Ігри » Ігри Барбі » Барбі на конях

    Барбі дуже любить тварин, особливо коней. Вона чудова наїзниця і регулярно тренується, так як мріє стати відмінним жокеєм і брати участь у справжніх перегонах. Ігри Барбі на конях познайомлять тебе з цим чудовим захопленням дівчини.

    Про кінному спорті

    Кінний спорт - дуже специфічний вид фізичної активності тому, що успіх будь-яких занять в ньому залежить не тільки від вершника, але і від тварини. І успішна їзда неможлива без чуйного взаємодії коня і вершника, абсолютної синхронізації їх рухів. Під час їзди Барбі управляє своєю підопічною з допомогою натягу або, навпаки, ослаблення вуздечка, голоси, стегон і переміщення ваги тіла. Ігри про скачки на конях, в яких бере участь Барбі, дозволять тобі познайомитися з цим чудовим видом спорту ближче і, можливо, навіть закохатися в нього.

    Стиль жокея

    Екіпірування початківця вершника - дуже важлива деталь при занятті кінним спортом. Тому для того, щоб тренування приносили задоволення, потрібно правильно підійти до вибору костюма. Традиційними елементами костюма жокея вважаються спеціального крою жакет, вузькі брюки, жокейка, рукавички і захисний шолом. Без них підходити до коня, а тим більше влаштовувати перегони не дозволяється. А довгі шарфи, спідниці, сукні, в тому числі кільця, одягати зовсім не безпечно. Слід врахувати дані рекомендації при виборі амуніції для Барбі в грі скачки на конях. Дівчина не байдужа до класичного жокейскому стилю, тому успішно використовує його і в повсякденному житті. Чоботи кепки, штани-галіфе - часті гості в її гардеробі.

    Що потрібно робити

    А оскільки Барбі не тільки спортсменка, але і неймовірна модниця, то і з кіньми вона бажає виглядати модно і неймовірно стильно. Для дівчини дуже важливо, щоб амазонка, бриджі та взуття були не тільки практичними і зручними, але ще стильними і красивими. Тому суть гри про Барбі на конях полягає в тому, щоб героїні підібрати модну і зручну екіпірування для занять кінним спортом. У твоєму розпорядженні відразу кілька комплектів повній амуніції професійного наїзника. А так як жокейский стиль вважається одним із класичних напрямів в одязі. Підібрані комплекти Барбі сміливо зможе використовувати не тільки на треку, але і в повсякденному житті. Причому, елементи жокейського стилю прекрасно доповнять і інші образи, роблячи їх складними і несподіваними. А вишуканість і особливий шарм, властивий цьому стилю, точно змусить звернути увагу на красуню! Управління в грі Барбі і кінь здійснюється за допомогою мишки.

    .

    Похожі ігри:

  • Барбі бродилки на конях
    Барбі бродилки на конях
    Барбі дуже любить тварин, особливо коней. Вона чудова наїзниця і регулярно тренується, так як мріє
  • Скачки на конях
    Скачки на конях
    Ігри Скачки на конях обов'язково захоплять і порадують і тебе, і всіх любителів кінного спорту.
  • Стрибки Барбі на конях
    Стрибки Барбі на конях
    Ігри Стрибки Барбі на конях перенесуть тебе на ферму дядечка головної героїні. І тут їй доведеться
  • Їзда на конях
    Їзда на конях
    Ігри Їзда на конях - це азартні і динамічні розваги, в яких ти поринеш у світ справжніх перегонів.
  • Барбі: фітнес йога
    Барбі: фітнес йога
    Барбі - відома красуня. Але щоб залишатися нею завжди і підтримувати себе в прекрасній формі, вона
  • Барбі мультики
    Барбі мультики
    Ігри Барбі мультики дозволять весело провести час разом зі своєю улюбленицею, а також
  • Барбі на роликах
    Барбі на роликах
    Ігри Барбі на роликах дозволять весело провести час разом зі своєю улюбленицею, а також
  • Барбі 10
    Барбі 10
    Ігри Барбі 10 - запальні розваги для справжніх любителів потанцювати, повеселитися під музику.
  • Коментарі: