Ігри » Ігри Лего » Ігри Лего Сіті » Лего Сіті Поліція

    Мрієш стати поліцейським і полювати на злочинців? Гра Лего Сіті Поліція здійснить твої мрії!

    Стати поліцейським - це мрія будь-якого хлопчиська! Це ж майже як космонавтом. Тільки - поліцейським!! Це сама крута робота не світлі! Ти ходиш у формі, з пістолетом і саджаєш злочинців у в'язницю - а тебе всі поважають... Ну не диво? Та за це ще й гроші платять!

    Подивися сам! Майже всі знамениті фільми про поліцейських. Найкращі серіали про поліцейських. Як можна не мріяти про таку роботу?? Ні, я не повірю, якщо ти мені скажеш, що працювати в поліції - це не твоя мрія з дитинства! Ну ладно, повірю, що не найголовніша - якщо найголовніша - космонавт.

    Не дарма ж навіть найпопулярніші в світі іграшки Лего мають так багато наборів, пов'язаних з роботою поліції! І навіть в комп'ютерному світі є приголомшлива гра Лего Сіті Поліція - в яку можна грати абсолютно безкоштовно і прямо з браузера. І тисячі хлопчаків (і навіть дівчат) по всьому світу вже в неї грають! Адже немає нічого цікавіше в цьому світі, ніж полювати за злочинцями і відправляти їх за ґрати.

    Геймплей

    У грі Лего Сіті Поліція тобі належить серйозна робота! Не треба думати, що гонитва за злочинцями - це таке легеньке розвага для дурників. Ні, це серйозна робота! І тут тобі знадобиться не тільки швидкість і сила, але й неабияка кмітливість. Переконайся, що робота поліцейського - дуже складна! А тому й сама заслужена.

    Всі злочинці, які знаходяться на рівні, повинні бути сховані за грати - тільки тоді ти отримаєш перехід на наступний рівень. А якщо не встигнеш за відведений тобі час, доведеться все починати заново! Так що, квапся.

    Варто тобі підійти до злочинця впритул, як він уже за ґратами. Дуже зручна система! Погано тільки, що, варто тобі від нього відійти, як залишений без охорони злочинець досить швидко звільняється. Так що, якщо тобі треба зловити відразу кілька злочинців, доведеться бігати по рівню і дуже швидко!

    Добре, що є різні предмети, які спрощують твоє завдання. Наприклад, скейти. З одного боку, штука досить шкідлива, адже злочинець на скейті їде від тебе значно швидше, ніж тікає на своїх двох! Але, з іншого боку, ніщо не заважає тобі самому підібрати скейт і тим самим збільшити свою швидкість. Злочинцеві не піти!

    Чи собака - не лише друг людини, але і помічник поліцейського. Адже ти можеш залишити її чатувати злочинця, поки сам зайнятий іншими справами, наприклад, затриманням наступного! І тоді він вже нікуди не втече: спробуй, скажи що-небудь поперек поліцейської вівчарці, якій доручено охороняти! Якщо доручено - то вона і буде охороняти, та так, що мало нікому не здасться.

    Переміщатися між рівнями ігри Лего Сіті Поліція за допомогою карти рівнів. Дивись, де необхідна твоя допомога, і мчись туди! Обирай місію піктограм. В залежності від того, що намальовано на значку, тебе чекає та чи інша місія. У будь-якому випадку, що б ти не вибрав, тобі нудьгувати не доведеться!

    Управління в грі Лего Сіті Поліція

    Для управління поліцейським використовуй клавіші зі стрілками. Стрілки вправо і вліво відповідають за те щоб твій герой ходив вперед і назад. Якщо тобі треба піднятися або спуститися по сходах, натискай на стрілки вгору і вниз. Також стрілка вгору дозволяє тобі підстрибнути - дуже потрібна функція, коли ти перебираешься по верхніх поверхах! Адже підлога там рідко буває суцільним.

    Щоб підняти предмет і використовувати його, натискай на пробіл. Наприклад, якщо тобі треба пошукати злочинця за сміттєвим контейнером, спочатку підніми лупу, а потім застосуй її вже близько контейнера - і справа в капелюсі!

    .

    Похожі ігри:

  • Лего Сіті Поліція 2
    Лего Сіті Поліція 2
    Сюжет гри Лего сіті 2 поліція багатий приколами і незвичайними моментами. Насолоджуйтесь пригодами
  • Лего Сіті снігова поліція
    Лего Сіті снігова поліція
    Завдання поліції - робити життя комфортним. Не тільки безпеку, але і краса - ось девіз поліції
  • Лего Сіті Поліцейську дільницю
    Лего Сіті Поліцейську дільницю
    Швидше, в погоню за злочинцем! В яскравій і захоплюючій грі Лего Сіті Поліцейську дільницю!!
  • Лего водна поліція
    Лего водна поліція
    Поліція Лего запросила тебе на роботу в загін, який ловить бандитів, які промишляють крадіжкою
  • Лего Сіті: Новорічні стрілялки
    Лего Сіті: Новорічні стрілялки
    Захисти новорічні подарунки від злодюжок в грі Лего Сіті: Новорічні стрілялки!!
  • Лего Сіті Машини
    Лего Сіті Машини
    Прийми участь в стрімких Лего-перегонах у новій грі Лего Сіті Машини!
  • Гонки лего сіті: Зимова Гонка Лего
    Гонки лего сіті: Зимова Гонка Лего
    Візьми участь у класному бобслеї разом з улюбленими персонажами з лего в грі Гонки лего сіті:
  • Лего Сіті Гонки
    Лего Сіті Гонки
    У гри Лего Сіті Гонки маса достоїнств. Це і барвиста графіка, оригінальний дизайн, просте
  • Коментарі: