Ігри » Ігри Зоряні Війни » Енгрі Бердс Зоряні Війни

    Нова серія найпопулярнішою серед дітей і дорослих гри Енгрі Бердз Зоряні Війни тепер на екрані твого ПК.

    Завдяки нам, ти отримаєш найдієвіший засіб від нудьги і поганого настрою. Десять супер захоплюючих барвистих рівнів нової гри Енгрі Берс Зоряні Війни не дадуть тобі нудьгувати. Як завжди в серіях гри Енгрі Берс Зоряні Війни геймерів чекає розкішна графіка, динамічний сюжет і багато-багато розсерджених пташок. Правда, в даному випадку всі вони однакові червоні кардинали - візитна картка, символ Angry Birds.

    Для тих, хто не в курсі

    Червона птах кардинал або Red Bird - основний герой Angry Birds, перлина колекції Rovio Entertainment, компанії розробника і власника гри. Вперше була представлена широкій публіці в кінці 2009 року. Red Bird - визнаний символ, як класичної іграшки, так і однойменного мультфільму, і ігри Енгрі Берс Зоряні Війни. І там, і там він зустрічається практично в кожному епізоді.

    У Реда дуже суворий і запальний характер. Його бояться всі, навіть червона пташка дружина. Вкрасти у нього яйця (як це прийнято в іграшці) собі дорожче. Виявивши недостачу, Ред впадає в неймовірну лють і починає трощити все навколо. І не заспокоюється доти, поки не поверне пропажу і не відновить статус-кво. Зате він звертається зі своїми яйцями не в приклад добре, краще самої уважною курки-квочки. Другого такого ж відповідального, уважного і ласкавого батька у всій пташиної зграї не знайти. Вже він ні за що не дасть спуску нахабним викрадачам його обожнюваних яєць. А ще наш червоний кардинал справжній лідер - сильний, сміливий, рішучий. Інші пташки дуже її поважають і навіть трішки побоюються. Пропонуємо тобі подивитися (і взяти участь, якщо захочеш) за тим, як хвацько Ред розправляється з кривдниками.

    Хто у нас в ролі кривдників

    «поганих хлопців» ігри Енгрі Берс Зоряні Війни виступають малосимпатичні зелені свині. Чому розробники вибрали для них такий дивний, не властивий парнокопитним з пятачками колір, невідомо. Можливо, в цьому прихований якийсь глибокодумний таємний підтекст, а, може все набагато простіше: головний художник просто терпіти не міг будь-які смарагдові відтінки. У будь-якому випадку факт залишається фактом - головні кривдники і антагоністи наших пташок вони: бридкі зелені свинтусы або Bad green piggies.

    Основну мету і сенс їх життя становить злочин пташиних яєць та приготування з них яєчні. Думаєш, свині не їдять смажені яйця? Так і є. Вони намагаються нагодувати ними свого короля (такого ж бридкого і зеленого). Із серії в серію, з гри в гру їм доводиться винаходити підступні плани ефективного відбирання яєць і конфліктувати з птахами. Боротьба проходить з перемінним успіхом. Перевага трапляється і в ту, і в іншу сторону. З допомогою нашої нової симпатичної гри енгрибердс зоряні війни ти можеш впливати на розстановку сил. Адже від того, наскільки вправно вийде у тебе справлятися із завданнями, буде залежати, хто переможе цього разу: агресивні, але праві, виробники яєць або нахабні зелені п'ятачки.

    Як грати

    Щоб стати переможцем гри Енгрі Берс Зоряні Війни доведеться постаратися. Тобі знадобиться вся твоя кмітливість і влучність. Як завжди, потрібно знищувати противних зелених свинок, але намагатися зробити це за мінімум ходів. У грі 10 рівнів, на кожному з яких тебе чекає спрятавшаяся в засідці парочка свиней, гігантська рогатка і кілька пташок Angry Birds в якості снарядів. Спочатку це буде трійка грізних червоних кардиналів, потім, коли ти трохи освоїшся і наберешся досвіду, четвірка блакитних пернатих близнят.

    З допомогою курсору закладай пташку в рогатку, натягуй тятиву і вибирай траєкторію руху снаряда. Пам'ятай: стріляти ти можеш в будь-якому напрямку, головне - вразити ціль. Прагни до того, щоб нищити обох свиней з першої спроби і одним пострілом. Для гри Енгрі Берс Зоряні Війни це - вищий пілотаж. Про рівень твоєї майстерності свідчить кількість очок на віртуальному ігровому рахунку. Нараховуються вони двома способами: по п'ять тисяч за кожну знищену свиню і в два рази більше - по десять тисяч, за кожну невикористану пташку-снаряд. Кількість призових зірок в кінці кожної сутички покаже, наскільки ти був добре.

    Якщо весь арсенал приладів для метання буде витрачений, а свині так і не знищені, завдання рівня буде вважатися виконаним, а ти програв. Але не засмучуйся. Його завжди можна спробувати пройти ще раз.

    Важливі «фішки»

    Як ти, напевно, вже знаєш, різні персонажі гри Ангри Берс Зоряні Війни володіють різною силою і здібностями. Наприклад, блакитні пташки спеціалізуються на пробиванні дерева і скляних блоків. Вони здатні легко знищити і те, і інше всього за пару ударів. А от впоратися з кам'яними перешкодами не можуть взагалі. Іноді, щоб зламати особливо міцний скляний блок необхідно задіяти одразу двох пташок.

    Суворий червоний кардинал Ред відмінно справляється з крижаними і дерев'яними блоками. У сюжеті гри енгрибердс зоряні війни у нього час від часу з'являється бірюзовий світловий меч, дає додаткову силу.

    .

    Похожі ігри:

  • Злі Пташки Зоряні Війни
    Злі Пташки Зоряні Війни
    Гра Злі пташки зоряні війни сподобається шанувальникам історій про Angry birds. Гра Злі пташки
  • Зоряні війни: Набір пазлів
    Зоряні війни: Набір пазлів
    Любиш Зоряні війни? Грай з зображеннями улюблених персонажів в грі Зоряні війни: Набір пазлів!!
  • Лего Зоряні Війни клонів
    Лего Зоряні Війни клонів
    Знайди час для нашої нової чудової гри Лего Зоряні Війни клонів. Обіцяємо, не пошкодуєш.
  • Зоряні війни: Полювання на штурмовиків
    Зоряні війни: Полювання на штурмовиків
    У грі Зоряні війни: Полювання на штурмовиків тобі належить навіть не полювання, а справжня війна!!
  • Лего Зоряні Війни 4
    Лего Зоряні Війни 4
    Божевільні перипетії сюжету нової гри Зоряні Війни Лего 4 в поєднанні з розкішною графікою стануть
  • Зоряні Війни 2
    Зоряні Війни 2
    Відчуй себе пілотом зорельоту! Саме цю унікальну можливість дарує тобі гра Зоряні війни 2.
  • Гра на двох Зоряні Війни
    Гра на двох Зоряні Війни
    Стань безстрашним воїном і запроси друга для участі в битві! Це дозволяє гра на двох Зоряні війни.
  • Зоряні війни: Бійка джедаїв
    Зоряні війни: Бійка джедаїв
    Прийми участь в битві Обі Вана Киноби проти Энакена Скайвокера в грі Зоряні війни: Бійка джедаїв!!
  • Коментарі: