Ігри » Ігри Рапунцель » Рапунцель бродилки

    Казкова героїня на ім'я Рапунцель, знайома, мабуть, всім. Пропонуємо тобі весело провести вільний час в компанії цієї чарівної дівчини.

    Як завжди, коли справа стосується персонажів диснеївських мультфільмів, нудьгувати геймерам не доводиться. Під час гри Рапунцель бродилки тебе теж чекає багато несподіваних зустрічей і сюрпризів. Але вони відкриються тільки самим уважним гравцям. Хочеш стати переможцем гри бродилки про принцесу Рапунцель? Уважно вивчи правила і зроби все від тебе залежне, щоб впоратися із завданням не тільки правильно, але і як можна швидше.

    А суть гри полягає в тому, щоб на картинці знаходити зазначені елементи. Гра складається з великої кількості рівнів, і на кожному з них ти побачиш оригінальне зображення, присвячене подіям мультфільму. Ти зможеш побачити і саму Рапунцель, і її коханого Юджина, і коня Максимуса, і хамелеона Паскаля. Кожна картинка - це один епізод з життя мультиплікаційних героїв, і вони зображені з гумором, що подарує тобі багато яскравих емоцій. Ось Рапунцель чогось злякалася і підхопила свої неймовірні волосся. А ось Юджин б'ється на мечах з Максимусом. Одним словом, у цій захоплюючій грі можна спостерігати багато прикольних сцен.

    Правила і структура

    У відмінній грі під назвою Рапунцель бродилки, призначеної для дівчаток, тебе чекає багато рівнів. Але на кожен наступний ти зможеш потрапити тоді, коли виконаєш завдання поточного етапу. Твоє завдання полягає в тому, щоб відшукати на картинці елементи, які вказані в нижній частині екрана. Просто знаходь на великому зображенні потрібний елемент і натискай на нього - з нижньої частини він відразу зникне. А коли ти знайдеш всі необхідні шматочки, то у грі для дівчаток Рапунцель бродилки відразу ж відкриється нове зображення. На проходження кожного рівня відводиться обмежений час, тому виконати завдання необхідно як можна швидше. Якщо час закінчиться раніше, ніж будуть знайдені всі елементи, то ти програєш. Не забувай і про те, що при помилковому натисненні на картинку ти отримаєш штраф, у тебе заберуть 20 секунд. Тому не варто бездумно клікати по зображенню, краще уважно вивчити його і вказати задумані елементи.

    Відмінна розвага для шанувальників творчості Діснея

    Всім любителям диснеївських мультфільмів чудова гра бродилка, присвячена мультику «Рапунцель. Заплутана історія», обов'язково сподобається. Але вона хороша не тільки тим, що дозволяє знову побачити улюблених героїв. Перевага гри полягає ще й в тому, що вона дозволяє відмінно потренувати уважність. Іноді знайти елементи на картинці буває досить складно, але, якщо придивитися, то, звичайно, їх цілком можна помітити. Крім уважності тут важлива також швидкість, тому що на проходження кожного рівня відведено не надто багато часу. І тобі необхідно постаратися вкластися в нього, щоб побачити нові зображення і помилуватися новими епізодами з участю мультиплікаційних персонажів. Гра точно залишить у тебе позитивне враження і дозволить відмінно провести час. Якщо ти не уявляєш свого життя без сучасних мультфільмів, то мила гра для дівчаток про принцесу з довгим волоссям не залишить тебе байдужою.

    .

    Похожі ігри:

  • Рапунцель бродилки 2
    Рапунцель бродилки 2
    Після запуску гри Рапунцель бродилки 2 ти побачиш зображення на тему відомого мультсеріалу про
  • Рапунцель заплутана історія
    Рапунцель заплутана історія
    Всім шанувальникам диснеївських мультфільмів точно сподобається чудова гра Рапунцель заплутана
  • Рапунцель заплутана історія 2
    Рапунцель заплутана історія 2
    Мета гри Рапунцель заплутана історія 2 полягає в тому, щоб на представлених зображеннях знайти
  • Пригоди Рапунцель
    Пригоди Рапунцель
    Настає час тренування навичок уважності. У цьому відмінно допоможе процес гри Пригоди Рапунцель.
  • Нові Рапунцель
    Нові Рапунцель
    Рапунцель - це прекрасна принцеса з довгим волоссям. А нові ігри Рапунцель присвячені її відносин
  • Рапунцель на двох
    Рапунцель на двох
    Тобі надається унікальна можливість потренувати свою пам'ять. У цьому тобі допоможе процес гри
  • Рапунцель 2
    Рапунцель 2
    Зараз тобі надається відмінна можливість потренувати пам'ять! У процесі гри Рапунцель 2 ти побачиш
  • Пазл Рапунцель
    Пазл Рапунцель
    Ця гра присвячена мультфільму про Рапунцель - дівчину з чарівними волоссям.
  • Коментарі: