Ігри » Ігри Спанч Боб для дівчат » Спанч Боб гонки

    Ця гра - справжня знахідка для всіх любителів історій з життя Бікіні Боттом і його забавних мешканців. Обіцяємо - нудьгувати не доведеться!

    Згаданий мультсеріал рясніє масою незвичайних і смішних персонажів. У процесі гри гонки Спанч Боб тобі належить управляти одним з них - Сквидвардом. Цього вічно роздратованого осьминожку легко вивести з себе. Постарайся уникнути його істерик під час гри про бесящего Сквидварда Спанч Боба і затіяну їм гонки. Натомість постарайся призвести нашого занудного героя до перемоги, хоча згодні - домогтися її з таким гравцем буде непросто.

    Невелика передісторія

    Як відомо, Сквідвард працює касиром в кафе у містера Краббса. Не можна сказати, що свою роботу він обожнює, але й кидати не збирається. Але ось настав час відкласти в сторону це рутинне заняття. Краббс дає Сквидварду більш серйозне доручення. Справа в тому, що навколо кафе зібралося дуже багато сміття, і тепер його необхідно прибрати. Тому за сюжетом гри гонки Губка Боб Сквидварду пропонується сісти на трактор і відправитися виконувати цю важливу очисну місію.

    Правила та структура гри

    В грі про перегони, створеної за мотивами мультсеріалу про Губку Боба, тобі якраз і належить управляти Сквидвардом, який переміщується на тракторі. Йому необхідно згребти все сміття, що трапляється на шляху, і вивезти його на міське звалище. Чого-чого, а сміття навколо закладу містера Краббса хоч відбавляй! Ти побачиш і зіпсовані крабсбургеры, і жерстяні баночки, коробки, і багато іншого. Все це «добро» необхідно захоплювати за допомогою трактора і штовхати до фінішу. Після того, як ти проїдеш всю трасу одного рівня, зможеш перейти на наступний етап. Зверни увагу, тобі мають бути досить небезпечні траси з крутими підйомами та спусками, тому весь час контролюй положення трактора. Якщо раптом станеться аварія, гра тут же закінчиться, адже Сквідвард ніяк не зможе далі продовжувати рух на зламаному транспортному засобі. За зібране сміття ти будеш отримувати призові бали. Природно, що твоє завдання полягає в наборі максимальної їх кількості. А для цього необхідно ретельно збирати сміття, не пропускаючи жодної смітинки. Після того, як рівень закінчиться, ти зможеш приступати до очищення наступної локації. І так буде продовжуватися до тих пір, поки не буде очищено всі простір. Напевно містер Краббс буде задоволений настільки активною і корисною діяльністю Сквидварда! А от чи буде чимось задоволений сам Сквідвард - це вже інше питання.

    Шикарне розвага для фанатів Спанч Боба

    Якщо ти обожнюєш мультсеріал про забавних підводних мешканців, то саме час почати грати в гру про Скидворда і Губку Боба, присвячену гонок на тракторі. Тут головним персонажем є не сам Спанч Боб, але в цьому немає нічого страшного, адже і Сквідвард гідний не меншої уваги. Цей злий восьминіг теж може бути корисним, особливо коли його про це просить безпосередній начальник. Тому швидше допоможи йому впоратися зі сміттям, щоб швидше позбутися від цього погано пахне обов'язки і повернутися на насиджене місце біля каси.

    .

    Похожі ігри:

  • Спанч Боб пригоди: Гонки на тракторі
    Спанч Боб пригоди: Гонки на тракторі
    Навряд чи це нове пригода в грі Губка Боб пригоди: Гонки на тракторі подобається Сквидварду!!
  • Спанч Боб готувати крабсбургеры
    Спанч Боб готувати крабсбургеры
    Як відомо, мультяшна жовта губка працює в кафе у містера Краббса кухарем. І під час гри Готувати
  • Спанч Боб: Гальмівне таксі
    Спанч Боб: Гальмівне таксі
    Сквідвард влаштувався працювати таксистом! Подивися, що з цього вийшло, в грі Губка Боб: Гальмівне
  • Спанч Боб нові
    Спанч Боб нові
    Будь-які нові ігри Спанч Боб незмінно дарують гравцям масу позитиву. Не є винятком і це чудове
  • Губка Боб 2
    Губка Боб 2
    Процес гри Губка Боб 2 тобі обов'язково сподобається, особливо, якщо ти обожнюєш мультсеріал про
  • Губка Боб 1001
    Губка Боб 1001
    Сюжет гри Губка Боб 1001 гра присвячений прибирання морського дна. Її герої вирішили навести
  • Створи свого Спанч Боба
    Створи свого Спанч Боба
    У грі Створи свого Спанч Боба ти зможеш нарешті створити той образ улюбленого героя, про яку
  • Спанч боб і Патрік
    Спанч боб і Патрік
    Губка Боб вирішив здійснити чергове захоплююче подорож по морському дну. Під час гри Спанч Боб і
  • Коментарі: