Ігри » Ігри про тварин » Лікувати тварин

    Ігри Лікувати тварин - це унікальна можливість випробувати себе в ролі справжнього ветеринара і допомогти братам нашим меншим.

    Що потрібно робити

    Ти любиш тварин і з дитинства мрієш працювати у ветеринарній клініці? Тоді ігри для дівчаток, в яких необхідно лікувати тварин, допоможуть втілити мрії в реальність і подбати про беззахисних пацієнтах. Сьогодні у тебе перший робочий день на новому робочому місці. Як думаєш, чи впораєшся з такою непростою роллю? Бажано продемонструвати начальству свій професіоналізм і компетентність, інакше можна залишитися без роботи, не встигнувши навіть толком отримати її.

    Правила гри

    Сьогодні у тебе дуже насичений робочий графік, низка пацієнтів вишикувалася на прийом. Деякі з цих симпатичних тваринок захворіли, тобі потрібно визначити, кому з них нездужає і поставити правильний діагноз. Твоє завдання - провести медичне обстеження пацієнтів, щоб призначити лікування і виписати хворому потрібні ліки. Тепер вся надія тільки на тебе. У твоєму розпорядженні великий вибір інструментів, які потрібно використовувати для того, щоб допомогти бідним тваринам. Скористайся термометром, щоб виміряти і порівняти температуру у всіх пацієнтів і з'ясувати, у кого з них жар. А для того, щоб перевірити ритм серця, потрібно використовувати стетоскоп. Якщо виявиш збої в ритміці серцево-судинної системи пацієнта, не зволікай і відразу виписуй жовту таблетку. А якщо помітиш підвищення температури, тоді виписуй рецепт на червону пілюлю. Щоб не заплутатися, на протязі всього процесу, не забувай користуватися підказками, якими рясніє гра про те, як лікувати тварин.

    Корисні поради

    Щоб навчитися самостійно лікувати тварин тобі доведеться провести в лікарні кілька днів і пройти рівні різної складності. Один від одного вони відрізняються кількістю пацієнтів, яких потрібно буде усунуто протягом стандартного робочого часу. На першому рівні хворих всього п'ятеро. А значить, ти неспішно зможеш надати медичну допомогу кожному з них, не змушуючи чекати інших. Але з кожним наступним рівнем кількість хворих тварин, які прагнуть потрапити на прийом до лікаря, почне збільшуватися з фантастичною швидкістю. Жар, забої, вивихи, головний біль, гостра серцева недостатність... Готова до такого серйозного випробування? Пацієнти гри вже зачекалися! .

    Похожі ігри:

  • Ветеринарна клініка
    Ветеринарна клініка
    Ігри Ветеринарна клініка порадують тебе своїм реалістичним дизайном і оригінальними сюжетними
  • Лікарня для тварин
    Лікарня для тварин
    Ти любиш тварин і з дитинства мрієш працювати у ветеринарній клініці? Тоді ігри Лікарня для тварин
  • Барбі доктор
    Барбі доктор
    Живопис ігри доктор порадують тебе реалістичним дизайном і оригінальними сюжетними лініями. Вони
  • Лікувати тварин на фермі
    Лікувати тварин на фермі
    Перипетії гри Лікувати тварин на фермі перенесуть тебе в маленьке фермерське господарство і
  • Лікувати коней
    Лікувати коней
    Головний герой гри Лікувати коней - доктор Бульдог. Він вирішив відкрити власну клініку для тварин.
  • Цікаві для дівчаток тварини
    Цікаві для дівчаток тварини
    Хочеш дбати про маленьких вихованців і лікувати їх? Тоді подивися, як працюють лікарі в клініці
  • Лікувати зуби тварин
    Лікувати зуби тварин
    Домашні тварини також страждають від зубного болю. Допомогти вилікувати зубки милому кошеняті ти
  • Лікарня для тварин 2
    Лікарня для тварин 2
    Ігри Лікарня для тварин 2 навчать тебе надавати першу допомогу потерпілим або хворим тваринам.
  • Коментарі: