Ігри » Ігри малятко Хейзел » Догляд за малям Хейзел

    Якщо ти любиш маленьких дітей і любиш проводити з ними час, то ця гра призначена якраз для тебе.

    Крім того, вона буде корисна всім дівчатам, які мріють швидше вирости і створити власну сім'ю. З допомогою гри Догляд за малям Хейзел ти зможеш стати мамою прямо зараз. Не прогав цю чудову можливість. Ігри про смішну дівчинку Хейзел і догляд за нею - відмінний спосіб цікаво провести вільний час. З цієї маленької непосидою нудьгувати точно не доведеться: вона постійно чогось вимагає, не даючи «мамі» ні хвилини спокою.

    ваше завдання буде полягати у виконанні всіх побажань Хейзел так, щоб вона завжди була весела. Саме від настрою дівчинки і залежить, чи зможеш ти пройти цю чудову гру. Основна її мета в тому, щоб виконати всі завдання і пройти всі етапи. Ти точно зможеш отримати від проходження море задоволення і позитиву, адже на щасливих дітей завжди приємно дивитися!

    Правила та структура гри

    Отже, у цій чудовій грі про Хейзел тобі належить догляд за малюками. Наша дитина разом з мамою відправляється в гості, і там її чекає багато всього цікавого. Гра складається з декількох етапів, і на кожному з рівнів ти потрапляєш на окрему локацію, де потрібно виконувати певні завдання. До прикладу, починається процес гри з поїздки на машині, під час якої Хейзел встигне і подивитися у вікно, і попити молока, і пограти з іграшками, і приголубити собачку. Тобі ж необхідно вчасно відстежувати кожне бажання дівчинки і виконувати їх. Якщо ж ти будеш зволікати, то вона засмутиться або того гірше - сильно розплачеться. А допускати цього не можна, адже поганий настрій малятка не принесе тобі призових очок. На проходження кожного етапу відводиться обмежена кількість часу, і доведеться постаратися вкластися в нього. Якщо ж ти не встигнеш зробити все необхідне, то гра, в якій пропонується доглядати за малятком Хейзел, закінчиться спочатку моторошним ревом головної героїні, а потім твоїм програшем. Але якщо ти будеш точно виконувати всі необхідні дії і зможеш зберегти настрій дівчинки на належному рівні, то отримаєш призові очки і зможеш приступити до наступного рівня.

    Грай з Хейзел і її друзями!

    В цілому, гра про догляд за милою дівчинкою по імені Хейзел є дуже навіть цікавою. Тут тобі належить грати не тільки з дівчинкою, але і з її товаришем. При цьому намагайся якомога швидше і точніше виконувати всі побажання героїв гри. Вони можуть хотіти грати, їсти, пити і т. д. Їх побажання виражаються у вигляді думки про який-небудь предмет. Тобі необхідно знайти цей предмет і вручити Хейзел чи іншому персонажу. Це дозволить заробити очки і підняти настрій малюкам. Наскільки дівчинка весела або засмучена у грі Догляд за Хейзел ти зможеш зрозуміти за показником спеціальної шкали, яка розташована у верхній частині екрана. Там же розташовується і таймер, що відлічує час до закінчення кожного рівня. Також у верхній частині екрану можна помітити поле, на якому відображаються твої зароблені очки. Вони нараховуються за кожне успішно виконане дію.

    Дитина має бути задоволений!

    Правила гри, в якій тобі пропонується стати «мамою» і зайнятися доглядом за маленькою Хейзел, мається на увазі, що у дитини завжди має бути гарний настрій. Тому не варто засмучувати чарівну дівчинку. Постарайся діяти як можна швидше і миттєво надавати дівчинці все, що вона бажає. Після цього її настрій буде незмінно зростати. Всі предмети, які можуть знадобитися Хейзел або іншим ігровим персонажам, знаходяться в твоєму полі зору, тому в тебе не повинно виникнути жодних труднощів із пошуком. Не буде проблем і з управлінням грою, оскільки воно дуже просте, здійснюється за допомогою однієї лише миші. Тобі необхідно захоплювати курсором задуманий предмет і перетягнути його до дівчинки або до іншого персонажа, у якого виникло певне бажання, і який потребує твоєї допомоги.

    .

    Похожі ігри:

  • Бебі Хейзел
    Бебі Хейзел
    У процесі гри Бебі Хейзел тобі належить відмінно провести час в компанії чарівної дівчинки.
  • Малятко народилася Хейзел
    Малятко народилася Хейзел
    Після запуску гри Народилася Хейзел ти зможеш доглянути за двома милими дітками. Готова приміряти
  • Няня Хейзел
    Няня Хейзел
    У процесі гри няня Хейзел тобі належить допомогти дівчинці в підготовці подарунка для мами.
  • Малятко Хейзел нові
    Малятко Хейзел нові
    Якщо тобі подобається проводити час в компанії маленьких дітей, то ця іграшка теж повинна
  • Малятко Хейзел на операції
    Малятко Хейзел на операції
    Гра Мала Хейзел на операції розповідає про чергові пригоди чарівної дівчинки. На цей раз у неї
  • Малятко Хейзел
    Малятко Хейзел
    У цій грі тобі необхідно подбати про малятку Хейзел, яка любить весело проводити час.
  • Симулятори життя
    Симулятори життя
    На цей раз гравцям пропонується примірити на себе роль няньки. Малятко Хейзел чекає не дочекається
  • Малятко Хейзел шкільна гігієна
    Малятко Хейзел шкільна гігієна
    Малятко Хейзел, прийшовши зі школи, тут же відправилася грати зі своїми іграшками, забувши помити
  • Коментарі: