Ігри » Ігри таксі » Таксі по місту

    Суть гри Таксі по місту - дати геймеру можливість з головою зануритися в реальне життя водія таксі у великому мегаполісі.

    Не пропусти цю унікальну можливість. З незліченної кількості подібних ігор саме цей симулятор є найбільш мальовничим і якісним. Він до найдрібніших деталей відтворює всі перипетії щоденного життя міського таксиста, створюючи абсолютний ефект присутності. В такі ігри таксі по місту грати можна нескінченно, настільки вони захоплюючі і захоплюючі.

    Мета гри

    Вона очевидна: тобі потрібно накопичити грошей. Виїжджай працювати на вулиці міста, підбирай пасажирів і даруй їх за вказаними адресами для того, щоб отримати трохи готівки. Крім того, що вони ніколи не бувають зайвими, вони тобі потрібніше, ніж кому б то не було. Без грошей ти не зможеш полагодити або удосконалити своє авто. А без достатньої потужності і швидкості не бачити «жирних» замовлень. У спеціальному магазині ти зможеш придбати все необхідне для того, щоб круто проапргрейдить свою робочу конячку і почати пересуватися по місту максимально жваво і швидко.

    Правила гри таксі по місту

    У них немає нічого складного. Керувати автомобілем можна за допомогою клавіш-стрілок: «Вгору» - набір швидкості, «Вниз» - гальмування, «Вправо», «Вліво» - вибір напрямку, «M» і «N» - регулювання гучності музики, «R» - радіо.

    У грі кілька рівнів, на кожному з яких ти будеш отримувати певні завдання або підказки. Наша порада: не нехтуй ними, якщо дійсно хочеш заробити і без проблем перебратися на наступний рівень. Катаючись по місту, не забувай стежити за показником грошей в твоєму гаманці, за вартістю поїздки, а також за індикатором витрати палива (лівий нижній кут екрану). Зберігати баланс цих трьох показників - основне твоє завдання. Не забувай: якщо гроші в гаманці не з'являться, а бензин закінчиться, взяти новий буде нізвідки. Також намагайся не в'їхати, куди не треба, не потрапляти у аварійні ситуації і не наражати на небезпеку пасажирів. Інакше тебе просто позбавлять ліцензії.

    Можливості

    В ігри таксі по місту грати можна кількома способами. Вибирай варіант «New game», якщо хочеться зробити стандартну поїздку з поступовим зароблянням очок і удосконаленням авто, « Practise» - якщо хочеш зрозуміти, як заробити гроші за допомогою свого таксі, і «Time attack» - якщо є бажання пройти повноцінну місію без часових і швидкісних обмежень. Вибирай, що більше до душі, і насолоджуйся. Бажаємо добре провести час.

    .

    Похожі ігри:

  • Таксі 2
    Таксі 2
    Запаморочливі ігри таксі по місту одним рухом мишки перенесуть тебе в маленьке таксі, летить по
  • Таксі Нью-Йорк
    Таксі Нью-Йорк
    Завжди мріяв побувати в Нью-Йорку? Ми подаруємо тобі таку можливість. А разом з нею і унікальний
  • Таксі по Місту 3д
    Таксі по Місту 3д
    Для водія таксі головне завдання - швидко прибігти на виклик і відвести клієнта туди, куди він
  • Гра гонки парковка машин таксі
    Гра гонки парковка машин таксі
    Думаєш, легко знайти місце для парковки в центрі міста? Але справжній таксист повинен вміти і це -
  • Спанч Боб: Гальмівне таксі
    Спанч Боб: Гальмівне таксі
    Сквідвард влаштувався працювати таксистом! Подивися, що з цього вийшло, в грі Губка Боб: Гальмівне
  • Гонки таксі
    Гонки таксі
    Максимальна швидкість і віражі, від яких перехоплює дух - що ще геймеру потрібно для щастя? Ігри
  • Симулятор водіння 2: лондонське таксі
    Симулятор водіння 2: лондонське таксі
    Виконай кілька місій в якості водія лондонського таксі.
  • Нічні 3Д гонки
    Нічні 3Д гонки
    Нічний стріт рейсінг - заняття небезпечне і протизаконне, але таке неймовірно захоплююче! Спробуй
  • Коментарі: