюбленою іграшкою на багато-багато днів. Разом вас чекає маса пригод і приємних домашніх турбот.

    Хейзел - дуже мила, активна і допитлива дівчинка, вона цілком самостійна, але все ж таки, як і будь-якій дитині, періодично їй потрібна допомога. У новій грі про маленьку Хейзел тобі якраз і належить відмінно провести час із дитиною, граючи і займаючись з нею. Дівчинка любить придумувати різні цікаві справи, а на цей раз вона їй належить даний захоплююча пригода. Втім, це не дивно. Коли ж ще траплятися дивам, як не влітку, коли стоїть чудова погода і дітвора дні безперервно проводить у іграх на свіжому повітрі.

    Правила та структура гри

    Всі нові ігри Хейзел, дуже цікаві і висвітлюють різноманітні моменти з життя дівчинки. Дана іграшка цілком присвячена льоту і подіям, які зазвичай відбуваються в цей час року. Хейзел відчуває себе не дуже добре, адже їй страшенно жарко. Тобі належить допомогти їй впоратися зі спекою і скласти компанію в її цікавих заняттях. Іграшка складається з декількох етапів, і на кожному з них тобі необхідно виконати певні завдання. На кожному рівні нової гри про літні витівки Хейзел ти будеш потрапляти на нові локації, де вас чекають різні предмети, з якими дитина може взаємодіяти. У неї навіть є власний білий кролик, що виглядає дуже забавно. З ним можна відмінно грати і веселитися!

    Потрібно встигнути за відведений час!

    На кожному рівні нової гри про невгамовну Хейзел для вирішення поставлених завдань тобі відводиться обмежений час. Необхідно встигнути вкластися в нього, виконавши при цьому всі побажання дівчинки. А треба сказати, що їх може бути дуже багато! Дитина ще не дуже добре говорить, тому висловлює бажання у формі думок про який-небудь предмет. Тобі ж потрібно відшукати цей предмет серед тих, що представлені на рівні і подати його Хейзел. Після цього вона на деякий час займеться задуманим справою, а потім знову попросить у тебе що-небудь ще. Не забувай, що якщо ти будеш грати в нову гру про Хейзел, то тобі необхідно виконувати всі побажання маляти максимально швидко. Якщо не вкладешся в заданий час, гра закінчиться програшем, а Хейзел дуже засмутиться. Коли це трапляється, вона ридає так голосно, що навіть вуха закладає. Настрій малятка відображається на спеціальній шкалі, розташованої у верхній частині екрана. Радимо уважно за нею стежити, якщо не хочеш оглухнути, звичайно. Після кожного вдало виконаного завдання настрій капризницы буде підвищуватися, а якщо ти будеш зволікати, то, навпаки, знижуватися. Дуже важливо закінчити рівень з хорошим настроєм у дівчинки, адже за нього будуть нараховуватися бонусні очки. Призові очки в новій грі про маленьку Хейзел нараховуються також за кожне вірно виконане завдання. Після кожного рівня ти зможеш побачити свої результати. Як тільки один етап буде успішно завершено, ти зможеш перейти до наступного.

    Величезне задоволення від гри і нестримні веселощі

    Ти зможеш отримати від нової гри про малу Хейзел величезне задоволення, адже тут можна чудово провести час у компанії з очаровашку-дівчинкою, яка постійно придумує цікаві заняття. А ще вона заливисто регоче, демонструючи свій гарний настрій. Це просто чудово, коли діти не плачуть, радіють, тому постарайся не засмучувати і нашу героїню. Вона любить весело проводити час і запрошує тебе пограти з нею. У твоєму розпорядженні купа іграшок і інших цікавих предметів. Нова гра про те, як Хейзел проводить літо, передбачає, що наш примхливий малюк буде постійно висловлювати свої побажання, а тобі потрібно їх вчасно відстежувати і точно виконувати. А ще, усіма силами намагатися не допустити ридання в три струмка. Так як ця іграшка присвячена річної прогулянці, то і завдання тут будуть відповідними. Тобі належить вибрати для Хейзел новий літній наряд, виготовити з підручних матеріалів кольоровий віяло і відправитися купатися. Крім цього, тебе чекає і багато інших захоплюючих занять, які принесуть виключно позитивні емоції. Ось побачиш, грати буде дуже весело. Постарайся подбати про те, щоб і Хейзел була постійно задоволена і не розбудовувалася з-за того, що у неї щось не виходить. За кожен добре пройдений рівень ти будеш отримувати призові очки, тому постарайся в підсумку набрати максимально можливу кількість. А для цього необхідно виконувати всі завдання не лише правильно, але й дуже швидко.

    .

    Похожі ігри:

  • Бебі Хейзел
    Бебі Хейзел
    У процесі гри Бебі Хейзел тобі належить відмінно провести час в компанії чарівної дівчинки.
  • Малятко народилася Хейзел
    Малятко народилася Хейзел
    Після запуску гри Народилася Хейзел ти зможеш доглянути за двома милими дітками. Готова приміряти
  • Малятко Хейзел
    Малятко Хейзел
    У цій грі тобі необхідно подбати про малятку Хейзел, яка любить весело проводити час.
  • Догляд за малям Хейзел
    Догляд за малям Хейзел
    Якщо ти любиш маленьких дітей і любиш проводити з ними час, то ця гра призначена якраз для тебе.
  • Няня Хейзел
    Няня Хейзел
    У процесі гри няня Хейзел тобі належить допомогти дівчинці в підготовці подарунка для мами.
  • Хейзел в магазині
    Хейзел в магазині
    Під час гри Хейзел в магазині тобі належить відправитися разом з малятком в супермаркет і купити
  • Малятко Хейзел на операції
    Малятко Хейзел на операції
    Гра Мала Хейзел на операції розповідає про чергові пригоди чарівної дівчинки. На цей раз у неї
  • Маленька дівчинка Хейзел
    Маленька дівчинка Хейзел
    Доглядати за маленькими дітьми дуже складно, в цьому ти зможеш переконатися під час гри Маленька
  • Коментарі: