Ігри » Ігри рибалка » Зимова риболовля

    Гра Зимова риболовля - справжня знахідка для всіх фанатів «полювання» на рибу, які з якоїсь причини не готові задубіти заради неї близько підмерзлих лунок.

    І якщо ти теж не проти провести вечір з вудкою у руках, але не злісні січневі морози, наше чудове флеш-розвага допоможе одним махом убити відразу двох зайців: і зайнятися улюбленою справою і не підхопити ангіну. У всьому іншому барвиста гра Зимова риболовля нічим не поступається справжній. І навіть перевершує її. Адже, де це бачено (крім нашої гри, звичайно) щоб відправитися взимку на рибалку в компанії самого справжнього ... білого ведмедя. Так-так, саме в такому неймовірному пригоді тобі і належить прийняти участь. Готовий? Тоді поїхали!

    Парочка цікавих фактів

    А чи знаєш ти, що справжні північні ведмеді, в надії поласувати рибкою, здатні годинами без єдиного руху сидіти біля ополонки, затиснувши лапою ніс? При чому тут ніс? При тому, що здалеку білого ведмедика на білосніжному снігу помітити досить складно, а ось чорний блискучий носик його видає. Головний герой гри про зимову онлайн риболовлю в цьому непростому справі новачок і не знає всіх його тонкощів. Навпаки, він відправився до лунки як справжній піжон: в яскраво-червоних навушниках, з запаленим ліхтарем і величезною корзиною. Щоб йому знайшлося, що в неї класти, і необхідна твоя допомога.

    Що потрібно робити

    Грати у всі рівні гри Зимова риболовля досить просто: чекай відповідного моменту, а потім за допомогою мишки або тачпада закидає вудку в ополонку і тримай до тих пір, поки гачок не заковтне якась рибка. Як тільки це відбудеться, різко підсікай і витягуй вудку на верх. За кожну спійману рибу нараховуються призові окуляри. Чим їх більше, тим вище твоя швидкість гри. За час, виділений на кожен етап, потрібно постаратися зловити якомога більше риби і, відповідно, заробити максимум очок. За середню і маленьку рибку покладається приблизно від 20 до 30 балів, а от великі рибини можуть «потягнути» на всі 200. Щоправда, зустрічаються вони під водою набагато рідше, ніж дрібнота, і на гачок теж трапляються нечасто. Щоб зачепити таку, потрібно постаратися. Впевнені, що після деякого тренування ви з мишком впораєтеся із завданням і зможете наловити цілий кошик відбірної великої риби.

    Спокій і витримка - наше все

    Домогтися успіху в захоплюючій і азартної онлайн грі про ведмедика і його зимову риболовлю можна тільки одним способом: затиснувши нерви в кулак і закликавши на допомогу всю свою витримку. Інакше ти тільки будеш безглуздо закидати і підсікати порожню вудку, чим остаточно сполохає потенційну здобич. Твоє завдання: здійснювати мінімум рухів, але якщо діяти, то напевно. Сильно полегшує справу те, що в будь-який момент гри про те, як проходить взимку риболовля, ти бачиш усе рух риб під водою. А значить, зможеш правильно вибрати момент і закинути вудку тільки, якщо на горизонті з'явиться гідна уваги мету. Просто так опускати і піднімати гачок з наживкою не має сенсу - він тільки лякає проплывающую повз рибку, позбавляючи нашого ведмедика останньої надії на вечерю. Адже ти не можеш цього допустити, правда?

    .

    Похожі ігри:

  • Маша і ведмідь рибалка
    Маша і ведмідь рибалка
    Гра риболовля Маша і Ведмідь - це не просте пригода. Адже там, де Маша, без сюрпризів не обійтися.
  • Риболовля на вудку
    Риболовля на вудку
    Гра Риболовля на вудку надає тобі чудову можливість насолодитися рибалкою екзотичної риби в
  • Риболовля для дівчаток
    Риболовля для дівчаток
    Це нова версія популярної дитячої гри, яка так полюбилася хлопчикам і дівчаткам.
  • Риболовля на човні
    Риболовля на човні
    Під час гри Рибалка на човні ти стаєш помічником відомого рибалки, що відправився за рибою на
  • Краща про рибалку
    Краща про рибалку
    Маленькому Джону набридло сидіти вдома і він попросив батька відпустити його на озеро. Найкраща
  • Дівчина на риболовлі
    Дівчина на риболовлі
    Навіщо брати дівчину із собою на риболовлю?? Питання! Втім, краще не питай, а просто грай у гру
  • Велика рибалка
    Велика рибалка
    Гра Велика рибалка запрошує тебе відправитися на човні в самий центр озера і половити рибку.
  • Риболовля для друзів
    Риболовля для друзів
    Гра Риболовля для друзів відправляє тебе в загадкову країну магів, чарівників і черодеев
  • Коментарі: