Ігри » Ігри Барбі » Барбі народжує

    Ця іграшка - справжня знахідка для всіх, хто обожнює возитися з великою кількістю дітей. Правда, поки тільки віртуальних.

    Діти - це щастя, але коли їх одночасно з'являється двоє, у житті виникають великі труднощі. Під час гри Барбі народжує в цьому можна наочно переконатися. Готова пройти всі випробування, що випали на долю мами двійнят? Сюжет гри для дівчаток про те, як Барбі народжує двійню, забезпечить тобі їх повною мірою.

    Як ти вже здогадалася, героїня гри - це мама, у якої тільки що народилися двійнята. Однією їй з ними важкувато справлятися, і тобі належить їм всім допомогти. Твоє завдання полягає в тому, щоб акуратно і швидко виконувати мамині завдання. Детальніше прочитати про них у грі для дівчаток про те, як Барбі народжує, можна, якщо навести курсор на кнопку з написом «Підказка». Там покроково розписаний процес догляду за малюками. Тобі необхідно по черзі здійснювати всі описані дії, які одразу ж будуть відзначатися в списку як виконані. Виграєш ти тоді, коли абсолютно всі завдання будуть готові.

    Правила та структура гри

    Після запуску гри про пологи милою Барбі ти побачиш маму і її двох дітей. В нижній частині екрану розташовані всілякі засоби догляду за малюками. Слідуючи підказкам, вибирай потрібні і тут же застосовуй їх. При цьому важливо розуміти, що у дітей можуть бути різні бажання: поки одному хочеться їсти, другий вирішив пограти, і все в такому роді. Тому тобі необхідно уважно читати підказки і давати діткам саме те, що вони хочуть в даний момент. Якщо вони довго не будуть отримувати бажаного, то дуже засмутяться і почнуть плакати (дуже голосно і жалісливо!). У верхній частині екрана гри, що дозволяє приймати пологи у Барбі, розташовані зображення діток і шкали їх настрою. Якщо рівень настрою хоча б одного з них критично зменшиться, то гра закінчиться твоїм програшем. Іграшка складається з декількох рівнів, і на кожному з них тобі належить виконати певні завдання. Іноді дитина буде спати, і тоді необхідно стежити за його сном, щоб якийсь шум випадково не розбудив малюка.

    Відмінна гра для любителів діток

    Звичайно, догляд за малюками - досить виснажлива заняття. Дітки деколи бувають дуже шкідливими і примхливими, але, тим не менш, вони незмінно дарують масу позитивних емоцій своїм близьким. І не варто давати їм плакати, шлях малюки краще частіше сміються. Але для цього необхідно виконувати всі їх побажання. Дітки повинні бути чистими, ситими, у них повинні бути іграшки... Тому в грі про Барбі, яка народжує дитину, необхідно швидко виконувати всі запропоновані завдання. Тільки в цьому випадку у дітей буде зберігатися гарний настрій. Якщо ж ти будеш зволікати, малюки засмутяться і почнуть плакати, так що не варто цього допускати. Всі виконані завдання будуть відзначатися в списку, тому ти не заплутаєшся в процесі їх виконання. Обирай потрібні кошти, які допоможуть доглядати за малятками, і застосовуй їх за призначенням. У тебе точно все вийде, а дітлахи та їх мама будуть щасливі!

    .

    Похожі ігри:

  • Дівчина народжує дитину
    Дівчина народжує дитину
    У процесі гри Дівчина народжує дитину тобі належить приміряти на себе роль лікаря.
  • Барбі народжує в лікарні
    Барбі народжує в лікарні
    З допомогою гри Барбі народжує в лікарні тобі потрібно підготувати молоду маму до головної події в
  • Догляд за малям Хейзел
    Догляд за малям Хейзел
    Якщо ти любиш маленьких дітей і любиш проводити з ними час, то ця гра призначена якраз для тебе.
  • Барбі догляд за малюками
    Барбі догляд за малюками
    Живопис ігри догляд за малюками створені для дуже відповідальних дівчаток, які люблять доглядати
  • Барбі няня
    Барбі няня
    Живопис ігри няня створені для дуже відповідальних дівчаток, які люблять доглядати за малюками.
  • Малятко народилася Хейзел
    Малятко народилася Хейзел
    Після запуску гри Народилася Хейзел ти зможеш доглянути за двома милими дітками. Готова приміряти
  • Малюки Барбі
    Малюки Барбі
    Гри малята Барбі - це цікава розвага, вимагає уваги і швидкої реакції.
  • Русалочка Барбі
    Русалочка Барбі
    Зараз тобі належить перенестися в підводний світ! Процес гри Барбі русалонька пропонує тобі
  • Коментарі: