Ігри » Ігри Танки » На Трьох Танки

    Для нашої нової чудової гри на трьох Танки тобі знадобиться компанія. Запрошуй в гості кращих друзів і відривайтеся разом по повній.

    Іграшка наскільки проста, настільки і захоплююча. Обіцяємо, ви просто не зможете відійти від екрану ПК до тих пір, поки не разыграете партію до кінця. Готовий залишити приятелів позаду і розбомбити їх залізних коней до стану котлети? Погодься, перемогти друзів, ставши чемпіоном гри на трьох Танки 2000, досить приваблива перспектива. І цілком досяжна. Все, що тобі потрібно, - це спритність, влучність, вміння маневрувати серед перешкод, хороша швидкість реакції і трохи удачі. Впевнений, що перераховане - як раз про тебе? Відмінно! Тоді вперед, на зустріч перемоги!

    Структура гри на трьох Танки 2000

    Чим-чим, а крутий графікою іграшка похвалитися не може (що не заважає сотням хлопців заворожено застигати перед моніторами в очікуванні її черговий завантаження). Ігрове поле являє собою схематичне зображення району бойових дій, повного перешкод у вигляді квадратних дужок і смішних закарлючок. Створюється відчуття, що малював його школяр на аркуші з зошита в клітинку. По полю дуже швидко пересуваються три однакових танчика, по одному для кожного гравця. Завдання кожного з них: вберегти свою машину від зіткнення з перешкодами і встигнути розстріляти танки противника швидше, ніж вони зроблять те ж саме з ним.

    Як грати

    Спасибі розробникам, вони постаралися забезпечити для гри на трьох Танки 2000 максимально просте і зручне управління. Всі три гравці одночасно можуть користуватися однією клавіатурою для переміщення свого танка по екрану і при цьому не заважати один одному. Кожна машинка легко повертається в потрібну сторону, розвиває досить високу швидкість їзди і здатна відкривати вогонь по машинах противника. Керувати нею легко і зручно. Перемагає той, хто швидше встигне розправитися з технікою ворога. Але трапляються і казуси: іноді гравці примудряються вистрілити один в одного одночасно. У таких випадках всі три машини перетворюються в мотлох, а в грі на трьох Танки 2000 оголошується нічия.

    .

    Похожі ігри:

  • Танки онлайн
    Танки онлайн
    Робота в тилу ворога - що може бути ефективніше! Виведи з ладу всі ворожі танки в грі Танки
  • Танки на двох в лабіринті
    Танки на двох в лабіринті
    У тебе є найкращий друг, якого ти хочеш покликати грати? Та хоч два - не проблема для гри Танки на
  • Стрілялки Танки
    Стрілялки Танки
    Готовий послужити у віртуальних танкових військах? І навіть взяти участь в бою? Наші стрілялки
  • Танки 3: Steam of War
    Танки 3: Steam of War
    Війна на дворі!! Прийми участь в бойових діях в новій грі Танки 3: Steam of War!!
  • Танки на чотирьох
    Танки на чотирьох
    У тебе так багато друзів, що стандартні ігри на двох гравців тобі не підходять? Грайте в гру Танки
  • Танки атакують
    Танки атакують
    Розстріляй ворожу базу з танка в грі Танки атакують!!!
  • Танки і Літаки
    Танки і Літаки
    Спробуй свої сили в онлайн грі Танки і літаки. Ти один проти армади бойових літаків, які
  • Класичні танки на двох
    Класичні танки на двох
    Пам'ятаєш славні часи, коли рубався з одним в танки на телевізійній приставці? Згадай минуле з
  • Коментарі: