Ігри » Ігри дракони » Як приручити дракона

    Гра Як приручити дракона виявилася в тисячу разів цікавіше свого прабатька - однойменного діснеївського мульта. Насолоджуйся!

    Якщо переглядаючи мультфільм, ти міг тільки захоплюватися запаморочливими пригодами юного вікінга і його вірного крилато-вогнедишного одного, то тут все набагато крутіше - ти можеш брати в них участь. Хочеш дізнатися, як це - літати на драконі? Ми надамо тобі таку можливість. Буде весело, цікаво, захоплююче і... трохи страшнувато. Адже дракон - це тобі не кімнатна собачка.

    Мета гри

    Навчитися літати верхи на драконі і пролетіти разом з ним якомога вище, далі й швидше. У грі кілька рівнів. Переможцем вважається той гравець, який пройде їх всі, заробивши максимальну кількість очок. Хочеш стати першим? Доведеться постаратися!

    Гра Як приручити дракона: основні правила

    Участь у цій захоплюючій грі починається з вибору гравця. За кого ти хочеш грати: за головного героя мультфільму - Иккинга, парочку юних хуліганів Забіяку і Задираку, величезного неповороткого телепня Рыбьенога чи кохану дівчину Иккинга Астрід? Який персонаж тобі більше до душі, з тим і починай гру. У процесі польоту, при переході з одного рівня на інший, головні герої будуть змінюватися. Разом з вершниками поміняються дракони, на яких вони ширяють у небесах. І це логічно. Адже звір, легко взмывающий вгору з тоненькою Астрід за спиною, не зможе так само легко підняти в небо товстуни Рыбьенога. Тюхтія і дракон потрібен відповідний - такий же величезний.

    Піднявшись у повітря, ти повинен виконати кілька завдань. По-перше, зібрати якомога більше золотих монет, по-друге, пролетіти крізь максимально можливе число кілець. Ну і швидкість не знижувати, зрозуміло.

    Зробити це буде непросто, так як тобі постійно будуть заважати сили природи. Під час польоту остерігайся пропливають повз грозових хмар і величезних каменів, періодично летять з небес. Навіть одне випадкове зіткнення з першими спопелить на місці і тебе, і твого дракона (а це означає, що всю гру доведеться починати заново), удари ж друге будуть значно послаблювати вас обох. Використовуючи клавіші-стрілки, маневрируй в польоті так, щоб не зачепити ні одне з небезпечних перешкод. Пам'ятай, що на кожному новому рівні їх буде ставати все більше і більше. А значить, тобі доведеться бути ще більш уважним і обережним. Але є і хороша новина. Кількість золотих монет і кілець, крізь які потрібно пролетіти, теж збільшиться, так що бонусних балів на рахунок ти зможеш заробити більше.

    .

    Похожі ігри:

  • Школа драконів
    Школа драконів
    Якщо тобі подобається мультфільм «Як приручити дракона», то точно сподобається і гра Школа
  • Як приручити дракона бродилки
    Як приручити дракона бродилки
    Ігри бродилки Як приручити дракона - це захоплююча повітряне пригода мультиплікаційного героя.
  • Політ на драконі
    Політ на драконі
    Не вір тим, хто каже, ніби драконів не буває!! Краще грай з драконами в грі Політ на драконі!!
  • Дракони в Середньовіччі
    Дракони в Середньовіччі
    Шикарна аркада для фанатів середньовічної зброї. Хочеш відчути себе лицарем з мечем у блискучих
  • Халк: Метання Тора
    Халк: Метання Тора
    Забавна гра-мультяшка про нелегке життя супергероїв. На що тільки не доводиться йти, щоб заробити
  • Американський дракон Джейк Лонг
    Американський дракон Джейк Лонг
    Динамічний сюжет гри Американський дракон припаде до душі любителям екшенів, фентазі і
  • Гонки на мотоциклах 3
    Гонки на мотоциклах 3
    Хочеш, щоб у тебе навіть вуха заклало від адреналіну, швидкості і свисту вітру в вухах? Наші
  • Винкс софикс
    Винкс софикс
    Ігри Винкс Софикс - це незабутня пригода разом з феєю Блум, яка навчить тебе літати у хмарах.
  • Коментарі: