Ігри » Ігри школа монстрів » Монстр Хай на роликах

    Автори цієї чудової іграшки пропонують тобі керувати героєм мультсеріалу.

    Завдяки їм ти, немов по чарівництву, перенесешься у самий вир шкільного життя. За допомогою сюжету гри Монстр Хай на роликах зможеш близько познайомитися з розвагами сучасних підлітків. Але дивись, не розбий собі ніс з незвички. Мешканці Монстр Хай катаються на роликах віртуозно, постарайся їм відповідати. Тим більше, що грати доведеться від імені одного з найяскравіших і крутих учениць школи.

    Дівчина розважається тим, що катається по коридорах школи на роликах. При цьому вона може не тільки просто пересуватися на них, але ще і здійснювати стрибки. Героїня гри чудово катається на роликах, і ця здатність допоможе впоратися з усіма перепонами! Тобі необхідно управляти дівчиною-роллершей і допомагати їй пройти локацію. Просто іди вперед, збираючи по шляху золоті монетки, які є бонусними предметами. Часто по дорозі будуть потрапляти небезпечні місця, наприклад, багаття. Їх, звичайно ж, необхідно перестрибувати. Здатність до стрибків ти також можеш використовувати в тому випадку, якщо захочеш забратися вгору. Саме нагорі зазвичай зберігається багато всього цікавого!

    Роллерша проти монстрів

    Крім перешкод у грі про дівчину з Монстер Хай на роликах тобі будуть потрапляти і різні вороги - жахливі створення, які хоч і не атакують тебе, але все-таки є небезпечними. Тому їх варто знищувати. А робити це ти можеш за допомогою ще однієї унікальної здатності. Дівчина може випускати ноти, які, як би це дивно не звучало, здатні стерти з лиця землі ворогів. На їх місці залишаться монетки, які можна підібрати, це зайвим точно не буде. Крім монеток подорож з ученицею Монстр Хай на роликах подарує тобі і інші бонусні предмети: гральні кістки, сердечка. У деяких складних місцях тобі буде запропонована допомога у вигляді трампліну. Скориставшись ним, ти зможеш потрапити на верхні рівні, де зазвичай зберігається величезна кількість заповітних монеток.

    Цікава і захоплююча гра

    Ця гра є неймовірно привабливою для всіх шанувальників активних пригод. Героїня гри блискавично пересувається на роликах, віртуозно перестрибуючи через перешкоди. Ти напевно зможеш випробувати бурю емоцій, керуючи цієї відважною дівчиною. Намагайся уникати небезпечних місць і збирай корисні предмети, які будуть потрапляти тобі на шляху. Монети тут присутні практично на кожному кроці, тому з їх збиранням точно не виникне жодних проблем. А щоб одержати ще більше заповітних монеток, ти можеш знищувати ворогів за допомогою своїх музичних здібностей. Це дозволить тобі отримати ще більше грошей, адже на місці кожного вбитого ворога ти знайдеш кілька монеток. Одним словом, тебе чекає найзахопливіша подорож на роликах по приміщенню в компанії однієї з учениць Монстр Хай. Напевно, ти вперше опинишся в цьому не дуже доброзичливому, але такому цікавому місці.

    .

    Похожі ігри:

  • Даша на роликах
    Даша на роликах
    Гра Даша на роликах - це чудова можливість покататися на роликових ковзанах разом зі своєю
  • Барбі на роликах
    Барбі на роликах
    Після запуску цієї гри ти побачиш дівчину, яка збирається покататися на роликах. Намір похвальне,
  • Барбі на роликах
    Барбі на роликах
    Ігри Барбі на роликах дозволять весело провести час разом зі своєю улюбленицею, а також
  • Винкс на роликах
    Винкс на роликах
    Ігри Винкс на роликах - захоплююче заняття для дівчаток, яка подарує тобі шанс стати особистим
  • Монстр хай ролер мейс
    Монстр хай ролер мейс
    У процесі гри Монстр Хай ролер мейс ти зможеш обрати новий наряд для любительки роликів.
  • Хелло Кітті бігає з друзями
    Хелло Кітті бігає з друзями
    Сьогодні Кітті вирішила трохи розважитися і влаштувала справжні гонки на роликах в компанії друзів.
  • Бродилки Пригоди Монстр Хай
    Бродилки Пригоди Монстр Хай
    Цікаві повороти сюжету в житті героїв відомого мульта. Забавні ігри бродилки Пригоди Монстр Хай
  • Лікувати свинку Пеппу
    Лікувати свинку Пеппу
    Свинка Пеппа каталася на роликах і впала. У неї багато важких травм, так що без візиту до лікаря
  • Коментарі: