Ігри » Ігри Людина Павук » Людина Павук 4: Павутина Тіней

    Людина-Павук знову в справі! Хочеш допомогти йому з черговою місією? Тоді лізь разом з ним на хмарочос у грі Людина Павук 4: Павутина Тіней!

    Все, що випускається під маркою, скажімо, Людина Павук ігри, гідні уваги, тим більше, що на нашому сайті у них можна грати абсолютно безкоштовно!! Вони дозволять тобі відмінно провести час у компанії з улюбленим персонажем і сприятимуть розвитку кращих якостей твоєї натури.

    Всім відомо, що Спайдер Мен - діяльну істоту. Ніяк йому не сидиться на місці! Вже чого тільки не робили люди. Причому, і вороги, і друзі. Всі з різних мотивів!

    Друзі та близькі дуже хотіли, щоб він став розсудливим. Завів сім'ю, дітей, осел де-небудь в тихій гавані і спирався на паличку до 70 років. А що, шикарний план! І Зінаїда Михайлівна з 27 квартири схвалює. Притому, що вона в принципі Людини Павука якось не дуже схвалює. Але якщо б кумир мільйонів хлопчаків подав їм гарний приклад - наприклад, почав вчитися в школі і перестав, як бовдур, стрибати по дахах будинків і повисати на павутині на рівні декількох метрів над землею, вона б його оцінила. Ось, сказала б, який чудовий вийшов чоловік - сидить у конторі з 8 до 17. Не те що там павутинки з рук пускати - що взагалі за така вигадка, їй богу.

    Ворогам - тим, звичайно ж, дуже вигідно було б, якщо б Людина Павук став просто людиною, одягнув капці і забув всю боротьбу зі злочинністю як страшний сон. Але, між тим, вони в такий результат справи вірять дуже слабо! Якщо взагалі хоч скільки-то вірять. Ось чому вороги намагаються Людини Павука зупиняти іншими методами: пов'язувати, наприклад, заштовхувати в які-небудь в'язниці або навіть роблять спроби вбити - щоб вже назовсім вгамувався і залишив їх у спокої!

    Геймплей ігри Людина Павук 4 : Павутина Тіней

    Але, зрозуміло, на нашого героя нічого не діє! Бігав, бігає і буде бігати і рятувати світ. Ось і сьогодні - поспішає, дереться на Емпайр Стейт Білдінг, намагається дістатися до будь-то йому одному відомих цілей. Повзе вперед, швидко, впевнено, тільки й встигає що ухилятися від різних небезпек, які підстерігають! І тому нам тільки цікавіше стежити за його пригодами: Людина Павук 4 грати або дивитися улюблені фільми з його участю!

    А небезпек у процесі проходження гри Людина Павук 4 багато, якщо вже говорити чесно. Наприклад, вікна, обплутані електрошоком. Або величезні липкі плями на стіні - павук наш влипає в них, як муха в павутину! Або підозрілі особи, які з цих вікон висовуються. Всіх цих небезпек Спайдер Мена доводиться уникати, спритно перестрибуючи з одного віконного прольоту на іншій за допомогою Павутини Тіней - якщо треба, навіть переходячи на іншу сторону будівлі. На щастя, у вікна будівлі є з усіх чотирьох сторін світла, так що нічого не заважає нашому другові перескакувати з однієї стіни на іншу хоч до безкінечності - то за годинниковою стрілкою, то проти - краса!

    Головне, щоб на стінці з тієї сторони, куди ти хочеш перескочити, рятуючись від небезпеки, теж не виявилося якоїсь пастки. І випередити це тобі допоможе твоє павукове чуття - не забувай все-таки, що ти - Людина Павук! І маєш деякими приємними особливостями організму (читай - суперсилою), що полягають не тільки у тому, щоб дертися по стіні. І ось це павукове чуття і дозволяє тобі визначати, на яку сторону будинку можна перескакувати, а яку ні. Це можна визначати за маленьким облачкам із зображенням павука - вони повисають, вказуючи тобі, де вільний шлях, а де за рогом чекає пастка.

    Ну і, до речі, не тільки небезпеки можуть змусити тебе стрибати з вікна на вікно! У грі Людина Павук 4: Павутина Тіней є і досить багато приємних бонусів. Наприклад, хмарки з червоним хрестом допоможуть героєві поправити подрасшатавшееся здоров'я. Адже коли він потрапляє в пастки, він не вмирає відразу, немає - тільки трохи втрачає здоров'я. Але от якщо заповітна червона смуга зовсім вже зменшиться до нуля - тоді і правда пора буде кричати караул.

    Або збирати бонусні очки. Справа теж досить приємне! І заради бонусного хмарки не гріх перескочити з вікна на вікно або навіть зачепити павутинкою то хмарка, яке знаходиться збоку від будівлі.

    А що, Емпайр Стейт Білдінг - дуже висока будівля, і поки повзе паучишка з самого верху, багато можна встигнути! Як пройдеш декілька поверхів - з'являється повідомлення, що ти перейшов на новий рівень. А це означає не тільки близькість до фіналу історії, але і те, що тепер Спайдер мен буде лізти наверх швидше, пасток стане більше... І берегти його від небезпеки стане важче!

    Управління в грі Людина Павук 4: Павутина Тіней

    Керуй Людиною Павуком за допомогою клавіатури. Повзе то він наверх сам, долаючи поверх за поверхом - на це ти вплинути не можеш (хоча іноді навіть шкода - хочеться пригальмувати героя, щоб встигати реагувати). А ось що ти можеш - так це повідомляти йому, коли потрібно перескакувати з вікна на вікно. Ширина будинку - два віконних прольоту. Переміщується між ними герой, коли ти натискаєш відповідні клавіші зі стрілками направо або наліво. Якщо Спайдер Мен вже знаходиться на правому прольоті, і ти натиснеш на стрілку вправо, персонаж хвацько перемахнем через кут виявиться на лівому прольоті смішний стіни будівлі.

    .

    Похожі ігри:

  • Людина-Павук 2
    Людина-Павук 2
    Вважаєш себе шанувальником Спайдер мена? Тоді тобі точно сподобається гра Людина-Павук 2!
  • Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    Людина Павук 5: Залізна Людина Павук
    У грі Людина-Павук 5: Залізна Людина Павук тебе чекають неймовірні пригоди Спайдер мена: такого ти
  • Людина Павук вибирає костюм
    Людина Павук вибирає костюм
    Допоможи Спайдер Мену зібрати якомога більше деталей гардеробу з хмарочосів Нью Йорка в грі Людина
  • Людина Павук 10: Повзти по павутині
    Людина Павук 10: Повзти по павутині
    Думаєш, переміщатися, використовуючи павутину, так вже легко?? Переконайся в зворотному з грою
  • Людина Павук 1: Одевалка
    Людина Павук 1: Одевалка
    У грі Людина-Павук 1: Одевалка створи свій власний образ для улюбленого супергероя!
  • Людина павук збирає магічні камені
    Людина павук збирає магічні камені
    Грай з друзями Людини Павука у грі Людина павук збирає магічні камені!!
  • Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Людина Павук на двох: Змагання з мотоспорту
    Давно хочеш позмагатися зі своїм кращим другом?? Тоді вам сподобається гра Людина-Павук на двох:
  • Бійки людина павук: вуличні бої
    Бійки людина павук: вуличні бої
    Прийми участь в суворій вуличній бійці в новій грі Бійки людина павук: вуличні бої!!
  • Коментарі: