Ігри » Ігри Вінкс » Школа чарівниць Вінкс

    Сюжет чудової гри Винкс школа чарівниць дуже сильно нагадує історію, що розгортається в однойменному мультиплікаційному серіалі.

    Всім шанувальникам і знавцям захоплюючої історії про п'ятірці відважних фей, це барвисте розвага гарантовано доведеться за смаком. Ти гідно оціниш класну графіку і розкішний геймплей гри Винкс школа чарівниць. В мережі важко знайти більш яскраві і захоплюючі розваги. Гра Винкс школа чарівниць - справжній подарунок для всіх, хто цінує красу, стиль і пригоди. І навіть якщо ти не бачила жодної серії цього мультфільму, не поспішай проходити мимо: життєві перипетії шістнадцятирічних дівчат, які наділені магічними здібностями, всього за пару секунд захоплять твою уяву і не дадуть відійти від монітора.

    У перервах між спасениями світу від зла, наші феї встигають все: добре вчитися, допомагати батькам, сваритися і миритися з кращими подругами, бігати на дискотеки, фліртувати з хлопцями, вбиратися, кокетувати і навіть .... кататися на серфінгу. З ними точно не засумуєш!

    Відразу хочемо звернути твою увагу на те, що грати в нашу нову гру Винкс школа чарівниць можна абсолютно безкоштовно. Вона доступна у будь-який час дня і ночі. І якщо у тебе є година, інший вільного часу, який хочеться провести цікаво і з задоволенням, ти звернулася за адресою. Ця іграшка настільки барвиста і яскрава, що нею можна просто милуватися. Ну, а якщо ти таки наважишся здійснити захоплюючу подорож в компанії чародійок Вінкс, тебе чекає маса захоплюючих емоцій і різкий викид адреналіну в кров.

    Що потрібно робити?

    Проявляти чудеса уважності і спритності, ковзаючи на дошці для серфінгу по безкрайньому океанської гладі. По дорозі не забувай збирати чарівні черепашки, зірки та інші корисності. Також намагайся не входити ні в одну з здіймаються з дна океану скель і не зачепитися за перлинні рифи, в надлишку зустрічаються у тебе на шляху. Так, і намагайся не сильно вертіти головою по сторонах, інакше замилуєшся небаченої краси пейзажами і точно потрапиш в аварію.

    Не тільки задоволення, але і користь

    Крім естетичної насолоди від споглядання прекрасних морських пейзажів, чарівних дівчат і їх стильних нарядів, підвищення рівня адреналіну в крові і вогника азарту в очах, Винкс школа чарівниць принесе тобі масу практичної користі. Який саме? По-перше, вона навчить тебе зосереджуватися на ділі, яким ти зайнята в даний момент, бути дуже уважною і спритною. Для того, щоб пройти весь шлях, зібравши максимальну кількість бонусів і не расплющив героїню про скелі, доведеться навчитися дуже швидко (а головне - правильно!) реагувати на будь-яку несподіванку і небезпека. Повір, це куди простіше сказати, ніж зробити. Ну, а хороша реакція - якість, корисне не тільки в онлайн-розваги, але і в реальному житті. Так що грай та тренуйся на здоров'я!

    Головні герої

    Все в твоєму розпорядженні шість чарівних дівчат-чарівниць. В залежності від того, хто тобі подобається більше, вибирай і грай від імені Текны, Флори, Музи, Блум, Аїші або Стели. Але з самого початку гри, поки у тебе ще немає ні досвіду, ні золотих монет, тобі доступна тільки одна фея - Текно. І якщо ти допоможеш їй здолати перший рівень гри, не потонувши в пучині океану і впоравшись з усіма випробуваннями, на наступному етапі зможеш діяти вже від імені іншої дівчини.

    до Речі, дошки для плавання при проходженні гри Школа чарівниць Вінкс теж можна вибирати. Але теж виключно після успішного подолання першого етапу. Всього в твоєму розпорядженні три прекрасні дошки для серфінгу, які відрізняються один від одного не тільки кольором і дизайном, але і рівнем складності шляху, який тобі (і твоєї героїні!) належить на них подолати. Хочеш випробувати свої сили і в простих, і в складних умовах? Тоді давай, зберися з силами, налаштуйся на перемогу і вперед, на підкорення нових вершин (або хвиль, якщо бути більш буквальної). Бажаємо тобі успіху!

    На дошці для серфінгу по морях і океанах

    Ти будеш приємно здивована тим, наскільки просте і зручне управління придумали для цієї іграшки розробники. Виявляється, для того, щоб здійснити захоплюючу подорож по океанських хвилях на серфі досить всього чотирьох-п'яти кнопок. За допомогою клавіш зі стрілками вліво» і «вправо» допомагай героїні огинати піднімаються з води скелі. Напрямок руху дошки намагайся вибирати максимально швидко і уважно, постійно стеж за тим, щоб фея ненароком не налетіла на рифи. Клавіша зі стрільцем «вгору» і «пробіл» допоможуть тобі перестрибнути через ті перешкоди, які не можна обійти. Пам'ятай: події розвиваються настільки стрімко, що навіть секунда зволікання здатна вивести тебе з гри, перевернувши дошку твоєї підопічної. Постарайся не допускати цього. Але намагаючись зберегти життя і рівновагу дівчини, не забувай поглядати по сторонах і збирати чарівні бонуси.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс школа чарівниць сиреникс
    Винкс школа чарівниць сиреникс
    Ігри Винкс Школа чарівниць Сиреникс - розваги, де феї вчаться керувати силою Сиреникса і по черзі
  • Школа чарівниць
    Школа чарівниць
    Якщо ти обожнюєш мультфільм про чарівниць Вінкс, то і ця гра тобі точно сподобається. Під час гри
  • Винкс сиреникс серфінг
    Винкс сиреникс серфінг
    Ти завжди мріяла кататися на дошці для серфінгу? Тоді ігри Винкс Сиреникс серфінг допоможуть тобі
  • Винкс 20
    Винкс 20
    Ігри Винкс 20 створені для дівчаток, які люблять тварин і обожнюють мультсеріал "Школа Чарівниць".
  • Винкс вихованці
    Винкс вихованці
    Ігри Винкс вихованці створені для дівчаток, які люблять тварин і обожнюють мультсеріал "Школа
  • Винкс блумикс і мификс
    Винкс блумикс і мификс
    Якщо ти в захваті від чарівниць Вінкс Клубу і обожнюєш лопати мильні бульбашки, то ігри Винкс
  • Винкс школа
    Винкс школа
    Ігри Винкс Школа сподобаються будь юної модниці, яка хоче відчути себе початківцям дизайнером.
  • Школа Барбі
    Школа Барбі
    Ігри школа Барбі - захоплююча іграшка для дівчат, які не менше, ніж ляльок, люблять пригоди й
  • Коментарі: