Ігри » Ігри дракони » Американський дракон Джейк Лонг

    Динамічний сюжет гри Американський дракон припаде до душі любителям захоплюючих екшенів, сучасного фентазі і однойменного мультфільму.

    Сподіваємося, ти його вже бачив! Якщо ні - обов'язково подивися, отримаєш масу задоволення. Але не будемо відволікатися. Головний герой мультфільму «Американський дракон Джейк Лонг» (ігри про нього теж користуються фантастичною популярністю), на перший погляд, звичайний американський підліток. Він ходить в школу, сперечається з батьками, таємно зітхає за красуні Роуз і любить гамбургери. Але іноді, в таємниці від всіх, Джейн Лонг пускає в хід свою унікальну здатність і перетворюється на дракона. Так, так, справжнісінького: з крилами, довгим хвостом, страшної зубастою пащею і здатність вивергати з неї вогонь. Вміння перейшло до Джейка в спадок від дідуся. В молодості той теж частенько ганяв над Нью-Йорком в сумнівному вигляді жахливого монстра. Як раз дідусь і навчив хлопчика необхідним драконячим премудростям. Виходець з Китаю Лао Ши, більшу частину свого життя власник невеликого антикварного магазину в Нью-Йорку, добропорядний громадянин і обожнює своїх онуків дід, насправді - зберігач стародавнього знання Дракон Лінь. Саме від нього перейшли до онукові його дивовижні магічні здібності. Правда, Джейк Лонг перетворюється в монстра не заради розваги, а за необхідності. В образі дракона хлопчина здійснює добрі справи: рятує потрапили в біду казкових істот з паралельного світу, захищає слабких, бере участь у війнах злих і добрих сил. Природно, на стороні останніх. Загалом, життя його повна і насичена. Ні один день не схожий на попередній. Іноді Джейку так хочеться побути простим американським підлітком. Але, на жаль, від спадщини предків так просто не відмахнешся. Доводиться відповідати.

    Хочеш дізнатися, як американський дракон джейк лонг ігри та змагання організовує з друзями на скейтборді, як веде себе в школі, і яким стає, коли перетворюється в вогнедишного монстра? В нашій захоплюючої онлайн-іграшці можливо все. Виділи собі пару годин вільного часу і насолоджуйся.

    Правила гри Американський дракон Джейк Лонг

    Гра має багаторівневу структуру, що складається з наступних одна за іншої ситуацій. Знайшовши вихід з однієї, Джейк буде потрапляти в іншу, потім третю і так до тих пір, поки не закінчиться рівень. Кожна ситуація логічно пов'язана з попередньою та наступною. Твоє завдання: допомогти Джейку придумати і втілити в життя кожне прийняте рішення. Зробити це буде непросто. У грі хлопчину-дракона чекає маса небезпек. Адже сили зла ніколи не дрімають. Не порахувати кількість облич, які вони можуть приймати. Доводиться завжди бути насторожі. Тим більше, що Джейку дуже часто загрожує небезпека. Той, помітивши дракона, на нього починає полювати сусід з рибальської мережею, то грізні стародавні лицарі відправляються за ним у погоню, то.... Втім, не будемо розкривати всі таємниці ігрового сюжету заздалегідь. Точно можемо стверджувати тільки одне: відірватися від гри Американський дракон Джейк Лонг тобі буде дуже і дуже важко.

    Управління грою

    Переміщуй головного героя за допомогою кнопок-стрілок на клавіатурі твого персонального комп'ютера. Коли Джейку знадобитися перетворитися на дракона, натискай «пробіл». Він же допоможе тобі перетворити монстра назад у хлопчика. Коли ти знаходишся в людській подобі, але терміново потрібна кому-небудь дати стусана, користуйся клавішу «B». Коли потрібно розібратися з ворогами у вигляді дракона, натискай «N» і вивергай потоки вогню з пащі.

    Не забувай стежити за шкалами двох показників у правому верхньому кутку екрану: сили дракона і загальної енергії. Не допускай, щоб показники на них наближалася до нуля. Це буде означати, що Джейк Лонг повністю втратив сили і скоро загине. Пам'ятай: сила витрачається набагато швидше, коли хлопець знаходиться у вигляді дракона. Радимо не витрачати її даремно, намагатися заощаджувати, витрачати розумно і регулярно поповнювати.

    Якщо будеш точно слідувати всім нашим зазначенням, шансів програти у тебе не буде. Бажаємо добре провести час. І удачі!

    .

    Похожі ігри:

  • Зелений Дракон
    Зелений Дракон
    Симпатичний зелененький дракон ширяє по нічному небу. Попутно поливає вогнем кожного, хто
  • Як приручити дракона
    Як приручити дракона
    Гра Як приручити дракона виявилася в тисячу разів цікавіше свого прабатька - однойменного
  • Школа драконів
    Школа драконів
    Якщо тобі подобається мультфільм «Як приручити дракона», то точно сподобається і гра Школа
  • Політ на драконі
    Політ на драконі
    Не вір тим, хто каже, ніби драконів не буває!! Краще грай з драконами в грі Політ на драконі!!
  • Самурай на Шляху до Дракона
    Самурай на Шляху до Дракона
    Японська легенда свідчить про те, що тільки самий розумний і відважний самурай здатний перемогти
  • Дракон Квест
    Дракон Квест
    Суперинтересный сюжет гри для хлопчиків Дракон Квест сподобається всім без винятку. Обіцяємо, тебе
  • Лють Дракона
    Лють Дракона
    Захоплююча сага в історичному стилі про протистояння людей і драконів. Давнє поселення готується
  • Час пригод епік квест
    Час пригод епік квест
    Ось і настав момент у гру Час пригод епік квест коли Фінн і Джейк знову вступлять у бій зі злими
  • Коментарі: